Έργα έρευνας, αποκατάστασης και αποκατάστασης ξεκίνησαν στο Αντίκες Λιμάνι της Κερύνειας

πανό99

Σύμφωνα με τη δήλωση του Δήμου Κερύνειας, οι απαραίτητες μελέτες θα ξεκινήσουν σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ανασκαφών αρχαιολογικού πειράματος που θα γίνουν από 5 τοποθεσίες προκειμένου να κατανοήσουμε την επίγεια φυσιολογία του έργου που ξεκίνησε στο Αρχαίο Λιμάνι της Κερύνειας. Το Τμήμα Αστικής Αισθητικής, συνδεδεμένο με τον Δήμο Κερύνειας, θα συμμετάσχει επίσης στην κατασκευή αρχιτεκτονικών έργων.

GÜNGÖRDÜ: “ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΕΡΔΟΣ”

Ο δήμαρχος της Κερύνειας Nidai Güngördü δήλωσε σε μια δήλωση σχετικά με το θέμα, “Οι άνθρωποι έχουν αναζητήσει αισθητική ποιότητα στα περιβάλλοντα που δημιουργούν καθώς και στα κτίρια, και με αυτήν την ανησυχία, επιδίωξαν να οργανώσουν το περιβάλλον τους.”

πανό134

Ο Güngördü δήλωσε ότι το έργο που θα υλοποιήσει σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, Αρχαιοτήτων και Τμήματος Σχεδιασμού Κατασκευών θα είναι πλούτος για το κοινό.

Ο Güngördü επεσήμανε ότι η αποκατάσταση, η οποία είναι η αναγκαιότητα μεταφοράς των κτιρίων μέχρι σήμερα χωρίς φθορά, θα πραγματοποιηθεί ως αποτέλεσμα μακρών μελετών και δήλωσε ότι έχει μεγάλη σημασία να αποκατασταθεί το Αρχαίο Λιμάνι, το οποίο παραμελημένο για διάφορους λόγους για χρόνια, και ότι εργάζονται με όλα τα μέσα.

Ο Güngördü δήλωσε ότι βλέπουν κατανόηση από τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην περιοχή και ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για αυτούς.


Ημερομηνία ενημέρωσης: 23 Φεβρουαρίου 2021, 12:18

Source