Ένα νέο “έτος”, ένα νέο “εσύ!”

Πρώτα απ ‘όλα, ως πολύτιμοι αναγνώστες του “Cyprus Post”, σας συγχαίρω με τα ειλικρινά μου συναισθήματα και εύχομαι στη νέα χρονιά να σας φέρει τη ζεστασιά, την αγάπη και το φως που θα σας καθοδηγήσουν στο δρόμο προς έναν θετικό στόχο …

Στο νέο έτος, για τον εαυτό σου Έχετε πάρει ακόμα μια νέα απόφαση; Όλες οι επιστημονικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν λαμβάνουν τα μέτρα για να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μια νέα σκέψη και να αποκτήσετε τον έλεγχο της ανεπιθύμητης συμπεριφοράς και συνηθειών σας. “Νέος χρόνος” τα βήματα που θα λάβετε άλλες φορές, οι αποφάσεις που θα λάβετε 10 kat αποκαλύπτει το γεγονός ότι είναι ισχυρότερο!

88 τοις εκατό των ανθρώπων που είναι επιτυχημένοι και επιτυγχάνουν τους στόχους τους, Μην ξεχνάτε ποτέ ότι μπήκε στη νέα χρονιά με μια νέα απόφαση! Είναι δυνατό να δημιουργήσετε μεγάλα εφέ με μικρές αλλαγές!

Μια νέα χρονιά είναι σαν ένα άδειο βιβλίο και το στυλό είναι πάντα στα χέρια σας … Κερδίζετε περισσότερες πιθανότητες να γράψετε μια καλή ιστορία για τον εαυτό σας με ένα νέο έτος … Ποτέ μην ξεχνάτε ότι κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή! Ποτέ μην ανακινείτε το ηθικό και την αποφασιστικότητά σας, πρέπει πάντα να γνωρίζετε ότι έχετε δώσει στον εαυτό σας την ευκαιρία να φτάσετε σε αυτό που επιθυμείτε με θάρρος, πίστη και προσπάθεια περπατώντας στο μονοπάτι αυτής της υπέροχης νέας χρονιάς, με ένα νέο έτος, με τις αρχές του 2021, πρέπει να φτάσετε περισσότερα …

Σύμφωνα με στατιστική έρευνα, σχεδόν οι μισοί άνθρωποι είναι τους πρώτους έξι μήνες μέσα, εγκαταλείπει τους στόχους του! Μην είστε ένας από αυτούς σε αυτήν την αναλογία! Όποιος και αν είναι ο στόχος που θέτετε, μην εγκαταλείπετε ποτέ τον στόχο σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου!

Μην ξεχάσεις! Η νίκη είναι πάντα κοντά με μια νέα χρονιά, ακριβώς όταν θέλετε να τα παρατήσετεη μαγιά θα συνεχίσει επίγνωσηένα είσαι! ΓιένΕγώ χρόνια, η αποφασιστικότητα, το κίνητρο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τον στόχο σας και δύναμη Θα σας δώσει … Όσο ποτέ δεν θα σταματήσετε τους πρώτους έξι μήνες του νέου έτους!

Οι αβέβαιοι στόχοι σας δεν θα λειτουργήσουν! Με το νέο έτος, οι στόχοι σας πρέπει να είναι σαφείς, σαφείς, κατανοητοί και εφικτοί! Για να επιτύχετε τους στόχους και τις αποφάσεις σας, για να αλλάξετε τον εαυτό σας, πρώτα δουλέψτε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και μόνο εσείς θα ξέρετε … Χαρτογραφήστε τη στρατηγική σας με το νέο έτος. Εάν οι στόχοι σας αφορούν αριθμούς, βάλτε καθαρούς αριθμούς στη μέση. Στοχεύστε τον αριθμό που θέλετε να επιτύχετε ή / και καθορίστε το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε και, στη συνέχεια, συγκεκριμένους μικρούς στόχους και τις ημερομηνίες που θέλετε να επιτύχετε καθένας από αυτούς. Του αρέσουν οι υποσυνείδητοι αριθμοί! Για παράδειγμα, θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα; Στη συνέχεια, κάθε μήνα, καθορίστε το “ποσό” που θα διαθέσετε και καθορίστε τις σαφείς και σαφείς αλλαγές συμπεριφοράς που θα προτείνετε για να το επιτύχετε αυτό … Τα βήματα που θα κάνετε με τη θέλησή σας και τη δύναμη που θα δημιουργήσετε για να λάβετε αυτά τα βήματα θα σας υποστηρίξουν στην επίτευξη των στόχων σας … Θυμάμαι! Κάθε φορά που φεύγετε από “κακή” συμπεριφορά, η εμπιστοσύνη σας στην ικανότητά σας να κάνετε αλλαγές θα πολλαπλασιάζεται.

Παρατηρήστε τις αλλαγές και τις εξελίξεις στον εαυτό σας, παρακολουθήστε τις, καταγράψτε … Κάνοντας αυτό θα σας κρατήσει συνδεδεμένους με τους στόχους σας …

Η αποτυχία δεν επηρεάζει την εσωτερική σας ανθεκτικότητα και η αποτυχία σημαίνει απλώς ότι έχετε ανακαλύψει έναν άλλο λάθος τρόπο να προωθήσετε τη ζωή σας! Πάρτε μαθήματα από αυτά και ανυπομονώ με αυτήν την επίγνωση!

Στο δρόμο προς την επιτυχία, ο κανόνας είναι να κοιτάμε πάντα μπροστά. Φτάστε στον προορισμό σας και μην ξεχάσετε να απολαύσετε το ταξίδι σας!

Κάθε τέλος οδηγεί σε μια νέα αρχή … Μην κουνάτε το ηθικό και την αποφασιστικότητά σας, απολαύστε το περπάτημα στο υπέροχο μονοπάτι όλη την ώρα … Μην αφήνετε το μυαλό σας να “υπερφορτωθεί” με υπερβολικές μονάδες μηνυμάτων από γύρω σας … Σχεδιάστε το δικό σας μονοπάτι … Μην είστε υπό την επίδραση αρνητικότητας! Με θάρρος, πίστη και μεγάλη προσπάθεια, θα πετύχετε ό, τι θέλετε. Επειδή αυτή η χρονιά θα είναι η «δική σας» χρονιά!

2021 στόχουςΚατά τον προσδιορισμό του zi:

  1. Ορίστε έναν μετρήσιμο στόχο. Μην θέτετε αφηρημένους και διφορούμενους στόχους. Ορίστε μετρήσιμους, σαφείς στόχους.
  2. Ορίστε σαφή βήματα δράσης. Δημιουργήστε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τους στόχους σας, το οποίο θα δημιουργήσει αλλαγές και θα λάβει μέτρα για να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τον στόχο σας.
  3. Προετοιμαστείτε για την επιτυχία. Είναι εύκολο να αισθάνεστε κίνητρα νωρίς στη διαδικασία, αλλά μετά από μια ή δύο εβδομάδες, το κίνητρό σας φυσικά θα μειωθεί. Για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για αυτήν την πτώση στο κίνητρο, προετοιμάστε τον εαυτό σας για επιτυχία πολύ νωρίτερα.
  4. Σχέδιο για εμπόδια? Σκεφτείτε τα εμπόδια που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τις πρώτες εβδομάδες και αναπτύξτε ένα σχέδιο για το πώς να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις.
  5. Ξεκινήστε τους πρώτους μήνες του νέου έτους, όταν είστε έτοιμοι. Ξεκινήστε να εργάζεστε για τον στόχο σας όταν είστε έτοιμοι να βεβαιωθείτε ότι σκέφτεστε τι πρέπει να κάνετε και πώς να το κάνετε.
  6. Παρακολουθήστε την πρόοδό σας. Γνωρίζοντας αν κατευθύνεστε προς τη σωστή κατεύθυνση είναι επομένως πάντα σημαντικό να βρείτε έναν τρόπο να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή ή ημερολόγιο για να ελέγξετε τις ημέρες που εργάζεστε στον στόχο σας. Ή δημιουργήστε ένα γράφημα για να βοηθήσετε στην οπτικοποίηση της προόδου σας. Όταν μπορείτε να δείτε πώς κάνετε και τα βήματα που έχετε κάνει, όλα αυτά θα σας υπενθυμίσουν πόσο μακριά έχετε φτάσει και θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε καλό δρόμο. Θυμηθείτε ότι η πρόοδος δεν πηγαίνει πάντα σε ευθεία γραμμή! Μερικές φορές τα πράγματα γίνονται λίγο χειρότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να σταματήσετε.
  7. Μάθετε από τα λάθη σας. Τα λάθη αποτελούν μέρος της διαδικασίας, αλλά συχνά πιστεύεται ότι ένα λάθος σημαίνει αποτυχία, μην κάνετε λάθος … Σε επιστημονικές μελέτες, άτομα που είναι 14 φορές έχει καθοριστεί ότι τείνουν να κάνουν λάθη! Αυτό έχει δείξει ότι η συντριπτική πλειονότητα των επιτυχημένων ανθρώπων χρησιμοποιούν τα λάθη τους ως τρόπους για να τα μετατρέψουν σε ευκαιρίες να γίνουν ισχυρότεροι και καλύτεροι.
  8. Να είστε αποφασισμένοι να κάνετε αυτό το έτος “δικό σας” για μόνιμη αλλαγή. εσωτερικεύστε το … Εάν είχατε πρόβλημα να διατηρήσετε τις αποφάσεις σας στο παρελθόν, μην χάσετε την ελπίδα. Με μερικές φυσικές μελέτες και προγραμματισμό, μπορείτε να αλλάξετε τις συνήθειές σας και τελικά να αλλάξετε τη ζωή σας! Κάντε αυτό το έτος “μόνιμο” τις αποφάσεις σας ή / και τις αποφάσεις που έχετε στοχεύσει και λάβει, δεσμευτείτε. Να είστε πρόθυμοι και παθιασμένοι …

Θυμάμαι! Κάθε νέα χρονιά μας φέρνει μια άλλη ευκαιρία να διορθώσουμε τα πράγματα και να γυρίσουμε μια νέα σελίδα στη ζωή μας … Πρέπει να το γνωρίζουμε αυτό πριν τελειώσει η ζωή … Τελειώστε κάθε χρόνο με μερικά καλά μαθήματα στο σχολείο της ζωής σας και στο νέο, δείχνοντας ότι έχετε μάθει καλά τα μαθήματα του παρελθόντος … ξεκινήστε τον τρόπο …

Πρέπει να αφήσετε το παρελθόν και να ξεκινήσετε φρέσκο. Πρέπει να συγχωρήσετε όλους όσους σας πληγώνουν και να είστε ανοιχτοί σε νέες σχέσεις “με ανοιχτές αγκάλες” … Γι ‘αυτό πάντα θυμάστε ότι αυτό ονομάζεται “νέα χρονιά”!

Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω χρόνο για να αλλάξει τον εαυτό σας και τους ανθρώπους. Έτσι, για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο μέλλον για τον εαυτό σας, δουλέψτε στο παρόν, ας είναι το 2021 το πρώτο έτος …

Για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα όνειρα και τους στόχους σας, να αποκτήσετε τον έλεγχο των ανεπιθύμητων σκέψεων, συμπεριφορών, φόβων και συνηθειών σας, να επιτύχετε πολύ γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε θέμα θέλετε να αλλάξετε ή / και να βελτιώσετε, είναι η πιο φυσική μέθοδος και έχει πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας, Να θυμάστε πάντα ότι μπορώ πάντα να σας υποστηρίξω ως ο διεθνώς εγκεκριμένος και πιστοποιημένος υποσυνείδητος επιστήμονας συμπεριφοράς και υπνοθεραπευτής που αποφοίτησε από την Αμερική με ειδικές σπουδές για την επανεκπαίδευση του υποσυνείδητου.

Θα ανοίξουμε τώρα το βιβλίο. Οι σελίδες τους είναι κενές. Θα κάνουμε υποσχέσεις στους εαυτούς μας. Ο τίτλος του βιβλίου: “Ευκαιρία” και το όνομα του πρώτου επεισοδίου: ΚΑΙΈνα “έτος”, ένα νέο “εσύ!”

Νέο Έτος = Μια Νέα Ζωή!

Αποφασίστε ποιος θα είστε, πώς θα ζήσετε και πού θα είστε ξανά σήμερα! Δεν έχει σημασία από πού προέρχεστε, το μόνο που έχει σημασία είναι το πού πηγαίνετε!

Ο σκοπός του νέου έτους δεν είναι να έχουμε ένα νέο έτος. Ο στόχος της νέας χρονιάς είναι να έχετε μια «νέα ψυχή»! Ειλικρινά πείτε “γεια” σε αυτό το νέο έτος … Κάντε το 2021 το “δικό σας” έτος παρά τα πάντα! Έχετε αυτή τη δύναμη μέσα σας …

.Source