Έτσι θα πάει η Κύπρος στη σκηνή El # ElDiablo … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το βίντεο της Έλενας Αγρίνου για την # Eurovision 2021 κυκλοφόρησε από τα πειράματα του # ElDiablo χορογράφου

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Έλενα Αγρίνη, που επιλέχθηκε από την RIC για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision φέτος, συνεχίζει να «γοητεύεται» σε όλη την Ευρώπη από το «El Diablo»

Το επίσημο βίντεο για το τραγούδι έχει ήδη 2,7 εκατομμύρια προβολές στο Panik Records στο Youtube և 1.6 στο Eurovision.

3883293652869819 εικόνα:

Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, ήταν η # 1 τάση στην Κύπρο և στην Ελλάδα έφτασε στο # 2 became έγινε η κυρίαρχη τάση σε πολλές χώρες όπως η Κροατία, η Ισπανία և η Ουγγαρία.

Ταυτόχρονα, το τραγούδι έγινε δημοφιλές σε ψηφιακές ροές, αμέσως στην κορυφή των charts στην Ευρώπη, όπως η Κύπρος, η Ελλάδα, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=HRIvhTSUDnU:

Το κανάλι Eurovision παρουσίασε ένα αποκλειστικό βίντεο κουκουβάγιες στο παρασκήνιο.

Η Elena Ag Agrini εκτελεί τη δυναμική χορογραφία που επιμελήθηκε ο Chali Enn Ennings και ολόκληρη η ομάδα δίνει το μέγιστο ίσο αποτέλεσμα.

Κυριακή, 25 Απριλίου, στις 7 μ.μ. Στις 10 του ALPHA Κύπρου, η κυπριακή κοινωνία χώρισε την κυπριακή κοινωνία με το περιεχόμενο του τραγουδιού με το οποίο θα μας παρουσιάσει στο #Eurovision 2021, η κοπέλα αποκαλύπτει τα όνειρά της և τι θέλει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Πώς αντιμετώπισε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του συντρόφου του, που θα είναι μαζί του στο Ρότερνταμ;

https://www.youtube.com/watch?v=FTX7 TryPjvg:

Φεύγει από το “κοστούμι” του El Diablo για λίγο և և φέτος, λίγο πριν πάει στη σκηνή στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εμφανίζεται στο “TET-A-TET” σε μια εξομολογητική συνέντευξη με τους θαυμαστές του և όχι μόνο

https://www.youtube.com/watch?v=2Bp8KUmIdyA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source