Έτσι, ξεκίνησε η αστυνομική έρευνα σχετικά με τον λογαριασμό τρόλεϊ εναντίον της Emily ol olitis

Η αστυνομία ακολούθησε τη συνήθη διαδικασία σε σχέση με καταγγελία που υπέβαλε η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Emily Gi Olitis, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, σημειώνοντας ότι περίπου 50 τέτοιες υποθέσεις ερευνούνται κάθε χρόνο.

Ο κ. Αντρέου, όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς συνέβη με το φως της ημέρας, είπε: «Υπήρξε καταγγελία από τον Υπουργό Δικαιοσύνης σχετικά με τις σχετικές αναρτήσεις σε έναν ειδικό λογαριασμό κοινωνικών μέσων μετά την κα Ol Olit ότι οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις “Αναφερόμενος στους στενούς συγγενείς του, παραβίασε τα προσωπικά του δεδομένα.”

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία “ακολουθώντας τη συνήθη νομική διαδικασία τέτοιων υποθέσεων, άσκησε έφεση στο περιφερειακό δικαστήριο, από το οποίο έλαβε ένταλμα έρευνας κατά τη διάρκεια της έρευνας, για εγκλήματα που σχετίζονται με παραποίηση ηλεκτρονικών δεδομένων και προσωπικών δεδομένων.”

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας συνέχισε ότι “το 2020. “Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διεξήχθη στις 27 Δεκεμβρίου, βρέθηκαν και παραλήφθηκαν ορισμένα αντικείμενα.” Πρόσθεσε ότι “τα αντικείμενα επιστράφηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους την επόμενη μέρα μετά την έρευνα της υπόθεσης από τη θυγατρική του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.”

Σύμφωνα με τον κ. Αντρέου, η αστυνομία «διερευνά περίπου 50 περιπτώσεις παρόμοιων εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο από καταγγελίες πολιτών κάθε χρόνο και ενεργεί σύμφωνα με τις νομικές διαδικασίες, όπως έχει γίνει στην παρούσα υπόθεση».

Source