Έχει εγκατασταθεί η τελευταία θέση του κινητού τηλεφώνου του 38χρονου νεαρού άνδρα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Στις πρώτες ώρες της επόμενης ημέρας, 17 Οκτωβρίου, βρέθηκε το τελευταίο κινητό τηλέφωνο της ατυχούς 38χρονης Κινέζας γυναίκας, του οποίου το σώμα βρέθηκε σε μια βαλίτσα στο δάσος Willia.

Σύμφωνα με τον Mega, το τελευταίο μέρος βρέθηκε νωρίς το πρωί της 18ης Οκτωβρίου στις 4 στην περιοχή Metaksurgeo. Εκείνη την εποχή, φέρεται να καλεί ένα άγνωστο άτομο και τα ίχνη του είναι άγνωστα από τότε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία έχει ένα βίντεο βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι η ανίκητη 38χρονη γυναίκα άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και την καφέ τσάντα της.

Νωρίτερα, δύο άνδρες που ανέφεραν την εξαφάνιση μιας 38χρονης γυναίκας στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας στις 22 Οκτωβρίου είχαν προηγουμένως καταθέσει στην αστυνομία. Η αστυνομία εστιάζει τώρα τις έρευνές της τόσο στην καθυστέρηση στην αναφορά της εξαφάνισής του όσο και στους συγγενείς των αγνοουμένων. Επιπλέον, τα στοιχεία δείχνουν ότι το 38χρονο κορίτσι ήταν στην Ελλάδα για 10 χρόνια, εργαζόταν σε κατάστημα ρούχων, αλλά πρόσφατα ήταν άνεργος.

Το σώμα της ατυχούς γυναίκας βρέθηκε από κυνηγούς το βράδυ της Τρίτης και η αστυνομία δολοφονιών κατάφερε να την αναγνωρίσει με τα δακτυλικά της αποτυπώματα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έληξε την Πέμπτη το απόγευμα, αποκαλύφθηκε αρχικά ότι το σώμα ανήκε σε μια 35χρονη γυναίκα, ύψους 1,55 έως 1,58 μ.

Ο αριθμός των αγνοουμένων γυναικών αυξήθηκε σε πέντε, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας του θύματος, και αμέσως μετά τις 2 το απόγευμα, το θύμα αναγνωρίστηκε ως 38χρονη Κινέζα, της οποίας η εξαφάνιση αναφέρθηκε τον Οκτώβριο. Τα ίχνη του χάθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και εδώ ξεκινά η αναζήτηση των δραστών της βάναυσης δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατρός ερευνητής Νίκος Καλογριάς δεν βρήκε τραυματισμούς, επειδή η γυναίκα ήταν νεκρή για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, η αιτία του θανάτου παραμένει άγνωστη. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιατρικό ερευνητή, οι εγκληματίες τον σκότωσαν, πιθανότατα με ασφυκτικό τρόπο, και τον έβαλαν αμέσως σε μια βαλίτσα.

Source