“Έφτιαξα το νυφικό μου για το γάμο με την Trice և … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Για τους γάμους της. Είχα 2,5 γάμους. Ένα με τον ian anis Fertis, 10 χρόνια. Αρραβωνιάστηκα με τον Αντώνη Τρίκη. Πήραμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό, πέθανε μέσα σε μια εβδομάδα. Ο Triceps ήταν ένας από τους ανθρώπους στη ζωή μου που είχε τις περισσότερες ομοιότητες. Τότε παντρεύτηκα τον Σωτήρη Πολύζο. Και παρά το γεγονός ότι είμαστε διαζευγμένοι, είναι η οικογένειά μου. Έχω φορέματα, νυφικά σπίτια, έχω όλα. Δεν έχω σύζυγο.

https://www.youtube.com/watch?v=mdmRlQ_Mq34:

Για την επιδημία του θεάτρου. Είμαστε στο μηδέν γιατί τα θέατρα είναι κλειστά από τον Μάρτιο. Έχω μια υπέροχη καριέρα, πρέπει να ζήσω, αλλά δεν μπορώ παρά να σκεφτώ αυτούς που δεν χρειάζεται να ζήσουν. Είμαι κατά της ζωντανής μετάδοσης στο θέατρο. Το θέατρο είναι μια τέχνη. Και αν το κάνει, πρέπει να γίνει σωστά.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο. Για χρόνια τα άκουσα από τον Λαζόπουλο. Η σάτιρα έχει αρκετούς ήρωες. Ο Λάκης με είχε. Είμαστε καλά μεταξύ μας τώρα. Με ενοχλούσε μόνο όταν μίλησε για το μωρό μου και τη μητέρα μου. Οι άλλοι δεν με ενοχλούσαν.

Όσον αφορά τις σχέσεις του με τον Πρόεδρο της Τσεχικής Δημοκρατίας. Ο Vaclav Havel ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Τον ζήτησα ένα βιβλίο για το θέατρο, και στη συνέχεια η σχέση μας αναπτύχθηκε. Γνώρισα την Kundera μέσω του Havel. Ήμουν σε αυτήν την ιστορική συνάντηση του Χαβέλι Κούντα.

Για την αγάπη. Ερωτεύομαι με το μυαλό δεν μπορώ να ερωτευτώ την ηλιθιότητα. Η Tracy ήταν μια χαρά, ναι, αλλά όχι όλοι. Δεν είμαι μία από αυτές τις γυναίκες που δεν κυνηγούσαν ποτέ άντρες. Αν βρω ενδιαφέρον, θα το αντιμετωπίσω μόνο. Δεν πρόκειται να φάω το πρόσωπό μου

Για καριέρα που σχετίζεται με την ομορφιά. Στην αρχή, η ομορφιά έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου. Τότε χειροτερεύει, γιατί αν είσαι όμορφος, δεν έχεις ταλέντο, πρέπει να προσπαθήσεις πολλές φορές για να αποδείξεις ότι έχεις ταλέντο.

Για προδοσία. Με πίεσαν άνθρωποι που αγαπούσα, εκτιμούσα, δεν περίμενα να προδοθώ.

Για την κόρη της Μαριτίνα. Είμαι περήφανος για τη Μαριτίνα. Όταν η Μαριτίνα ήταν μικρή, ήταν άγγελος. Από την ηλικία των 14 μέχρι το θάνατό μου. Τώρα είναι πιο πειθαρχημένος από εμένα, είναι ένας φοβερός μάγειρας σε ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο.

Για μια μητέρα που πέθανε πρόσφατα. Είναι δύσκολο για μένα να πάω στον Θεολόγο. Χτίστηκε από την πρόσφατα νεκρή μητέρα μου, η οποία είναι πολύ κοντά της. Η μητέρα μου είχε μια ισχυρή προσωπικότητα. Ήταν η υποστήριξή μου. Ήταν άφοβος.

Αυτό που του αρέσει և αυτό που δεν του αρέσει στην εικόνα του. Πρέπει να είμαι λιγότερο ευγενικός σε μερικούς ανθρώπους. Η υπομονή και η επιμονή είναι τα δυνατά μου

Source