Έχει προκύψει άτοκη ευκαιρία δανείου! Η Halkbank θα παρέχει άτοκα δάνεια σε πολίτες!

Αυτή η τράπεζα διανέμει δάνεια με μηδενικό επιτόκιο. Για να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, όπως επιχορήγηση μεταξύ τριάντα χιλιάδων και εκατό χιλιάδων λιρών, οι λεπτομέρειες βρίσκονται στο άρθρο μας. Ποια τράπεζα λοιπόν παρέχει αυτήν την ευκαιρία; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την αίτηση;

Οι τράπεζες έχουν ξεκινήσει ορισμένες εκστρατείες προκειμένου να μετριάσουν τις αρνητικές επιπτώσεις των οικονομικών προβλημάτων και την πανδημία. Ορισμένες τράπεζες έχουν επίσης εφαρμόσει διευκόλυνση δανείων χωρίς τόκους. Τα μέτρα που λαμβάνονται κατά της επιδημίας έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή. Οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις οργανώνουν κάποιες εκστρατείες υποστήριξης για να θεραπεύσουν τις πληγές αυτού. Οι δημόσιες τράπεζες θα παρέχουν άτοκη υποστήριξη δανείων. Οι έμποροι θα υπόκεινται επίσης σε μείωση ποσοστού πενήντα τοις εκατό των δανείων τους. Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επίσης πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα παράσχει ενοίκιο και θα χορηγήσει βοήθεια σε εμπόρους.

Ποιοι είναι οι όροι του άτοκου δανείου;

Η Halkbank θα παρέχει υποστήριξη δανείου μεταξύ 30 χιλιάδων και 100 χιλιάδων λιρών με μηδενικό ποσοστό για να δώσει ειδική υποστήριξη σε νέους επιχειρηματίες και να δημιουργήσει ευκαιρίες απασχόλησης.

Η προϋπόθεση να επωφεληθείτε από ένα δάνειο με μηδενικό επιτόκιο είναι να είστε νέος επιχειρηματίας. Οι νέοι επιχειρηματίες με δυνατότητα λήξης έως 36 μηνών θα μπορούν να επωφεληθούν έως και 100 χιλιάδες λίρες κατ ‘ανώτατο όριο.

Ποιος θα επωφεληθεί από τη μείωση των επιτοκίων;

Η Halkbank ανακοίνωσε ότι θα μειώσει το επιτόκιο έως και 50 τοις εκατό για τους εμπόρους. Η μείωση του επιτοκίου που δημοσιεύτηκε στο διάταγμα ισχύει και για την Κύπρο. Πενήντα τοις εκατό περικοπή τόκων, η οποία είναι η πρακτική της Halkbank, μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε δάνεια που αποσύρθηκαν το 2021. Όσοι έχουν πιστώσεις που κρέμονται έως το 2021 θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτήν την εφαρμογή.

Υποστηρίζονται νέοι επιχειρηματίες

Η Halkbank θα παρέχει άτοκα δάνεια μεταξύ τριάντα και εκατό χιλιάδων λιρών μόνο σε νέους επιχειρηματίες. Σε αυτήν την πρακτική, ο στοχευμένος στόχος θα υποστηρίζεται από τους χώρους εργασίας που θα καθιερώσουν επαγγέλματα που είναι σχεδόν ξεχασμένα.

Οι νέοι επιχειρηματίες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν δάνεια με πολύ χαμηλά επιτόκια μέσω του Επιμελητηρίου Εμπορίου και της Bail.

Source