“Έπρεπε επίσης να είμαι στο Ντουμπάι για να δώσω το καλό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το σκάνδαλο που ξέσπασε μέσω των μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης των διάσημων Ελλήνων, που ετοίμασαν το Νέο Έτος 2021 στην εξωτική πόλη Nammos του Ντουμπάι, σχολίασε τη θέση του πρώην δικαστή του “My Style Rocks” Λάκης Γαβαλάς. Ο διάσημος σχεδιαστής ποζάρει στην είσοδο του αστυνομικού συντάγματος, όπου πρέπει να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα κάθε μήνα, οκτώ χρόνια μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Ο Λάκης Γκάβαλας αναρωτιόταν ειρωνικά αν θα έπρεπε να ήταν στο Ντουμπάι αυτές τις μέρες του αποκλεισμού “για να δώσει ένα καλό παράδειγμα για τη χώρα μου, η οποία, υπονομευμένη οικονομικά, βοηθά τους Άραβες να γίνουν πλούσιοι”, όπως το περιέγραψε. Ινσταγκραμ:

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε:

“Όπως κάθε πρώτη μέρα του μήνα, σήμερα αναφέρω την παρουσία μου στο αστυνομικό τμήμα, στο οποίο ανήκω πίσω από το αρχοντικό του Μαξίμου, γιατί είμαι ύποπτη διαφυγή … Πόσες ανθεκτικές χώρες έχουμε 8 χρόνια μετά την απελευθέρωσή μου από τη φυλακή;” που πρέπει. Εμφανίζομαι κάθε μήνα, τα αφήνω. Είναι εδώ για μένα; ​​Τι μου κάνουν; Η ιδιοκτησία που τους δίνω στην Κάντσα και οι τσιγγάνοι την καταπιούν Τι κάνουν με αυτό; Πόσο άχρηστη είναι αυτή η χώρα; Έπρεπε να πάω στο Ντουμπάι για να δώσω ένα καλό παράδειγμα για τη χώρα μου, η οποία, παρόλο που υποφέρει οικονομικά, βοηθά τους Άραβες να γίνουν πλούσιοι;

Όχι, δεν έχω καμία σχέση με ανθρώπους που πάνε εκεί ή οπουδήποτε, μαζί μου mal @@@ Έχω αυτό που σκέφτομαι για τη χώρα μου, παρά το γεγονός ότι οι τεχνικοί με καταδίκασαν … Ευτυχώς, η Coromila θα συστήσει στον Vandi να είναι φίλος με τον Vissi. Η Danae Barka είναι άνετη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source