“Ήθελα να μάθω ποιο KOP προωθεί …” – Balla.com.cy

Ο Πρόεδρος της ΕΠΓ George Vor ok ocos χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συζητήσει την απόφαση να μην υπάρξει VAR στο παιχνίδι της Ένωσης με την Karmiotisa.

Αναλυτικά.

Οι Κύπριοι διαιτητές αποδεικνύουν ότι μεγάλο ποσοστό λαμβάνει τις σωστές և καλύτερες αποφάσεις χρησιμοποιώντας το VAR. Δεν είναι εύκολο για τους διαιτητές όταν πρέπει να αποφασίσουν τα κλάσματα του δευτερολέπτου. Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία που μπόρεσε να φέρει το σύστημα VAR στην Κύπρο γρηγορότερα από τα άλλα πιο προηγμένα πρωταθλήματα.

Κατανοούμε τις δυσκολίες του τρέχοντος έτους, αν και η ΕΠΓ ήταν ελαττωματική στον πρώτο αγώνα εναντίον του Εθνικού Άχνα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δεν έκανε καμία ενέργεια. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε επίσης, αλλά πρέπει να παίξουμε τον Ολυμπιακό στις 20 Ιανουαρίου, απουσιάζουμε επειδή υπάρχουν 4 παίκτες που θα ήταν παρόντες στις 18 Δεκεμβρίου. Στην πραγματικότητα, η ομάδα ΕΠΓ τιμωρήθηκε δύο φορές, όταν ήταν σωστή.

Στο παιχνίδι ENP-Karmiotisa, μπορεί κανείς να κρίνει μια ολόκληρη κατηγορία. είναι: Όπως έχουμε δει σε αρκετές πρόσφατες συναντήσεις, έχουν αλλάξει πολλές αποφάσεις σχετικά με τη χρήση του VAR στην Κύπρο.
Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι εύκολο, τα κάνουμε εμείς οι ίδιοι. Ήθελα να μάθω ποιος υποστηρικτής KOP δυσκολεύεται να ξεχωρίσει, δεν μπορεί να πάρει τόσο εύκολες αποφάσεις, είναι προφανές.

Υπάρχουν APOEL – Doxa և Hermes – Nea Salamina, 2 αγώνες ψεύτικες-αδιάφορες τη στιγμή που τίποτα δεν αξιολογείται και στην άλλη – μια κατηγορία. Είναι δύσκολο για τέτοιες απλές αποφάσεις ή πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο 24 ώρες την ημέρα;

Το παιχνίδι APOEL χωρίς VAR έχει ήδη πραγματοποιηθεί, παρόλο που είναι το καλύτερο για το κυπριακό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να είχε παρασχεθεί σε όλα τα παιχνίδια, είναι άδικο για την ομάδα να έχει πολύ δυνατά παιχνίδια χωρίς VAR. Αυτό ισχύει και για την ομάδα της Καρμιώτισσας, η οποία έπαιξε επίσης χωρίς VAR στο τελευταίο της παιχνίδι εναντίον της AEL. Η απόφαση είναι μια κατηγορία, ένα πρωτάθλημα, η Ευρώπη.

Source