Ένα τελευταίο ρολό. – Balla.com.cy:

Η ΑΕΚ θέλει να έχει ακόμη και τις παραμικρές ελπίδες για την τέταρτη θέση, για να το κάνει αυτό, πρέπει να κερδίσει το σημερινό ντέρμπι στην Αρένα με την Ανόρθωση (17:00).

Ακόμα κι αν η διαφορά είναι -9, όλα θα παραμείνουν πολύ δύσκολα. Ωστόσο, θα παραμείνει ζωντανή η φλόγα κινήτρου για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος

Ο Sophronius Augustus δεν βασίστηκε στους Saterden, LaFrance, Nahum, Trujillo ή Constantine. Χθες μιλήσαμε για ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Akoran, αλλά δεν φαίνεται να είναι σοβαρό, οπότε μπήκε στην αποστολή.

Όσο για τα έντεκα, ο Κύπριος προπονητής προσπάθησε να προπονηθεί με τέσσερις ομάδες στην άμυνα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί επιτέλους σε αυτό, καθώς παίζει το σενάριο να βλέπει το τρίο της ΑΕΚ στα μποτιλιάρισμα.

Στην πρώτη περίπτωση, με τέσσερις αμυντικούς, ο Mol θα είναι στο τέλος, ο Gonzalez-Antoniadis στη στάση, και ο Ioannou-Tadi στο πίσω μέρος. Ο Σπιρόφσκι, ο Χάιτλιν ոլ Ο Σπόλιριχ θα λάβει μέρος στο κέντρο. Στο τέλος της επίθεσης, δύο από τα βελανίδια θα πολεμήσουν, ο Nanto και ο Macri, και ο Triskovski θα είναι στην κορυφή. Εάν ο προπονητής επιλέξει ένα τρίο, ο Moisov θα επιστρέψει στην άμυνα.

Αντρέας Βεντούρης

Source