Ένοχο αγόρι 26 ετών, το οποίο αναμενόταν έναντι 14 … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένας 26χρονος Βρετανός άνδρας θα παραδοθεί στην Αστυνομία της Δημοκρατίας αφού ομολόγησε ότι επιτέθηκε σε αστυνομικό και έβλαψε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο. Αναμένονται δεκατέσσερα εντάλματα σύλληψης εναντίον του για κατηγορίες κλοπής αυτοκινήτων και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις Βρετανικές Βάσεις, ο 26χρονος άνδρας από την Πάφο βρέθηκε ένοχος χθες στο δικαστήριο της Βάσης για επίθεση σε αστυνομικό και ζημιά σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο, αφού προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη αφού αναφέρθηκε ότι κλέβει αυτοκίνητο κατά την οδήγηση στο Κολοσσό, στις 7 Ιανουαρίου. προς το:

Αντιμετωπίζει 14 εντάλματα σύλληψης από την Κυπριακή Δημοκρατία για κλοπή αυτοκινήτων και ναρκωτικών και θα παραδοθεί στην Αστυνομία της Δημοκρατίας στις 2 Φεβρουαρίου μετά την καταδίκη του από δικαστήριο BB.

Επίσης στο όχημα ήταν ένας 22χρονος άντρας από την Πάφο, ο οποίος ήταν επίσης καταζητούμενος από τις κυπριακές αρχές για κλοπή, αλλά παραδόθηκε οικειοθελώς.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας BB Panikos Panagi εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις στενές επαγγελματικές σχέσεις της Αστυνομίας BB և Κυπριακής Δημοκρατίας ՝, προσθέτοντας ότι “αυτό δείχνει ότι με μια τόσο ανοιχτή επικοινωνία, είμαστε σε θέση να κάνουμε συλλήψεις” “Δύο άτομα που καταζητούνται για εγκλήματα μπορούν να διωχθούν.”

Μια 26χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και κρατήθηκε για τρεις ημέρες για κλοπή αυτοκινήτου.

Πηγή: KYPE

Source