Έξοδος UEFA από το Hikmet Karaman! «Αφήστε τους να απαντήσουν πρώτα …»

class = “cf”>

Ο Hikmet Karaman έκανε δήλωση μετά τον αγώνα εναντίον του Yukatel Denizlispor στην 36η εβδομάδα του Σούπερ Λιγκ με ισοπαλία 1-1.

Ο Karaman εξήγησε ότι θα προσεγγίσει το ζήτημα του πώς 12 λέσχες στην Ευρώπη αξιολογούν την προσπάθεια ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Σούπερ Λιγκ και είπε:

“Νομίζω, γιατί δεν παίζει το TRNC στην UEFA; Γιατί οι τουρκικές ομάδες δεν μπορούν να πάνε στην Κύπρο και να παίξουν φιλικούς αγώνες μεταξύ τους; Δεδομένου ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα καθολικό άθλημα που πρέπει να κάνουν όλοι. Από την άλλη πλευρά, ο γείτονάς του μπορεί να παίξει Η UEFA, αλλά η TRNC δεν μπορεί να παίξει. Είμαι πολύ περίεργος. Ο κόσμος έθεσε ένα χάος, αλλά κανείς δεν λέει ότι υπάρχει μια κατάσταση εκεί. Δεν παίρνετε τις ομάδες της TRNC στην UEFA, απαγορεύετε ακόμη και έναν φιλικό αγώνα. Isn ” σε αυτό το κράτος; Αφήστε την UEFA να το απαντήσει πρώτα. “

Ο Karaman, ο οποίος αξιολόγησε επίσης τον αγώνα, είπε ότι πήρε το γήπεδο για 3 πόντους και είπε: “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το σκορ. Θέλαμε να κλείσουμε τον αγώνα που παίξαμε στο σπίτι μας με 3 πόντους. Είχαμε ένα πρώιμο γκολ. Ο αντίπαλος δεν είχε τίποτα να χάσει. Ο πρώτος στόχος ήταν εξαιρετικά ενοχλητικός στον προγραμματισμό του παιχνιδιού μας. Στην πραγματικότητα, παίζουμε σαν τίποτα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Παρόλα αυτά, πήγαμε 1-1 στο πρώτο ημίχρονο. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

class = “cf”>

Δηλώνοντας ότι μπήκαν σε πολύ ξεκάθαρες θέσεις στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Karaman είπε, “Σε τέτοιους αγώνες, το συλλογικό παιχνίδι, η εύρεση του αδρανούς ανθρώπου, η κλοπή του τέρματος, η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντική. Εάν βρούμε το γκολ, ο αντίπαλος θα ανοιχτό. Το τέμπο πέφτει και δεν μπορούσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Οι πόντοι είναι πόντοι, φυσικά θέλαμε να φτάσουμε τους 40 πόντους. Ήρθαμε στον τελικό αγώνα το Σαββατοκύριακο. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να χαλαρώσουμε. Πρέπει να κάντε τις κριτικές μας ξεκάθαρα. ” βρήκε την αξιολόγηση.

class = “cf”>

Hikmet Karaman από την UEFA, ας τους απαντήσουν πρώτα ...

10.000 TL’ye varan “Μπόνους καλωσορίσματος” μόλις Misli.com’da! Εγγραφείτε τώρα…

.Source