Έχασε για πάντα և στο τέλος είπε «ευχαριστώ».

Ο ΠΑΟΚ έχασε για πάντα, η ΑΕΛ εφάρμοσε το νόμο του ποδοσφαίρου στην πύλη του Πινακά, αλλά ο Σβίντερσκι-Βιρίνια «έσωσε» την ισοπαλία με ένα πέναλτι στο 95ο λεπτό (1-1), που κρατά τον Ντικέφαλο μακριά από πάνω.

Για την AEL, το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Τα “Purples” έκαιγαν με πόντους, λέγοντας πριν από λίγες μέρες ότι θα δεσμεύονταν τις ψυχές τους εναντίον της ομάδας του Pablo Garcia.

Στην πραγματικότητα, φαινόταν να είναι συνεπείς με τις υποσχέσεις τους για περίπου δέκα λεπτά, ξεκινώντας από το αέριο στο Αλκαζάρ, καθώς η συνέχεια ανήκε στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του μισού. Ωστόσο, στα δευτερόλεπτα 45 λεπτά, ανταμείφθηκαν για την πίεση στην αναποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ, «εκτελούσαν» τους καλεσμένους με τον Πινάκα κατά την τελευταία τελευταία προσπάθεια του Πασαλάκη με τον Πινάκα. Πριν μιλήσει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στον τελικό

Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν να βρουν τα πόδια τους, οι Λευκοί και οι Λευκοί κυκλοφόρησαν την μπάλα, κάνοντας μια αργή εκκίνηση, πιέζοντας επιθετικά την AEL, καταγράφοντας μεγάλες ευκαιρίες στο γήπεδο ως αποτέλεσμα της υπεροχής τους. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να “κερδίσει ένα πλεονέκτημα” έναντι του Murg σε έναν πιο δημιουργικό ρόλο, σε συνδυασμό με την ταχύτητα և A. Με την «έκρηξη» του Iv Ivkovich, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, το οποίο ήταν σχεδόν θανατηφόρο όσον αφορά το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, στην πραγματικότητα, ο ΠΑΟΚ “πήρε μια ανάσα” από το γκολ, αλλά και πάλι η τύχη δεν τον χαμογέλασε στην περίπτωση της διπλής ευκαιρίας του Ingasson և Murg, αναφέροντας τα χρήματα των φιλοξενούμενων της Αυστρίας. Νωρίτερα, ο Μπερτός εμφανίστηκε από το αυτοκίνητο του Θεού στους οικοδεσπότες, οι οποίοι έσωσαν τον AEL ինkk Nagy λόγω κακής εξόδου, κυνηγώντας τη γραμμή μετά τη σκηνή του zolis. Όσον αφορά την παραγωγή των γύρων FA advantage 0-0 πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ, και οι δύο ομάδες μετακόμισαν στα αποδυτήρια.

Ο Ντικέφαλος ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο από εκεί που το άφησε, δημιουργώντας μια αίσθηση στο Νάγκι, αλλά καθώς περνούσε ο καιρός, ήταν σαφές ότι ο ΠΑΟΚ ήταν υπό πίεση, πολύ νευρικός στο παιχνίδι του, δεν μπόρεσε να βρει μια σαφή ιδέα για να σπάσει την άμυνα του αντιπάλου. Αντίθετα, η ΑΕΛ φάνηκε πιο αποτελεσματική από τον αντίπαλό της և στο 73ο λεπτό του αγώνα, τιμώρησε σοβαρά τον ΠΑΝΑΚ, όπου έπαιξε ο Πινακάς, με ένα εξαιρετικά όμορφο γκολ.

Πηγή: sdna.gr

Source