Έπαιξε με φωτιά, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν έκαψε

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ LA LIGA-17TH

ΧΟΥΕΣΚΑ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: 0-1

Στάδιο: El Alorat

Σωστά, αν και με αγωνία, η «Βαρκελώνη», που πέρασε με 1-0 στο σπίτι, από το σπίτι της Χουέσκα. Ο Μέσι και η ομάδα του έχασαν τις ευκαιρίες στο 500ο παιχνίδι της Αργεντινής στη La Liga. Μπαρτσελόνα -10 από το “Atletico”, αλλά περισσότεροι αγώνες.

Στο 7ο λεπτό, η Άλμπα γύρισε από τα αριστερά και ο Μπρετ Λευκός έφυγε έξυπνα από το Pedry που έκανε το σουτ, είδε ότι ο Άλβαρο έσωσε το γκολ εντυπωσιακά. Στο 9ο λεπτό, ο Μέσι έχασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, και στο 10ο λεπτό, το πέρασμα της Άλμπα ήταν λίγο μπροστά από τον Μπρετ Γουάιτ.

Η Μπαρτσελόνα άσκησε μεγάλη πίεση, απείλησε ξανά με τον Ντέμπλε στο 12ο λεπτό, ενώ στο 18ο λεπτό ο Ντέμπλε έκανε μια μεγάλη κίνηση, αλλά στο τέλος, αντί να πείσει το γκολ, το έδωσε στον Μπρετγκέιτ, χτύπησε και η μπάλα απάντησε και έφυγε από τη γωνία. Στο 21ο λεπτό, η “Μπαρτσελόνα” έχασε τη νέα ευκαιρία του κεφαλιού του Πέντρι, και στο 24ο λεπτό, το σουτ της Άλμπα σταμάτησε στο πλευρικό δίχτυ. Τελικά, στο επόμενο λεπτό, ο Μέσι πέρασε το γκολ από τα αριστερά και ο Ντε Τζονγκ έκανε το σκορ 0-1 με το έργο του δεύτερου τέρματος.

Στο 30ο λεπτό, ο Σάββα παρακάμπτει τον Πέτρι, και στο επόμενο λεπτό, ο Μέσι έκανε το σουτ που βγήκε αμέσως, ενώ στο 40ο λεπτό, ο Άλβαρο έκανε ένα εντυπωσιακό διάλειμμα από τον Αργεντινό αστέρα, ο οποίος έπαιζε στη La Liga για 500η φορά.

Μετά τη λάθος έξοδο του Alvaro στο 56ο λεπτό, ο Siovas έσωσε μπροστά από τον Dembele, μέχρι το 57ο λεπτό, ο πυροβολισμός του Messi έφυγε λίγο, όπως στο 59ο λεπτό.

Στο 63ο λεπτό, ο Ter Stegen μπλοκάρει μετά τη φτέρνα του Mir, και στο 67ο λεπτό, ο Alvaro σταμάτησε τον Messi σε άλλη περίπτωση. Στο 71ο λεπτό, ο Ter Stegen έσωσε μετά το σουτ του Antiveros και στο 76ο λεπτό βγήκε ο πυροβολισμός του Pjanic.

Ο Ντέμπλε έχασε άλλη μια εξαιρετική ευκαιρία στο 77ο λεπτό, ενώ στο 87ο λεπτό ο Τερ Στεγκέν απέκλεισε το σουτ του Χουάν Κάρλος.

UESCA:Alvaro Fernandez, Siovas, Pulido (72 ‘Ferreiro), Mosquera, Gala, Insua, Rico (64’ Dubai), Seoan (72 ‘Juan Carlos), Antiveros, Mir, Gomez (72’ Okazaki)

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗTer Stegen, Langle, Alba, Dest (74 ‘Mingeta), Araujo, Busquets (75’ Pianist), De Jong, Pedri, Messi, Brett White (81 ‘Griezmann), Dembele.

πηγή: aek365.org

Source