Έρευνα στο Ινστιτούτο Νευρολογίας για το εισαγόμενο στέλεχος. Δείγματα θετικών ιών ατόμων από το Ηνωμένο Βασίλειο

Τα ιικά θετικά δείγματα λαμβάνονται από άτομα που φτάνουν σε βρετανικά αεροδρόμια στην Κύπρο. Στόχος τους είναι να δοκιμάσουν μια μετάλλαξη κοροναϊού σε μία από αυτές – Τι λέει ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Δείγματα που λαμβάνονται από μολυσμένα άτομα που φθάνουν σε βρετανικά αεροδρόμια στην Κύπρο βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο του Κυπριακού Ινστιτούτου Νευρολογίας για να προσδιορίσουν εάν έχουν μολυνθεί με ένα νέο, μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού.

Το είπε αυτό στις δηλώσεις του Κύπρος Φορές:, Μαργαρίτα Κυριακού, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας. “Αυτό είναι ένα μέτρο που λαμβάνεται σε συνδυασμό με την υποχρεωτική απομόνωση ατόμων που φτάνουν από βρετανικά αεροδρόμια στην Κύπρο.”

Έτσι, δείγματα θετικών σε ιούς ατόμων που εντοπίζονται στο αεροδρόμιο μεταφέρονται σε ένα ινστιτούτο, όπου εξετάζονται με ειδικές μεθόδους για να προσδιοριστεί εάν υπάρχει μετάλλαξη ιών στην Κύπρο.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το Υπουργείο Υγείας, βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων που παρουσιάστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, έλαβε απόφαση σχετικά με το νέο τύπο Coronavirus COVID-19 για την προστασία της δημόσιας υγείας μέχρι περαιτέρω διευκρινίσεις από την επιστημονική κοινότητα. Η καραντίνα πρέπει να πραγματοποιείται για επτά ημέρες στα αεροδρόμια της Λάρνακας aph Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας θα ισχύει έως τις 5 Ιανουαρίου 2021 στις 23:00. 59.

Τα ιογενή θετικά δείγματα λαμβάνονται από άτομα που φτάνουν σε βρετανικά αεροδρόμια στην Κύπρο. Στόχος να ελέγξετε για μετάλλαξη κορανοϊού σε οποιοδήποτε από αυτά – Τι λέει ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας

Δείγματα που έχουν ληφθεί από μολυσμένα άτομα σε βρετανικά αεροδρόμια στην Κύπρο βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο του Κυπριακού Ινστιτούτου Νευρολογίας για να προσδιορίσουν εάν έχουν μολυνθεί με ένα νέο, μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού.

Το είπε αυτό στις δηλώσεις του Κύπρος Φορές:, Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας Μαργαρίτα Κυριακού. “Αυτό είναι ένα μέτρο που λαμβάνεται σε συνδυασμό με την υποχρεωτική απομόνωση ατόμων που φτάνουν από βρετανικά αεροδρόμια στην Κύπρο.”

Έτσι, δείγματα θετικών σε ιούς ατόμων που εντοπίζονται στο αεροδρόμιο μεταφέρονται σε ένα ινστιτούτο, όπου εξετάζονται με ειδικές μεθόδους για να προσδιοριστεί εάν υπάρχει μετάλλαξη ιών στην Κύπρο.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το Υπουργείο Υγείας, βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων που παρουσιάστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, έλαβε απόφαση σχετικά με το νέο τύπο Coronavirus COVID-19 για την προστασία της δημόσιας υγείας μέχρι την περαιτέρω διευκρίνιση από την επιστημονική κοινότητα. Η καραντίνα πρέπει να πραγματοποιείται για επτά ημέρες στα αεροδρόμια της Λάρνακας և Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας θα ισχύει έως τις 5 Ιανουαρίου 2021 στις 23:00. 59.

Source