Έστειλε με «ρεβίθια»

Η πόρτα του διαλόγου για να ξεκινήσει η εξομάλυνση των σχέσεων Τουρκίας-ΕΕ που τεταμένη από την υποκίνηση της Γαλλίας και της Ελλάδας ανοίγει το νέο έτος. Στη σύνοδο κορυφής των ηγετών της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου · Η Γαλλία, η Ελλάδα και η Νότια Κύπρος δεν είχαν δει την έγκριση του αιτήματος για την επιβολή αυστηρών κυρώσεων κατά της Τουρκίας. Έχει δοθεί έμφαση στην έκθεση σχετικά με τα αποτελέσματα των κοινών στρατηγικών συμφερόντων για την ανάπτυξη των σχέσεων της ΕΕ με την Τουρκία.

Πρόεδρος Ερντογάν: Επαναφέραμε 4 χιλιάδες 440 αντικείμενα σε 18 χρόνια στη γη τους

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Πρόεδρος Ερντογάν: Επαναφέραμε 4 χιλιάδες 440 αντικείμενα σε 18 χρόνια στη γη τους

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΕ

  • Κανάλια διαλόγου με την ΕΕ για τη διασφάλιση της ομαλοποίησης των σχέσεων με την Τουρκία και για την απογοήτευση των σχεδίων της Ελλάδας το 2021 η Γαλλία σχεδιάζει να τη διατηρήσει ανοιχτή. Θα συζητηθούν οι ευαισθησίες της Τουρκίας και το μήνυμα είναι ανοιχτό στη συνεργασία. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν προγραμματίζεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel και τον Πρόεδρο της Επιτροπής της ΕΕ Ursula Von der Leyen τον Ιανουάριο.
Πρόεδρος Ερντογάν: 4,5 εκατομμύρια εμβόλια θα έρθουν στην πρώτη θέση

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Πρόεδρος Ερντογάν: 4,5 εκατομμύρια εμβόλια θα έρθουν στην πρώτη θέση

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΘΑ επαναληφθεί

Πριν από αυτές τις επαφές, ο υπουργός Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu αναμένεται επίσης να συναντηθεί με τον Josep Borrell, τον Ύπατο Εκπρόσωπο των Εξωτερικών Σχέσεων και Πολιτικής Ασφάλειας της ΕΕ. Οι συζητήσεις πραγμάτων που φέρνουν τις προτάσεις της Τουρκικής Διάσκεψης για την Ανατολική Μεσόγειο στην ημερήσια διάταξη, θα τονιστούν ότι η τάση της Τουρκίας δεν είναι δίκαιη από τη μεριά μου.

Η Ατζέντα του Καμπίνα

  • Η Προεδρική συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη ημέρα στις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας που συζήτησαν και έμαθαν ότι αξιολόγησαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Τουρκία-ΕΕ πρέπει να ληφθούν μέτρα για την ενίσχυση της σχέσης με τον αρμόδιο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Καβούσογλου ενημέρωσε ότι εκφράστηκαν επίσης τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Πρώτη κυρία Ερντογάν,

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Η Πρώτη Κυρία Ερντογάν υιοθετεί το σκυλί με ειδικές ανάγκες που ονομάζεται “Ρεβίθια”

Έστειλε με τα ρεβίθια

Η Πρώτη Κυρία Ερντογάν αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, τον Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, με το σκύλο της που ονομάζεται «Chickpea» Η Πρώτη Κυρία Ερντογάν μοιράστηκε φωτογραφίες από την αποχαιρετιστήρια στιγμή στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανάρτηση της Πρώτης Κυρίας Ερντογάν κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό κοινωνικών μέσων του Προέδρου Ερντογάν. Η Πρώτη Κυρία Ερντογάν επισκέφθηκε το Yedikule Animal Shelter στο Fatih της Κωνσταντινούπολης στις 4 Οκτωβρίου την Ημέρα Προστασίας των Ζώων και υιοθέτησε το σκυλί με αναπηρία με το όνομα «Chickpeas», το οποίο είχε 4 χειρουργικές επεμβάσεις για κατάγματα ισχίου ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος.

Γίνετε σύντομα τηλέφωνο για τον Μιλάνοβιτς

  • Ο Πρόεδρος Ερντογάν πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ερντογάν εξέφρασε τις επιθυμίες του προς τον Πρόεδρο της Κροατίας Μιλάνοβιτς και τον Κροατικό λαό λόγω του σεισμού στην Κροατία. Η «μαύρη μέρα» της Τουρκίας δείχνει ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν, ιδίως η αναζήτηση και διάσωση, όλη τη βοήθεια που μπορεί να χρειαστεί, είπε ότι είναι έτοιμοι να παράσχουν.

.Source