Έρευνα εκβιασμού εναντίον του Καραμπάτ του CHP: συνελήφθησαν 4 άτομα

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020

Έρευνα εκβιασμού εναντίον του Καραμπάτ του CHP: συνελήφθησαν 4 άτομα

Τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν για φερόμενο εκβιασμό του αναπληρωτή CHP Istanbul Istanbulzgür Karabat συνελήφθησαν.

Οι δικαστικές διαδικασίες τεσσάρων υπόπτων, οι οποίοι συνελήφθησαν από το Γραφείο του Οργανισμού Ερευνών Οργανωμένων Εγκλημάτων της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήχθη για «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής» και «εκβιασμό» μετά την εγκληματική καταγγελία του Αναπληρωτή Καραμπάτ του Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος της Κωνσταντινούπολης.

Το εισαγγελέα παρέπεμψε τους υπόπτους ADE, CA, AA και E.B στον δικαστή που ήταν εν ενεργεία, απαιτώντας να συλληφθούν για κατηγορούμενα εγκλήματα.

Στην απόφαση του δικαστή που ήταν εν ενεργεία, υπήρχαν διάφορα στοιχεία ότι ο ύποπτος AA έλαβε τα σχετικά ψηφιακά υλικά από την ADE, ο ύποπτος E.B ετοίμασε την υποδομή για να αναφέρει το ζήτημα προκειμένου να αυξήσει την πίεση στον καταγγέλλοντα βουλευτή, η E.B έστειλε μηνύματα που περιέχουν εκβιασμό στον καταγγέλλοντα, Αναφέρθηκε ότι ο καταγγέλλων και η ADE έστειλαν φωτογραφίες της σύγκλισης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΖΟΝΤΑΙ

Στην ετυμηγορία, η οποία ανέφερε ότι οι ύποπτοι γνώριζαν τις εγκληματικές πράξεις, η διαδικασία απαίτησης χρημάτων ήταν επίσης γνωστή στους υπόπτους, ο ύποπτος C.A ήταν επίσης στην Κύπρο και συνελήφθη σύμφωνα με το ένταλμα αναζήτησης, ο C.A έγραψε στον ύποπτο A.A. Τονίστηκε ότι είπε ότι θα τον έστειλε σε διακοπές, ότι κανείς δεν θα μπορούσε να τον βρει, οπότε οι ύποπτοι ήταν ύποπτοι να φύγουν και να κρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία.

Στην απόφαση, δηλώθηκε ότι πληρούνται οι όροι του μέτρου προστασίας της κράτησης λόγω των τρεχόντων αποδεικτικών στοιχείων, και συνήχθη το συμπέρασμα ότι τα μέτρα δικαστικού ελέγχου ήταν ανεπαρκή στο στάδιο της έρευνας και δεν θα εξυπηρετούσαν τον σκοπό και ότι όλοι οι ύποπτοι διατάχθηκαν να συλληφθούν για το έγκλημα που τους επιβλήθηκε.

Εκβιασμός «σεξουαλικής επαφής» σε μέλος της CHP

Source