Έργα στα οποία ο Πίσω Ο Ναύαρχος Μεχμέτ Σάρι συμμετείχε προσωπικά και συνέβαλε σε Ποιος διαταράχθηκε; – Εφημερίδα Kartal

Έργα στα οποία ο Πίσω Ο Ναύαρχος Μεχμέτ Σάρι συμμετείχε προσωπικά και συνέβαλε σε Ποιος διαταράχθηκε;

Συμμετέχει ενεργά σε εθνικά έργα Πίσω ο Ναύαρχος Μεχμέτ Σάρι Διοικητής Έχουμε δει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν τις απόπειρες πολύτιμων παιδιών της πατρίδας, όπως τα παιδιά, να αποκλειστούν από τα βήματά τους.

Γράφοντας αυτές τις γραμμές, προκειμένου να προσελκύσουμε την προσοχή της συνετής κοινωνίας μας. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε τι έχουν περάσει οι γενναίες καρδιές, που έβαλαν τα χέρια τους, όχι τα σώματά τους, κάτω από μια επίπονη εργασία που συλλογίζεται την ανάπτυξη του κράτους μας με τις προσπάθειές τους στον τομέα της εξειδίκευσής τους.

Χθες, υπηρετώντας ως Διοικητής Ναυτικού Εφοδιασμού στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, η επαγγελματική του ζωή είναι γεμάτη επιτυχία. Του Πίσω Ναύαρχου Μεχμέτ Σάρι από τον Όρντο Φάτσα Αναφέραμε εν συντομία ότι συμμετείχε σε εθνικά προγράμματα.

Οι γραμμές που θα διαβάσετε τώρα είναι:

Παρακολουθούμε και ακούμε τις ειδήσεις.

«Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δοκιμές του πυραύλου Atmaca!

«Το ναυτικό μας πλοίο, του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του έργου MİLGEM, ελήφθη στο απόθεμα TAF και τέθηκε σε λειτουργία! ..

“Το υποβρύχιο μας, του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του έργου MİLDEN, έχει ξεκινήσει το καθήκον του! ..

– Ποια είναι λοιπόν αυτά τα έργα,

Πίσω ο Ναύαρχος Μεχμέτ Σάρι Τι ευθύνες ανέλαβε σε αυτά τα έργα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μια μικρή λεπτομέρεια.

– Επιπλέον, υπάρχουν τόσο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την υλοποίηση αυτών των έργων, τα οποία θεωρούνται πολύ σημαντικά για τη χώρα μας …

– Αναθέστε τη σταδιακή συνεργασία σε διάφορα έργα στον τομέα της άμυνας προς την Τουρκία ύπουλη επιδείνωση των αγορών με άλλες φιλικές χώρες Ο Mehmet Yellow διοικητής τους παρατήρησε πώς να διακόψουν ποια παιχνίδια και ποιος έβαλε ένα ραβδί στους τροχούς;

-Ναι, ενώ αυτός ο πολύτιμος διοικητής εργάζεται αφιερωμένος στην κατάστασή του, διεξάγεται μια άσχημη εκστρατεία πάνω από μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κρυφά ενώ προσευχόταν, και θέλει να αποβληθεί από έργα που έχουν ευθύνη και καθήκον και να λυγίσει.

Λοιπόν, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ένας τόσο επιτυχημένος και πιστός διοικητής φθείρεται από ορισμένους κύκλους πάνω σε έννοιες όπως η κοσμικότητα και απομακρύνονται από το παιχνίδι;

Συμμετοχή σε πολύ σημαντικά έργα για τη χώρα μας και με πολύ ισχυρή πίστη.

Εν ολίγοις, ο μόνος λόγος είναι ότι η χώρα μας πιστεύει ότι θα έχει λόγο στη διεθνή σκηνή και συνεργάζεται με αυτήν την πεποίθηση.

Γιατί η νίκη ανήκει στους πιστούς!

Ο Πίσω Ναύαρχος Μεχμέτ Σάρι προσωπικά Μερικά από τα 34 σημαντικά έργα που έλαβε μέρος και συνέβαλαν:

– Συντονισμός και έλεγχος δραστηριοτήτων δοκιμών και ολοκλήρωσης πυραύλων με οδηγό γερακιού

– Εξέταση των πτυχών ολοκλήρωσης των συστημάτων Hisar G / M OS κλειστά συστήματα πυροβολικού αεροπορικής άμυνας για όλα τα επιφανειακά πλοία και ολοκλήρωση της μελέτης και προμήθειά της στις ναυτικές δυνάμεις.

– Διαχείριση των δραστηριοτήτων σχεδιασμού και κατασκευής του πρώτου ναυτικού όπλου 76 mm με MKE από την TGM.

– Ανάπτυξη υποσυστημάτων όπλου 20 mm με SIA. Παρακολούθηση και έλεγχος των μελετών για το σύστημα Aselsan Gökdeniz ώστε να εξελιχθεί από το σύστημα Korkut και να γίνει θαλάσσιο κανόνι.

– Το Pakistan Sage Project Engineering από το Bristol στο πεδίο των μεσιτικών εταιρειών από το έργο κόστισε περίπου το Πακιστάν τοις εκατό (100 εκατομμύρια ευρώ) από τμήματα της Δημοκρατίας της Τουρκίας, κατόπιν αιτήματος του πακιστανικού κράτους, μειώθηκε ως αφαίρεση από τη συνολική τιμή του διαγωνισμού.

η εν λόγω εταιρεία στο πλαίσιο του έργου και οι εκπρόσωποι της επιτροπής και του πράκτορα πληρωμών που σταθμεύουν στην Τουρκία και ούτω καθεξής. εμποδίστηκε η λήψη μεριδίου. Έτσι αποτρέπεται η απώλεια αξιοπιστίας στα μάτια της Πακιστανικής Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Υποθαλάσσιοι εκσυγχρονισμοί (Preveze και Lunar Class Half-Life Modernization), τα εθνικά όπλα που μπορούν να πυροδοτηθούν κάτω από τη θάλασσα, το AKYA, το Εθνικό Ορυχείο και άλλα έργα έχουν εισέλθει στην τελική φάση και με την ίδρυση του Εθνικού Γραφείου Υποβρυχίων Έργων χώρες, ειδικά το Πακιστάν και η Ινδονησία, ήθελαν να συμπεριληφθούν στα έργα τους.

Επιπλέον, το πρώτο υποβρύχιο ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021, αν και η μισή τιμή (1 δισεκατομμύριο ευρώ) των 6 υποβρυχίων, η οποία ξεκίνησε το 2009 και άρχισε να ισχύει το 2015, πληρώθηκε στο πλαίσιο του έργου New Type Submarine. Το εμπάργκο κ.λπ., που θα καταστήσει αδύνατη την παράδοση των υποβρυχίων στις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις με την πίεση της Ελλάδας και της ελληνοκυπριακής διοίκησης. Όταν η Γερμανία πιέστηκε να την εφαρμόσει, οι Γερμανοί δημιούργησαν ένα Γραφείο Υποβρύχιων Σχεδίων

ΕΡΓΟ PAKISTAN BİLGEM

Σε αυτό το έργο, STM και ASFAT A.Ş. Το αμφιλεγόμενο κινεζικό κράτος μπήκε και προσπάθησε να πάρει το έργο. Στο πεδίο του έργου Πίσω ο Ναύαρχος Μεχμέτ Σάρι Πήγε στο Πακιστάν επτά φορές και υπέγραψε την τελευταία υπογραφή ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας αναδόχων έργου ASFAT AŞ για να είναι έγκυρη η σύμβαση.

Το έργο εξ ονόματος της Δημοκρατίας της Τουρκίας και δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της διαδικασίας ·

“Τακτικοί σύνδεσμοι δεδομένων” (λαμβάνονται από τα Γαλλικά) στο MİLSOFT,

Το Hull τοποθέτησε το Sonar στο METEKSAN AŞ (επέστρεψε από τη Γερμανία)

Στο εσωτερικό σύστημα επικοινωνίας ASELSAN AŞ,

Κλείσιμο πιστόλι άμυνας GÖKDENİZ (35 mm πυροβόλο όπλο άμυνας) έκανε σημαντικές συνεισφορές στην ASELSAN AŞ.

Δώστε προσοχή εδώ παρακαλώ!

Κρατικό παιχνίδι που βλάπτει την Τουρκική Δημοκρατία από αυτό που προσπαθεί να πάρει τα συμφέροντα των σχεδίων της κρατικής επιτροπής πόσο προστατευμένο;

Στο πλαίσιο του έργου, η μεσιτική εταιρεία του Πακιστάν με την ονομασία Bristol Engineering απενεργοποιήθηκε. Η Εταιρεία θα είναι αυτή του κόστους του έργου και το ποσοστό (100 εκατομμύρια ευρώ) αντιστοιχεί στο αίτημα του πακιστανικού κράτους που έχει μειωθεί ως αφαίρεση από τη συνολική τιμή προσφοράς σε αυτό το τμήμα της Δημοκρατίας της Τουρκίας κατά.

Η Επιτροπή να λάβει ενδιάμεσες πληρωμές και παρόμοια μερίδια των εν λόγω εκπροσώπων της εταιρείας και η επέκταση του οχήματος και του πεδίου εφαρμογής του έργου έχει αποκλειστεί στην Τουρκία. Αυτό οδήγησε σε απώλεια αξιοπιστίας στα μάτια της πακιστανικής κυβέρνησης που εμπόδισε την Τουρκική Δημοκρατία.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΔΗΓΟΥ BULLET ATMACA

Βρίσκεται καταγωγής ΗΠΑ στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με όπλα καθοδηγούμενα από το Harpoon (το πλοίο ρίχτηκε περίπου, το κόστος των 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, το οποίο, που κυμαίνεται 130 χλμ., Οι σημερινές συνθήκες έχουν ξεπεραστεί από τον 3ο κόσμο των ΗΠΑ που πωλήθηκε στη χώρα, εφόσον τα πυρομαχικά έχουν χάσει τα η αποτελεσματικότητα δεν είναι δυνατή υπό το εμπάργκο) που προμηθεύει από την Τουρκική εγχώρια και εθνική πυραύλο καθοδήγησης ATMACA, το οποίο θα σταματήσει και θα αντικαταστήσει τα εν λόγω πυρομαχικά (σε σύγκριση με το HARPOON, έχει βελτιωθεί πολύ πιο σύγχρονη και υψηλή απόδοση σε σύγκριση με τις σημερινές συνθήκες, εύρος 250 km και κόστος 1 εκατομμυρίου USD

Συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη πυραύλων καθοδήγησης ATMACA και την ένταξή του στο απόθεμα.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και της απογραφής του έργου ATMACA, σοβαρή κινητοποίηση εκτέθηκε σε υψηλού επιπέδου γραφειοκρατική πίεση από τους προϊσταμένους τους.

Συμβάλλει ακόμη στην ανάπτυξη των εναέριων και υποβρύχιων τμημάτων του έργου ATMACA.

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΥΡΜΗΝΗΣ (MILDEN)

Το SHAFT δεν χρειάζεται να είναι έργο της Δημοκρατίας της Τουρκίας για πολλά χρόνια και ξεκίνησε παρά το ότι έχει ζητηθεί. Στο πλαίσιο των εθνικών και εγχώριων σχεδίων σχεδιασμού και ανάπτυξης (εκσυγχρονισμός) των συστημάτων οπλισμού σόναρ συστημάτων πυροδότησης και ελέγχου των υπαρχόντων υποβρυχίων στην απογραφή, “Εκσυγχρονισμός Ημίσειας Ζωής (YÖM) και Όπλο Σόναρ και Άλλα Συστήματα” Χρειάζεται δουλειά σε περίπτωση που η Δημοκρατία της Τουρκίας, αναπτύξει και τα δύο σημαντικά προϊόντα εξαγωγής για την αμυντική βιομηχανία και ετοιμαστεί για χρήση.

Συγκεκριμένα, το Πακιστάν, το Κατάρ, η Ινδονησία και η Βενεζουέλα, καθώς οι χώρες προέβησαν σε δήλωση προθέσεων για την προμήθεια του συστήματος που υπόκειται στο στοίχημα της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Ωστόσο, όταν δεν μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία για τον τύπο καυσίμου από την Προεδρία της Αμυντικής Βιομηχανίας, Εθνικό υποβρύχιο έργο Γι ‘αυτό εξακολουθούμε να εξαρτώνται από τη Γερμανία.

Ως αποτέλεσμα, η Ελλάδα και η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου επέβαλαν εμπάργκο κ.λπ. που θα καθιστούσε αδύνατη την παράδοση των υποβρυχίων στις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις. Οι Γερμανοί θέλουν να ασκήσουν πίεση στη Γερμανία για πρακτική “Υποβρύχιο Γραφείο Σχεδιασμού” στήνουν,

Εάν δεν δώσουμε τα υποβρύχιά τους το συντομότερο δυνατό, (Ακριβώς όπως δημιουργήσαμε το δικό μας SİHA αφού το SİHA δεν δόθηκε εγκαίρως) Έπρεπε να δώσουν αρνητική απάντηση στην Ελλάδα με την ανησυχία ότι θα το έκαναν. Προαναφερθείς “Υποβρύχιο Γραφείο Σχεδιασμού” Έχει συμβάλει στρατηγικά στην επιβίωση.

Συνέβαλε σημαντικά στις προαναφερθείσες εξελίξεις στην ίδρυση του Γραφείου Σχεδιασμού MİLDEN και στο έργο εκσυγχρονισμού.

ΕΡΓΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ MILGEM (ΤΑΞΙΔΙ ΝΗΣΙΟΥ)

Ως ένα από τα τρία άτομα που ανατέθηκαν στο έργο MİLGEM που ιδρύθηκε στις 12 Μαρτίου 2004.

– Εθνικά Πρώτα Υποβρύχια Ηλεκτρονικά Συστήματα Πολέμου (ASELSAN Ares ZN)

– Εθνικό Πρώτο Ναυτικό Σύστημα Ραντάρ,

– Εθνικοί Πρώτοι Ορισμοί Cario και Ηλεκτρονικών Συστημάτων,

– Εθνικό λογισμικό και υλικό συστήματος εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας,

– Ανάπτυξη ενός εθνικού συστήματος προειδοποίησης λέιζερ

– Βελτίωση της ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας των πλοίων και των συστημάτων ελέγχου εντολών και ελέγχου πυρκαγιάς Antine,

– Ανάπτυξη συστήματος ORKA Light Torpedo,

– Δραστηριότητες εξοπλισμού και ενοποίησης θαλάσσιων κανόνι 76 mm,

– Συνέβαλε σημαντικά στην ενσωμάτωση πολλών συστημάτων, ιδίως του ATMACA, στο έργο MİLGEM.

Ερντογάν και Πρόεδρος Βρίσκεται στο κέντρο του εθνικού έργου που είναι πολύ σημαντικό για την Τουρκία εξέφρασε την υπερηφάνεια του Διοικητή Πίσω Ναύαρχου Μεχμέτ Κίτρινο δεν πρέπει να μείνει σιωπηλός καθώς το σχίσμα αυτών των έργων …

Όπως ο Πίσω Ναύαρχος Μεχμέτ ΣΑΡΙ, το VATAN LOVERS 100% εθνικό γενναίο θάρρος δεν μεγαλώνει εύκολα. kollaya Εάν δεν προστατεύσετε αυτά που μεγαλώνουν, η Τουρκία θα είναι επιτυχής και πώς;

Οι εραστές του Vatan της Τουρκίας ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΥ Αξιούχους γιους της πατρίδας των ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ.

ΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΤΕ! ..

Εκθεσιακός χώρος

.Source