Έπαινος του Ελληνοκύπριου Αρχιεπισκόπου Ερντογάν είναι αληθινός πατριώτης

Αρχιεπίσκοπος Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Νότιας Κύπρου (GASC) II. Ο Χρυσόστομος επαίνεσε τον Πρόεδρο Ερντογάν στην εκτίμησή του για την ημερήσια διάταξη.

Εγγραφείτε

Αρχιεπίσκοπος Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Νότιας Κύπρου (GASC) II. Ο Χρυσόστομος ανέφερε επίσης τον Πρόεδρο Ερντογάν στην εκτίμησή του για την ημερήσια διάταξη. Ο Χρυσόστομος, “ο Τούρκος ηγέτης Ερντογάν, τα χρόνια της Τουρκίας που χρησιμοποιεί φτηνή εργασία από την Ευρώπη σήμερα” εκδικητικός “Είναι πραγματικός πατριώτης”.

Αρχιεπίσκοπος Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Νότιας Κύπρου (GASC) II. Ο Χρυσόστομος έκανε αξιολογήσεις στον ελληνικό τύπο στην ημερήσια διάταξη. Ο Χρίστοστομος δήλωσε σε συνάντηση του προέδρου της ελληνικής διοίκησης Νίκος Αναστασιάδης ότι του είπε ότι ήθελε μια λύση δύο κρατών, ότι υποστήριζε αρχικά το ELAM αλλά αργότερα παραιτήθηκε και ότι ήταν ένας από τους τρεις ιδρυτές του DIKO.

“Ο Ερντογάν είναι αληθινός πατριώτης”
Σύμφωνα με τα νέα που ανέφερε η DHA, II. Ο Χρυσόστομος, που μοιράζεται τις σκέψεις του για τον Πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, “Ο Ερντογάν, ηγέτης της Τουρκίας, ένας πραγματικός πατριώτης Ευρώπη σήμερα εκδικεί περιοχές της Τουρκίας για χρόνια χρησιμοποιώντας φθηνή εργασία”, είπε.

Πέρασα 59 χιλιάδες Κυπριακές λιρέτες για φιλανθρωπία στο δημοψήφισμα
ΙΙ. Υπενθυμίζοντας την ομολογία του ότι “ξόδεψε 50 χιλιάδες κυπριακές λιρέτες” για να υποστηρίξει το “όχι” στα δημοψηφίσματα του σχεδίου Ανάν το 2004, ο Χρυσόστομος είπε τα εξής όταν ρωτήθηκε πού έδωσε αυτά τα χρήματα:

«Υπήρχε μια ομάδα που ενδιαφερόταν να βάλει αφίσες για να καθοδηγήσει το κοινό, κάνοντας αυτό και αυτό. Εκείνη την εποχή, ένας δημοσιογράφος ήρθε κουνώντας ένα αντίγραφο επιταγής 50.000 λιβρών από την Αρχιεπισκοπή. Ένας λογιστής το είχε δώσει. Ήμουν ακόμα ο Μητροπολίτης Πάφου και αυτός (δημοσιογράφος) ήθελε να αποκαλύψει και την Αρχιεπισκοπή και εγώ. Μόλις συνειδητοποίησα τι συνέβαινε, σήκωσα τη φωνή μου και χτύπησα τη γροθιά μου στο τραπέζι, «Η ιδιοκτησία της Εκκλησίας είναι 2-3 δισεκατομμύρια. Όλη η περιουσία του είναι για την πατρίδα. Ακούς?’ Φώναξα, έφυγα χωρίς να πω ούτε λέξη “

“Οι Βρετανοί είναι κακοί, νόμιζαν ότι θα μας έριχναν”
ΙΙ. Χρυσόστομος, αναφερόμενος στον πρώην Έλληνα ηγέτη Τάσος Παπαδόπουλος, “Σας είπε ότι δεν ήθελε να ανοίξουν τα οδοφράγματα;” σχετικά με την ερώτηση «Δεν το ήθελε. Δεν το ήθελε πραγματικά. Ήξερε ότι θα μας προκαλούσε προβλήματα »και πρόσθεσε:

«Όταν το κοινό φώναξε, ας πούμε όχι στην Ευρώπη, έκανα μια δήλωση και είπα όχι για ενήλικες, όχι για ανηλίκους. Έγινε Πρόεδρος το 2003. Το εξήγησα. “

Από την άλλη πλευρά, II. Ο Χρίστοστομος στράφηκε προς αυτόν, “Πώς θα εξηγούσατε την απάντηση που δόθηκε στο δημοψήφισμα του Ανάν το 2004;” «Φαίνεται ότι έχουμε χάσει. Η Κύπρος φεύγει. Η Κυπριακή Δημοκρατία φεύγει. Οι Βρετανοί είναι κακοί. Έδωσαν αυτήν την αναπηρία ανεξαρτησία και σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να καταστρέψουν την Κυπριακή Δημοκρατία όποτε το ήθελαν ».

.Source