Έσωσε τα χρήματα για το τσιγάρο που άφησε, αγόρασε ένα αυτοκίνητο για την κόρη του

Ο Tanju Acar, ένας 53χρονος καπνιστής για πολλά χρόνια, είπε ότι σταμάτησε το κάπνισμα πριν από 14 χρόνια, επειδή άγγιξε κατά λάθος το χέρι της 9χρονης κόρης του Σένα και τον τραυματίστηκε.

Ο Acar, ο οποίος καταθέτει τα χρήματα που δίνει στα τσιγάρα κάθε μέρα στον λογαριασμό ταμιευτηρίου που έχει ανοίξει σε μια τράπεζα στο όνομά του, εξέπληξε την κόρη του, η οποία έλαβε την 18χρονη άδεια οδήγησης με τα χρήματα που έσωσε, αγνοώντας την οικογένεια.

Συνεχίζοντας να εξοικονομεί χρήματα, ο πατέρας Acar αγόρασε το όχημα που ονειρευόταν για την 23χρονη κόρη του Sena, η οποία αυτή τη φορά κέρδισε τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά και έγινε δάσκαλος μετά την εκπαίδευσή του.

“Υπάρχουν οικονομικές ζημιές καθώς και ανθρώπινη υγεία”

Ο Tanju Acar είπε ότι το κάπνισμα έχει οικονομικές βλάβες καθώς και την ανθρώπινη υγεία.

Δηλώνοντας ότι πίστευε ότι θα έπρεπε να επιστρέψει στην κόρη του μετά τη διακοπή του καπνίσματος και ότι έσωσε τα χρήματα που έδωσε στο τσιγάρο, ο Acar είπε, “Η κόρη μου πήρε την άδεια οδήγησης 10 χρόνια μετά τη διακοπή του καπνίσματος. Όταν πήρε την άδεια της, 45 χιλιάδες Η λίρα είχε συσσωρευτεί στην τράπεζα, αγόρασα ένα όχημα με αυτά τα χρήματα καθώς ο προϋπολογισμός μας ήταν αρκετός. Αυτό ήταν μια έκπληξη για την κόρη μου. “είπε.

“Η κόρη μου μου δείχνει ως παράδειγμα στους μαθητές της και στις οικογένειές τους”

Ο Acar τόνισε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που σταμάτησε το κάπνισμα και ότι συνέχισε να εξοικονομεί μετά την αγορά αυτοκινήτου για την κόρη του και είπε:

“Η κόρη μου κέρδισε τις εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και έγινε υποψήφια για δασκάλα. Αυτή τη φορά έσωσα τα χρήματα για να τα μετατρέψω στο αυτοκίνητο που ονειρεύτηκε. Όταν η κόρη μου τελείωσε την εκπαίδευσή της και ξεκίνησε το καθήκον της, αυτή τη φορά πούλησα το πρώτο όχημα που αγοράσαμε και το αντικατέστησε με αυτό που ονειρεύτηκε η Σένα. Δείχνει παραδείγματα και δίνει συμβουλές σε οικογένειες. “

“Είμαι χαρούμενος για την έκπληξη του πατέρα μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για την υγεία του”

Δηλώνοντας ότι ήταν πολύ χαρούμενος που ο πατέρας του τον βοήθησε να σταματήσει το κάπνισμα, η Sena Acar είπε, “Όταν σταμάτησε το κάπνισμα, ήταν έκπληξη για μένα που έκανε μια τέτοια συσσώρευση. Είμαι ευχαριστημένος με την έκπληξη του πατέρα μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για την υγεία του. “

Αναφερόμενος στις θετικές αποφάσεις που έλαβε το κράτος σχετικά με το κάπνισμα την τελευταία περίοδο, ο Acar είπε, “Το κάπνισμα σε κλειστές περιοχές απαγορεύτηκε εντελώς με τις αποφάσεις που ελήφθησαν τώρα. Από αυτή την άποψη, οι αποφασιστικές κυρώσεις που έγιναν πρόσφατα είναι ευχάριστες. Πρέπει να κατευθύνουμε”. αυτός είπε.

Source