“Έχω μια πολύ κακή σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, θα πάμε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

“Τα παιδιά αισθάνονται και λαμβάνουν αυτόματα τα συναισθήματα που έχουν οι γονείς το ένα για το άλλο. Δεν θα ψέψω, δεν θα παραπληρώσω. “Ω, πώς αγαπώ τον πατέρα σου!”

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Αριέλ Κωνσταντινίδης θα μπορούσε να χωρίσει τον άντρα της, Τάκη Μαργαρίτη, αλλά όπως αποκαλύπτει τώρα σε μια συνέντευξη με το περιοδικό «Λοιπόν, δεν είναι όλα εύκολα. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για το δύσκολο διαζύγιό της με τη Ρεν Σαράντονο

Δεν σας δίνει περισσότερες ευθύνες το γεγονός ότι χωρίσατε σε νεαρή, ευαίσθητη ηλικία;

Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου που κατάφερα να ξεπεράσω αυτήν την απόφαση μου, η οποία ήταν πραγματικά δύσκολη για μένα. Ήμουν μια γυναίκα που φοβόταν πολύ αυτό που παντρεύτηκα, σκέφτηκα ότι θα δεσμευτεί σε μένα, το είχα στη φυλακή, η σχέση μου με το γάμο ήταν σπασμένη, αλλά ένιωθα ότι γινόμουν τεράστια, εξαπλώθηκε Ήθελα γάμος և Οικογένεια, ήμουν πολύ ερωτευμένος όχι μόνο με τον άντρα μου αλλά και με ό, τι συνέβη σε εμάς, οπότε η λήψη αυτής της απόφασης ήταν ο μόνος τρόπος. Είμαι περήφανος που ήμουν τόσο αποφασισμένος. Πρώτα απ ‘όλα, έβαλα τα παιδιά պատկ την εικόνα που θα έχουν για τη μητέρα τους στο μέλλον. Δούλεψα για τα παιδιά μου, τους γιους μου, γιατί πρέπει να είμαι μια γενναία μητέρα, χωρίς φόβο, με το θάρρος της γνώμης της, να τους προσφέρω ασφάλεια.

Ήσασταν εσείς που δώσατε την αποφασιστική απάντηση για τη μη συνέχιση της συζυγικής σας σχέσης;

Ναι, το έκανα γιατί νόμιζα ότι μπορεί να είναι κακό για τα παιδιά.

3883147883714702 ariel:

Θέλει τσάι.

Ναι, είμαι περήφανος για αυτό. Είναι δηλητηριώδες για τα παιδιά να μένουν σε σχέσεις, σε σχέσεις όπου οι γονείς δεν είναι χαρούμενοι, όπου υπάρχει φόβος στα μάτια, σε κινήσεις όπου δεν έχετε τις επιθυμίες και την ελευθερία του λόγου. Όταν διακυβεύεται ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια ενός ζευγαριού, τα παιδιά δεν μπορούν να βρίσκονται στο ίδιο σπίτι.

Έχετε αγωνιστεί, προσπαθήσατε να καταστρέψετε τη σχέση σας με τον άντρα σας;

Πάρα πολύ, είναι μεγάλο λάθος να ακούς “υπομονή” από επίσημα χείλη. Αυτή η ερώτηση δεν υπάρχει στο ζευγάρι, για ποιο σκοπό στέκομαι; Η υπομονή σε μια σχέση είναι λάθος, γιατί όταν πρόκειται, είναι το μεγαλύτερο δηλητήριο. Είναι καλύτερο να έχεις ένα φτωχό άλογο από το να μην έχεις καθόλου. Αισθάνομαι πολύ ασφαλής, μπορώ να το προσφέρω για τα παιδιά μου, τα κατοικίδια ζώα μου, οποιονδήποτε. Πολλά ωραία, υπέροχα πράγματα συνέβησαν χάρη στον κοραναϊό, ευτυχώς, ήρθε μια κατάσταση που μας έβαλε σε αυτήν τη διαδικασία. Το περπατώ βήμα προς βήμα, μέρα με τη μέρα, ώρα με ώρα, καθώς έκανα πολλά προγράμματα.

Αυτό άλλαξε τώρα;

Ναι, η ψυχιατρική με βοήθησε με αυτό. Για σχεδόν 13 χρόνια έχω βρεθεί στο δρόμο να είμαι όσο το δυνατόν συνειδητός, όλα τα μυστικά της εμφάνισής μου – αυτό που σας δίνει είναι να δείτε τη δύναμή σας. Όλα όσα έχω κάνει στο παρελθόν, δεν θεωρώ λάθη, δεν επιτρέπονται λάθη, αλλά τα κακά πράγματα που θα σας φέρουν αυτό που πρέπει να πάτε happen συνήθως συμβαίνουν με μεγάλο πόνο. Οι μεγάλες αλλαγές πλήττονται.

Κάνετε αυτό που περνάτε να σας κάνει δυνατούς, όχι αυτό που περνάτε, συμφωνείτε;

Πάντα, ναι, αλλά κρύβετε πολύ σκοτάδι, χρειάζεστε έντερα για να παραδεχτείτε ότι έχετε πολλές αδυναμίες. Έχω αλλάξει πολύ από τότε που είχα παιδιά, ήμουν πολύ ανασφαλής, δεν είχα αυτοεκτίμηση, ήταν πολύ χαμηλή.

Είστε ακόμα υπέρ του γάμου;

Φυσικά, ο γάμος δεν φταίει, η προϋπόθεση είναι ότι εμείς οι άνθρωποι φταίμε.

Η σχέση σας με τον πρώην σύζυγό σας είναι καλή.

Όχι, έχω μια πολύ κακή σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, δεν είμαστε χωρισμένοι καλά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα, θα πάμε στο δικαστήριο … Δεν είναι καλό … Αν ήταν διαφορετικά, δεν θα χωρίζαμε. Εάν είχαμε μια καλή σχέση, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να διαλύσουμε. Δεν είμαστε φίλοι, το αντίθετο, προφανώς, επειδή τα συναισθήματα είναι πολύ δυνατά, γι ‘αυτό υπάρχουν, ανάλογα με την ανωριμότητα ενός ατόμου, γι’ αυτό εκφράζονται πολύ άσχημα. Τα παιδιά αισθάνονται αυτόματα և λαμβάνουν τα συναισθήματα που έχουν οι γονείς μεταξύ τους. Δεν θα ψέψω, δεν θα παραπληρώσω. “Ω, πώς αγαπώ τον πατέρα σου!”

3883147970607816 0594 ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΣ 11220151-683x1024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source