Ένα μήνα αργότερα οδηγεί στο τέλος του … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Προς το: Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την 13χρονη Ελληνοκύπρια Έλα Κωνσταντίνου, η οποία πέθανε ξαφνικά στις 26 Νοεμβρίου, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το “Parikiak”, η κηδεία της Έλα θα πραγματοποιηθεί στις 4, στις 12ης: Τον Ιανουάριο, τα άλογα θα μεταφερθούν στο νεκροταφείο Trent Park.

Αντί για στεφάνια, το αίτημα της οικογένειας για επένδυση θα γίνει στο St Mary’s Kids Hospital στο Λονδίνο, όπου η 13χρονη πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

Η Έλα την ανέπνεσε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, αφού οι γιατροί έκριναν ότι είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Σε μια ανάρτηση, η οικογένειά της είπε τότε ότι η 13χρονη ήταν ένα ευτυχισμένο κορίτσι με αίσθηση του χιούμορ που όλοι αγαπούσαν και νοιαζόταν.

Απλώς μας γνώρισε τότε. Είμαστε συγκλονισμένοι. Κορίτσι με χιούμορ. Άγγιξε τις καρδιές όσων τον γνώριζαν Η ζωή του δεν έπρεπε να είχε τελειώσει τόσο τραγικά όσο έκανε, ήταν μόνο στην αρχή. Τον αγαπούσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Ήταν πραγματικά ξεχωριστός. “Κάθε φορά που βλέπαμε την Έλα, συνεχώς παίρνει το κινητό της, τραβάει selfies ή τραβά βίντεο.”

Σύμφωνα με την ανάρτηση, «ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 24 Νοεμβρίου 2020, το μεσημέρι, όταν η Έλα κατέρρευσε, σταμάτησε να αναπνέει. Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει για περίπου δέκα λεπτά, δεν αναπνέει για περίπου 45 λεπτά. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του έκαναν τεχνητό πάρτι. “Μετά από μερικές δοκιμές, κατέστη σαφές ότι η Έλα υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source