Ήρθε η ώρα που το Berg և Omonia το ανυπομονούσε

Στα μέσα του ντέρμπι, στα τέλη Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου, ο Henning Berg ηγήθηκε της ομάδας του και έκανε τα σχέδιά του για αυτήν την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ομόνοια θα συναντήσει τη Νέα Σαλαμίνα και θα φιλοξενηθεί από τον Ερμή. Ο αδιαμφισβήτητος στόχος είναι τα έξι σημεία που, στη χειρότερη περίπτωση, θα το κρατήσει σε απόσταση … για να αναπνεύσει από ψηλά, στην καλύτερη περίπτωση, θα το κάνει το Νο 1 φαβορί για τον πρώτο γύρο. τουρνουά:

Αν δεν υπήρχαν οι υπερωρίες με τον Ολυμπιακό, το “τριφύλλι” θα ήταν πιθανώς το πρώτο, αλλά τα δεδομένα του Μπέργκ και των παικτών του δεν είχαν αλλάξει σημαντικά.

Στο πλαίσιο του 24ου և 25ου παιχνιδιού, στο τραπέζι τουρνουά, οι ομάδες αμέσως μπροστά τους (AEL, Apollon, Anorthosis, AEK) παίζουν μεταξύ τους (Apollon-AEK, Anorthosis-AEL αυτό το παιχνίδι, AEL-Apollon επόμενο) , εξ ου και το σχέδιο ζημιών για μερικά ή για όλα.

Και αυτά ακριβώς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ομόνοια, έτσι ώστε στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου πριν από το Clasico με τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι στη θέση για τη θέση όσον αφορά τα πλέι-οφ.

Source