Ένοπλες επιδρομές στο Κράτος!

Η Βόρεια Κύπρος συγκλονίζεται από ένα συγκλονιστικό συμβάν που συνδέεται με τη Σμύρνη. Ο Κεμάλ και ο Μουράτ Μπόζογλου, τα παιδιά του ζευγαριού Utku-Ayla Bozo ,lu, που είναι από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της κοινωνίας της Σμύρνης, έπεσαν μεταξύ τους για τη διαχείριση του Cratos στην Κερύνεια, ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία στη Βόρεια Κύπρο.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό, ο μεγάλος αδελφός Kemal Bozoğlu, το 5 αστέρων Cratos Hotel με 410 δωμάτια, ιδρύθηκε από τον Όμιλο Boz το 2010 με επένδυση 220 εκατομμυρίων δολαρίων.
επιτέθηκε με 70 άνδρες οπλισμένους. Έμαθε ότι ο Murat Bozoğlu, ο οποίος έμαθε ότι ο αδερφός του Kemal Bozoğlu, με τον οποίο ήταν σε μάχη, είχε κάνει πραξικόπημα για να αναλάβει τη διοίκηση, ήρθε στο νησί μόλις έλαβε αυτή την είδηση. Ήταν επίσης μεταξύ των ισχυρισμών ότι κατά τη διάρκεια της επιδρομής του Κεμάλ Μπόζογλου, ο πατέρας Utku Bozoğlu και η μητέρα Ayla Bozoğlu φυλακίστηκαν σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο τη στιγμή του συμβάντος και δεν τους επετράπη να φύγουν από το δωμάτιο.

Η JENNIFER LOPEZ θα έρθει

Το Utku-Ayla Bozoğlu είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της κοινοτικής ζωής της Σμύρνης. Το ζευγάρι εμφανίζεται συχνά στους δρόμους του Alsancak. Το Cratos Hotel, μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επενδύσεις του νησιού, που ιδρύθηκε από αυτήν την οικογένεια στη Βόρεια Κύπρο, άνοιξε το 2010. Για το άνοιγμα του πάρτι του ξενοδοχείου, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ θα ερχόταν και θα ερμηνευτεί και θα γίνει το διαφημιστικό πρόσωπο του ξενοδοχείου. Αυτή η κατάσταση είχε μεγάλες επιπτώσεις.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

Ωστόσο, λόγω της αντίθετης εκστρατείας που ξεκίνησε η Νότια Κύπρος, το διάσημο αστέρι παραιτήθηκε από το να έρθει στα εγκαίνια παρά την προηγούμενη συμφωνία. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήρθε στο νησί και ήταν παρούσα στα εγκαίνια ανώτερων προσώπων από την Τουρκία. Ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Ντέρβις Έρογλου και ο τότε πρωθυπουργός İrsen Küçük ήταν μεταξύ εκείνων που έκοψαν την κορδέλα του Κράτος. Μόλις άνοιξε για την Τουρκία και οι εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο είδαν μεγάλο ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο Ebru από Gündeş πολλά διάσημα ονόματα πήραν τη σκηνή.

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αυτό το διάσημο ξενοδοχείο συγκλονίζεται από μια κρίση διαχείρισης μεταξύ των αδελφών που το κατέχουν τώρα. Στη διαμάχη εξουσίας μεταξύ του Murat Bozoğlu, ο οποίος κατέχει το 60 τοις εκατό του ξενοδοχείου Cratos, και του Kemal Bozoğlu, ο οποίος κατέχει το 30 τοις εκατό του ξενοδοχείου, ισχυρίστηκε ότι μιλούσαν όπλα. Υποστηρίχθηκε ότι η τουριστική εταιρεία Ismail Abidin, ο οποίος κατέχει το 10 τοις εκατό των πολυτελών μεριδίων ξενοδοχείων, υπέβαλε επίσης αίτηση στην αστυνομία λόγω της έντασης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο πατέρας Utku Bozoğlu έδωσε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στον Kemal Bozoğlu. Ωστόσο, ο Murat Bozoğlu, ο οποίος κατέχει τις περισσότερες μετοχές, δεν ήθελε να το παραδώσει στον Kemal Bozoğlu. Στη συνέχεια, ο Κεμάλ Μπόζογλου φέρεται να έφερε 70 ένοπλους φρουρούς και εισέβαλε πρόσφατα στο Ξενοδοχείο Κράτος.

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ

Η διαμάχη μεταξύ των δύο αδελφών σχετικά με τη διαχείριση του ξενοδοχείου και τη διαμάχη εξουσίας προχώρησε σε ένα νέο στάδιο με ένοπλη επιδρομή στο ξενοδοχείο. Στην επιδρομή, ισχυρίστηκε ότι οι είσοδοι μπλοκαρίστηκαν με μίνι λεωφορεία και φορτηγά μπροστά από το ξενοδοχείο Cratos και οι φρουροί και των δύο πλευρών μπήκαν σε σύγκρουση μπροστά από την αστυνομία. Υποστηρίχθηκε ότι οι αστυνομικές ομάδες δεν ήταν επαρκείς για να παρέμβουν σε αυτήν την ενδιαφέρουσα κατάσταση στην τουριστική πρωτεύουσα, την Κερύνεια, και σημειώθηκε ότι οι ένοπλοι φρουροί του Κεμάλ Μπόζογλου δεν πέταξαν κυριολεκτικά ένα πουλί γύρω από το ξενοδοχείο.

“ΣΚΛΗΡΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. APAR TOPAR FUN”

Ο Abidsmail Abidin, ο κατώτερος συνεργάτης του ξενοδοχείου, το οποίο δηλώνεται ότι ανήκει στο 60% από τον Murat Bozoğlu και το 30% από τον Kemal Bozoğlu, με 10% μετοχές στη δήλωση Τύπου, είπε: «Μόλις έσωσα τη ζωή μου, θα με σκότωναν αν το βρήκαν στο ξενοδοχείο. Εξέφρασε τον φόβο του για τη ζωή. “Έχω ένα παιδί, την οικογένειά μου, τι είδους χώρα έχει γίνει. Η χώρα στράφηκε σχεδόν στο Τέξας. Δεν έχω ασφάλεια ζωής. Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο να βιώσω αυτήν την κατάσταση ως επαγγελματίας του τουρισμού”, είπε.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ İSMAİL ABİDİN ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΩΣ

Από την πάλη εξουσίας μεταξύ των αδελφών, η τουριστική εταιρεία Ismail Abidin, ο οποίος κατέχει το 10% του ξενοδοχείου, πήρε επίσης το μερίδιό του. Ο Κεμάλ Μπόζογλου και οι άντρες του, οι οποίοι έκαναν ένοπλη επιδρομή στο ξενοδοχείο για να καταλάβουν τη διοίκηση, αναζήτησαν τον mailsmail Abidin, ο οποίος ανέλαβε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου από τότε που ο Μουράτ Μπόζογλου ήταν στο εξωτερικό.

Φυλάκισε τη μητέρα και τον πατέρα του στο δωμάτιο

Εν τω μεταξύ, πληροφορήθηκε ότι ο Murat Bozoğlu, ο οποίος έμαθε ότι ο αδερφός του Kemal Bozoğlu, με τον οποίο ήταν σε μια μάχη, εισέβαλε στο ξενοδοχείο για να αναλάβει τη διοίκηση, ήρθε στο νησί μόλις έλαβε αυτή την είδηση, ενώ ο πατέρας του Utku Bozoğlu και η μητέρα του Ayla Bozoğlu φυλακίστηκαν σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο από τον Kemal Bozoğlu. ήταν μεταξύ των ισχυρισμών ότι δεν του επιτρεπόταν για λίγο.

ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ & ΣΤΑΔΙΟ NBSP ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΕγώ
Το ξενοδοχείο, το οποίο συχνάζει η υψηλή κοινωνία από τα εγκαίνιά του, φιλοξένησε επίσης πολλά διάσημα ονόματα. Διάσημα ονόματα που παίζουν στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν τους Ebru Gündeş, Hadise, Cengiz Kurtoğlu, Serkan Kaya, Volkan Konak, Serdar Ortaç και Sibel Can.

ERHAN GÜLENÇ

Source