Ένα παράδειγμα είναι η επιβολή προστίμων στο Courtridge

Το Cartridge և Standard αγωνίστηκε για μια θέση στους προημιτελικούς του Βελγικού Κυπέλλου με μισό παγωμένο, ημι-γυαλιστερό χιόνι. Σελίδα προορισμού Από τον Lei Οι συντεταγμένες της ανακατασκευασμένης ομάδας σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Οχι. Podard (Υλικές ζημιές), Ρούσκιν, Λεστιανός, Μπαστιάνος ΜΙ: Ξηρός,

Σε ένα γήπεδο σαν παγοδρόμιο, και οι δύο ομάδες χρειάζονται πολλά λεπτά για να μπουν στο πλήθος και να παίξουν, μερικές φορές καταχρώντας μεγάλες μπάλες.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία πρέπει να τεθεί σε ένα τυπικό δάνειο. Ιάκωβος Αποτρέπει την απόκλιση போகாடி: Ποιος ξαναγυρίζει; ΖΩΟ, Αλλά η Κύπρος χάνει το σκορ του Κόρντρικ (20).


Διαβάστε περισσότερα: Jin Ino Vanheisten. “Η διάθεση επιστρέφει στο φυσιολογικό, ο καθένας δίνει τα πάντα”


Συχνά, όταν οι συνθήκες παιχνιδιού είναι δύσκολες, η διαφορά είναι στο στοπ. Στο 36ο λεπτό ΖΩΟ Υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη γωνία Επειδή αυτό είναι Και οδήγησε το παιχνίδι 0-1.

Ο Κόρντρικ απάντησε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο Κολόμποβιτς Είδε πάλι μια εκκίνηση 25 μέτρων Οινοπνευματώδη (49ε) செலமணி: Δοκιμάζοντας την τύχη του από μακριά Οινοπνευματώδη Αναπαύεται καλά (53ος).

Κατά τη διάρκεια της αναγνώρισης, το πρότυπο μπορεί να επιβάλει ποινή για λάθος χεριών Sainsbury Μετά από μια κακή ανάλυση της μπάλας Επειδή αυτό είναι,

Στη δεκαετία του ’80 Μάθημα: Το πρότυπο χάνει την ευκαιρία να βρει τη θέση και να σκοτώσει τον αγώνα. Ο Κόρντρικ δεν ζήτησε πολλά και κατάφερε να ισορροπήσει με ένα καταπληκτικό σουτ செலமணி: Εφευρέτης φεγγίτη στην 92η θέση.


Διαβάστε περισσότερα: Πριν από το Βελγικό Κύπελλο. “Το βασικό παιχνίδι στο Cartridge είναι πάντα δύσκολο”


Η επέκταση βλέπει ότι και οι δύο ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν με φόβο, αλλά δεν διαχειρίζονται τη διαφορά. Θα επιβληθεί πρόστιμο.

Acks Exon Muleka Ποιος ήταν ο πρώτος που έχασε την ποινή του, αλλά; Τίμοθι Ντέρικ Και: Trend Sainsbury Και οι δύο έχασαν την ποινή τους, οπότε ο Standard κέρδισε αυτό το πέναλτι (5-6) και προχώρησε στους προημιτελικούς.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Sestal de Bruyge νίκησε την Aston 3-1. Οι κασέτες έκαναν το σκορ 0 – 0 Σφάζω (29ος) Αλλά ο λαός του Μπρουκ έβαλε τέλος στον αγώνα σατανάς (32ε), Δάγκειος πυρετός (64ο) և: உக்போ: (90ε)

Source