Ένα κάλεσμα προς την κυβέρνηση να “ενεργήσει με κοινή λογική”

Ο αναπληρωτής του Λαϊκού Κόμματος Τόλγκα Ατακάν προειδοποίησε ότι μια σοβαρή οικονομική διάβρωση θα έρθει μετά την πανδημία Covid-19 και κάλεσε την κυβέρνηση να ενεργήσει με κοινή λογική. Ο Atakan είπε, “Το νομοσχέδιο για τη στάση” ξέρω, το κάνω “είναι βαρύτερο από ό, τι περιμέναμε για όλους μας.”
Σε γραπτή δήλωση του Λαϊκού Κόμματος, ο αναπληρωτής Atakan αξιολόγησε την πανδημική διαδικασία και τις οικονομικές επιπτώσεις της διαδικασίας.
Ο Atakan είπε: «Ως χώρα με κλειστή οικονομία, η ταχύτητά μας για να θεραπεύσουμε τις πληγές μας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από άλλες οικονομίες. “Εάν η κυβέρνηση δεν θέλει να συμβουλευτεί πολιτικά κόμματα, θα πρέπει να ακούσει απόψεις και κοινές προτάσεις από την κοινωνία, ανεξάρτητα από τα κόμματα, για θέματα υγείας και οικονομίας”.
“ΕΜΠΕΙΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ”

banner69

Δηλώνοντας ότι έχει ένα έτος εμπειρίας στην πανδημία, αλλά η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί τη διαδικασία, δήλωσε ο Atakan: «Η κυβέρνηση αποφασίζει να διατηρήσει τα αρτοποιεία ανοιχτά, αλλά τα καταστήματα αλευριού για την προμήθεια του κύριου συστατικού είναι κλειστά ή τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά, αλλά προϊόντα μπορούν να αγοραστούν από προμηθευτές τα μεσάνυχτα. «Ζούμε σε μια διαδικασία όπου επικρατούν ασυνέπειες».
“Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ”
Το Atakan, 2021 είναι ένα εικονικό 25% του προϋπολογισμού που διατίθεται για μελλοντικές επιχορηγήσεις και δάνεια από την Τουρκική Δημοκρατία, αλλά προς το παρόν υπογραμμίζει ότι είναι ένα οικονομικό πρωτόκολλο για το έτος 2021, “Ελπίζουμε ότι η Δημοκρατία της Τουρκίας Αντιπρόεδρος Fuat με επισκέψεις Οκτάι αυτό το οικονομικό Το πρωτόκολλο εφαρμόζεται και κοινοποιείται με διαφάνεια στο κοινό ».
Σημειώνοντας ότι υπάρχει μια απαισιόδοξη εικόνα από οικονομική άποψη, ο Atakan είπε: «Λάβαμε την πληροφορία ότι το 10% των πληρωμών μισθών στον γενικό προϋπολογισμό του έτους που μπήκαμε με προϋπολογισμό, εκ των οποίων το ένα τέταρτο ήταν ερωτηματικό, μακριά από. Υπάρχει μια δομή που δεν μπορεί να δει το μέτωπό της. Η χώρα χρειάζεται έναν πιο συλλογικό σχεδιασμό σε τομείς όπως το κοινό, η οικονομία και η επιχειρηματική ζωή. «Αφαιρώντας τα πάντα, η κυβέρνηση θα πρέπει να διαχειριστεί αυτήν τη διαδικασία κάνοντας συλλογικές εργασίες, ειδικά στην οικονομία».

Source