Έχουμε ένα μέρος για ύπνο, έχουμε μια απάντηση

Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο Twitter, “Λάβαμε καθένα από τα νοσοκομεία έκτακτης ανάγκης με 1008 δωμάτια και ένα μονό κρεβάτι. Μέχρι σήμερα, έχουν εξυπηρετηθεί 235 χιλιάδες ασθενείς. Έχουμε την απάντηση να δώσουμε. Είμαστε στην υπηρεσία του έθνους μας. “

ΠΑΙΖΩ 01:37

Κοινοποίηση νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης Λευκωσίας από τον υπουργό Υγείας Κόκα

Το Νοσοκομείο Έκτακτης Ανάγκης TRNC Λευκωσίας άνοιξε με τελετή στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca παρουσίασε εικόνες από το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης Λευκωσίας στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο υπουργός Κόκα μοιράστηκε: «Το Νοσοκομείο Έκτακτης Ανάγκης της Λευκωσίας, ο Πρόεδρος μας κ. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου κ. Κυκλοφόρησε σήμερα την 37η επέτειο από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου με την τελετή στην οποία παρευρέθηκε ο Έρσιν Τατάρ. “Καλή τύχη στους Τουρκοκύπριους.”

Ο υπουργός Υγείας Koca μοιράστηκε: Η Κωνσταντινούπολη θα έχει σύντομα ένα νέο νοσοκομείο

ΖΩΗ

Ο υπουργός Υγείας Koca μοιράστηκε: Η Κωνσταντινούπολη θα έχει σύντομα ένα νέο νοσοκομείο

Έχουμε πολλά να κάνουμε: Δίνουμε ένα παράδειγμα στον κόσμο στην υγεία

ΚΟΡΟΝΑΒΙΡ

Έχουμε πολλά να κάνουμε: Δίνουμε ένα παράδειγμα στον κόσμο στην υγεία

Καθηγητής  Δρ.  Το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης Feriha Öz άνοιξε: Ολοκληρώθηκε σε 45 ημέρες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 20

Τίτλος

Καθηγητής στην Κωνσταντινούπολη Sancaktepe, η οποία δημιουργήθηκε λόγω της επιδημίας του κοραναϊού Δρ. Το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης Feriha Öz ολοκληρώθηκε σε 45 ημέρες.

Τίτλος

Τούρκος Παθολόγος Καθηγητής, ο οποίος πέθανε στην επιδημία. Δρ. Το νοσοκομείο που πήρε το όνομά του από τον Feriha Öz τέθηκε σε λειτουργία με τελετή στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τίτλος

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε το νοσοκομείο με τον Υπουργό Υγείας Φαχρετίν Κόκα πριν από τα εγκαίνια.

Τίτλος

Το χτισμένο νοσοκομείο σχεδιάζεται να διαδραματίσει ενεργό ρόλο σε εκδηλώσεις όπως επιδημίες, καταστροφές και σεισμοί.

Τίτλος

Η μονάδα υγειονομικής περίθαλψης, όπου περίπου 4 χιλιάδες προσωπικό εργάζονται σε 3 βάρδιες για την κατασκευή της, θα χρησιμεύσει ως μια πλήρως εξοπλισμένη νοσοκομειακή υποδομή με χειρουργεία, MR, αίθουσες δοκιμών, εργαστήρια, αγγειογραφία, ηχώ και υπερήχους.

Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος
Τίτλος

Καθηγητής Δρ. Το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης Feriha Öz άνοιξε: Ολοκληρώθηκε σε 45 ημέρες

Ένα από τα δύο επιδημικά νοσοκομεία που χτίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη, το Sancaktepe Prof. Δρ. Το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης Feriha Öz τέθηκε σε λειτουργία. 4 χιλιάδες προσωπικό εργάστηκαν στην κατασκευή του νοσοκομείου χωρητικότητας 1008 κρεβατιών, το οποίο ολοκληρώθηκε σε 45 ημέρες.

Καθηγητής  Δρ.  Κοινή χρήση του νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης Feriha Öz

ΠΑΙΖΩ 00:00

Καθηγητής Δρ. Κοινή χρήση του νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης Feriha Öz

Ο υπουργός Κόκα, στο λογαριασμό του στο Twitter, θα ανοίξει αύριο. Δρ. Ο Feriha Öz μοιράστηκε ένα βίντεο σχετικά με το Νοσοκομείο Έκτακτης Ανάγκης. Στο μερίδιο του συζύγου του, «Καθηγητής Δρ. Το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης Feriha Öz ανοίγει αύριο στις 14:00 με τελετή στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος μας. Η Κωνσταντινούπολη θα είναι έτοιμη για την επιδημία και κάθε είδους σεισμούς και καταστροφές με το νέο μας μονοώροφο νοσοκομείο χτισμένο με τρόπο που δεν θα υποστεί ζημιά στον σεισμό.

Πρόεδρος Ερντογάν: Βλέπουμε πολύ καλύτερα πόσο σημαντικά είναι τα νοσοκομεία της πόλης

KORONAVİRİS

Πρόεδρος Ερντογάν: Βλέπουμε πολύ καλύτερα πόσο σημαντικά είναι τα νοσοκομεία της πόλης

.Source