Ήρθε η ώρα να εμβολιαστείτε! – Melih Aşık

Τουρκία 25 χιλιάδες δόσεις από τις φήμες για το εμβόλιο biontech έρχονται και περιπλανιούνται σε μερικούς ανθρώπους … Πρύτανης Πανεπιστημίου Kocaeli Εμφανίστηκε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε από τον Sadettin Hülagü από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στις 30 Νοεμβρίου 2020. Ο κ. Πρύτανης λέει σε αυτό το μήνυμα:

«Όταν ήμασταν παιδιά, πήραμε εμβολιασμό με τη δύναμη των ηλικιωμένων μας. Το Covid-19 άλλαξε επίσης τις συνήθειές μας. Είχα τη δεύτερη δόση εμβολίου BioNTech, η οποία έλαβε την πρώτη δόση πριν από 4 εβδομάδες, σήμερα. Δώστε προσοχή στους κανόνες μάσκας, απόστασης και καθαρισμού. Η δουλειά δεν είναι αστείο και καμία αποζημίωση. “

Έτσι, είναι κατανοητό ότι ο κ. Πρύτανης είχε το πρώτο εμβόλιο στις 2 Νοεμβρίου. Ο πρύτανης Hülagü λέει ότι έλαβε το εμβόλιο ως εθελοντική πρακτική.

Η αίτηση εμβολιασμού ξεκινά σήμερα και αύριο.

Καθηγητής της Τουρκικής Ιατρικής Ένωσης. Το Kayıhan Pala δείχνει μια πιθανότητα. Το διαθέσιμο εμβόλιο είναι 3 εκατομμύρια δόσεις. Το άτομο που παίρνει μία δόση θα λάβει τη δεύτερη δόση 28 ημέρες αργότερα. Τι θα συμβεί εάν η δεύτερη παρτίδα εμβολίου δεν ληφθεί εντός 28 ημερών; Κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα υπάρξει εγγύηση. Τότε οι πολίτες θα τα καταφέρουν με μία δόση!

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στο πρώτο στάδιο, οι επαγγελματίες υγείας και τα άτομα σε γηροκομεία θα εμβολιαστούν. Αργότερα, οι στρατιώτες, η αστυνομία, η χωροφυλακή, το δικαστικό προσωπικό, οι κρατούμενοι και οι υπάλληλοι, και μετά πολίτες άνω των 65 ετών θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

Εάν εφαρμοστεί αυτή η παραγγελία, άνω των 65 ετών θα περιμένει τον εμβολιασμό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΓΕΙΤΟΝΑΣ

Η Ελλάδα κάνει μια νέα στρατιωτική κίνηση κάθε δύο ημέρες.

Αυξήθηκε τα χωρικά της νερά από 6 μίλια σε 12 μίλια στο Ιόνιο Πέλαγος. Λέει αδιάκριτα, “Ήρθε η ώρα για το Αιγαίο”.

Η υποχρεωτική περίοδος στρατιωτικής θητείας αυξήθηκε από 9 μήνες σε 12 μήνες. Αποφασίστηκε να αυξηθεί ο αριθμός των στρατιωτών.

Ο αμυντικός προϋπολογισμός έχει αυξηθεί 5 φορές σε σύγκριση με πέρυσι. Συνεχίζει να οπλίζει τα νησιά του Αιγαίου. Τα αεροπλάνα Rafale που αγοράστηκαν από τη Γαλλία άρχισαν να φτάνουν.

Οι υπουργοί και οι διοικητές έρχονται να επιθεωρήσουν τα νησιά του Αιγαίου μία φορά τις δύο ημέρες. Έγινε συμφωνία για κοινή χρήση ορισμένων βάσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στη Μεσόγειο ιδρύθηκε συμμαχία Ισραήλ, Αίγυπτος, Νότια Κύπρος και Ελλάδα. Η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ στέλνουν τα αεροπλάνα τους στην Ελλάδα για κοινή άσκηση.

Γιατί η Ελλάδα τα κάνει αυτά;

Είναι δυνατόν να φέρουμε την Τουρκία χορδές περνώντας έναν πόλεμο αστραπής στο μυαλό τους;

Δεν είναι ώρα να εξετάσουμε αυτήν τη δυνατότητα;

CHP

Παρακολουθήσαμε την τελευταία ομαδική ομιλία του Kemal Kılıçdaroğlu στην τηλεόραση.

Μίλησε βαριά. Έκανε σκληρές προτάσεις. Εάν ο Ecevit ή ο Baykal ήταν ο επικεφαλής του κόμματος, δεν θα μπορούσε να είχε πιο αποτελεσματική ομιλία.

Ωστόσο, παρόλο που οι συνομιλίες είναι αποτελεσματικές, δεν αλλάζουν το αποτέλεσμα.

Η CHP δεν μπόρεσε να αυξήσει τις ψήφους της για 10 χρόνια, περιπλανιέται περίπου στο 25%.

Επειδή ο πολίτης δεν γνωρίζει τι θα κάνει η CHP εάν πρόκειται για την εξουσία. Αμφιβάλλει ότι θα διευθύνει τη χώρα καλύτερα.

Ο ίδιος ο Κεμάλ Μπέη παραδέχτηκε πριν από μερικά χρόνια ότι το CHP είναι ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία.

Δεδομένου ότι δεν έχει ιδεολογία, δεν διαθέτει κατάλληλο πρόγραμμα.

Το CHP δεν διαφωτίζει το κοινό για το τι θα κάνει σε αντίθεση με το AKP και δεν αξιώνει ένα σύστημα διαφορετικό από το AKP.

Ως εκ τούτου, δεν δίνει αυτοπεποίθηση ότι θα διευθύνει τη χώρα καλύτερα.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Τα μάτια μας βλέπουν χθες το πρωί στην τηλεόραση Uçankuş …

Μια σύντομη ταινία έρχεται στην οθόνη του προγράμματος συνομιλίας. Μια κομψή γυναίκα φοράει γιακά σε έναν άνδρα. Τον περπατάει σαν τον σκύλο του. Ο άντρας που περπατά στα τέσσερα σαν ένα σκυλί γλείφει τα πόδια της γυναίκας για λίγο.

Οι άνθρωποι στο στούντιο επαναστατούν ότι αυτό δεν συμβαίνει.

Η αλήθεια αποκαλύπτεται στο τέλος.

Αποδεικνύεται ότι αυτή ήταν η διαμαρτυρία δύο φίλων, ένας εκ των οποίων ήταν γυναίκα, στον Καναδά.

Τι διαμαρτύρονται;

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, διαμαρτύρονταν ότι επιτρέπεται μόνο στους ιδιοκτήτες σκύλων να εισέλθουν στους δρόμους.

ΤΙΜΕΣ

Η κηδεία που παρέχεται σε όσους άφησαν τη ζωή τους ενημερώνεται κάθε χρόνο.

Ανακοινώθηκε επίσης το τιμολόγιο για το 2021. Σύμφωνα με αυτό…

Όταν ο αναπληρωτής πέθανε: 18 χιλιάδες 900 TL.

Όταν ο πρώην αναπληρωτής πέθανε: 9 χιλιάδες 450 TL.

Κυβερνητικός υπάλληλος (χαμηλότερος αριθμός): 3.000 150 TL.

SSK ή Bağ-Kurlu: 928 TL.

Τι γίνεται με αυτήν την εικόνα;

Όπως ο θάνατος από θανάτους …

ΑΛΛΑ

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνώρισαν μια μικρή εξέγερση όταν το όνομα “Agamemnon” εμφανίστηκε στην πλωτή προβλήτα που έφερε η Urla κατά τη διάρκεια της επισκευής της προβλήτας Passport στη Σμύρνη. Ο δήμαρχος Tunç Soyer πυροβολήθηκε για την ονομασία της προβλήτας στα ελληνικά. Τότε αποδείχθηκε ότι η προβλήτα ονομάστηκε το 2017, πριν από το Soyer. Ο Σαλβός ήταν θρησκευτικός. Στην πραγματικότητα, ορισμένα άλλα μέρη, όπως τα ιαματικά λουτρά Balçova, ονομάζονται επίσης Agamemnon σήμερα. Ποιος είναι ο Αγαμέμνονας; Ένας διάσημος διοικητής που πολέμησε τους Τρώες στην αρχαιότητα. Δεν έχει πολεμήσει εναντίον των Τούρκων. Παρεμπιπτόντως … Δεν είναι το όνομα της Σμύρνης Ελληνικό; Το όνομα Σμύρνη δεν προέρχεται από τα ονόματα της Σμύρνης (ή Ζμύρνα); Τι είναι αυτός ο ενθουσιασμός;

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Δρ. Ο Turhan Çömez δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο στη συνέντευξη που έκανε ο Nevşin Mengü. Λέει:

– Σύντομα όλοι θα έχουν μια κάρτα εμβολιασμού. Οι εμβολιασμοί που έχετε κάνει θα αναφέρονται σε αυτήν την αναφορά. Εάν το εμβόλιο σας, για παράδειγμα το κινεζικό εμβόλιο, δεν έχει εγκριθεί στη χώρα προορισμού σας, δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος!

Αυτό σημαίνει … Εάν οι χώρες της ΕΕ δεν εγκρίνουν το εμβόλιο Coronavac, οι πόρτες της ΕΕ θα είναι κλειστές για τους πολίτες που έχουν λάβει το εμβόλιο κορώνας. Στο μεταξύ, οι πόρτες θα είναι κλειστές για πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ποτέ. Μια τέτοια απαγόρευση στο εξωτερικό περιμένει αυτούς που αντιστέκονται να μην εμβολιαστούν στο μέλλον.

Source