«Έχασα τον εαυτό μου, ήμουν μόνος στο σπίτι»

Ενώ δεν υπήρξε απώλεια ζωής και περιουσίας στον σεισμό μεγέθους 5,3 που σημειώθηκε χθες στο Elazig, 80 άτομα υπέβαλαν αίτηση στο νοσοκομείο ως αποτέλεσμα πτώσης από ύψος, φόβο και πανικό. Ενώ 74 από τα 80 άτομα που υπέβαλαν αίτηση στο νοσοκομείο απολύθηκαν, αναφέρθηκε ότι έξι από αυτούς συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Ο κυβερνήτης Erkaya Yırık πήγε σήμερα στο νοσοκομείο Fethi Sekin City και επισκέφτηκε τα θύματα του σεισμού. Ο Κυβερνήτης Yırık, ο οποίος έλαβε πληροφορίες από τους γιατρούς σχετικά με τις συνθήκες υγείας των θυμάτων του σεισμού, οι οποίοι εξακολουθούν να υποβάλλονται σε θεραπεία, μίλησε με τους τραυματίες και τις οικογένειές τους και εξέφρασε τις επιθυμίες του.

Κατά τη διάρκεια του σεισμού, ο Kadir Yıldız πέταξε έξω από το παράθυρο από ένα κτίριο στην οδό Hürriyet, και αυτές οι στιγμές αντανακλούσαν κάμερες ασφαλείας.

Η θεραπεία του Yıldız συνεχίζεται στο Νοσοκομείο της πόλης Fethi Sekin, με το δεξί της χέρι και τα 2 πλευρά του σπασμένα και ελαφρά αιμορραγία στους πνεύμονές της. Αστέρι, «Όταν συνέβη ο σεισμός, πέταξα από τον πρώτο όροφο, έπεσα στον καμβά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στα πόδια μου, έχω λίγο πρόβλημα στο χέρι μου. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά.” μίλησε.

Εάν ο Büşra Varol είναι ένας από τους τραυματίες, “Στον προηγούμενο σεισμό, το διαμέρισμα Mavi Göl καταστράφηκε. Ζούμε στο επόμενο διαμέρισμα. Ένας πολύ στενός φίλος μου πέθανε εκεί. Έχασα τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια του σεισμού. Ήμουν μόνος στο σπίτι. Έριξα τον εαυτό μου απευθείας στο μπαλκόνι. Υπήρχε κάταγμα στα πόδια μου. Είμαι σε καλή υγεία τώρα.” Μίλησε με τη φόρμα.

.Source