Ήρθε με άδεια χωρίς καραντίνα, δεν επέστρεψε!

Ο ύποπτος, Tyumen Bayil, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας με άδεια τριών ημερών χωρίς καραντίνα, αλλά δεν έφυγε παρά την περίοδο των 3 ημερών, συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του δικαστηρίου χθες.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ο Fezile Kesat, αστυνομικός που κατέθεσε το δικαστήριο για το θέμα, ανέφερε τα ευρήματα του περιστατικού. Ο Kesat, ο ύποπτος, ο οποίος ήταν παρών, είπε ότι ο ύποπτος, Tumen BAYIL, υπέστη τα εγκλήματα της «Άδειας Περιτομής και Διαμονής στην ΤΔΒΚ από τον Θεματοφύλακα». Η μάρκα Huawei Y7, την οποία είχε πουλήσει στο παρελθόν για 400 TL από τη Nano Technology, είπε στο δικαστήριο ότι θα λάβει τα προσωπικά στοιχεία της τράπεζάς του με τον αριθμό imei 865654048880783 και θα τα επιστρέψει στο δικαστήριο. Η αστυνομία προέβη σε εθελοντική δήλωση την ίδια ημέρα και δήλωσε ότι ο ύποπτος έλαβε το τηλέφωνό του από τον υπάλληλο για να κάνει μια κλήση στις 31 Δεκεμβρίου 2020 και στη συνέχεια έφυγε και πήγε στο μηχάνημα μετρητών, αλλά δεν κατέθεσε χρήματα στον λογαριασμό του. Είπε ότι είχε δηλώσει ότι δεν πήρε το τηλέφωνο πίσω επειδή θα πλήρωνε τα χρήματα που θα έπρεπε να είχε πει. Ο αστυνομικός Kesat δήλωσε ότι ο ύποπτος συνελήφθη και κατά τη διάρκεια του ελέγχου της μετανάστευσης, αποφασίστηκε ότι εισήλθε στην ΤΔΒΚ για 3 ημέρες χωρίς καραντίνα στις 5 Δεκεμβρίου 2020, αλλά δεν έφυγε από τη χώρα εντός της καθορισμένης περιόδου 3 ημερών και διέμεινε στην ΤΔΒΚ χωρίς άδεια παραμονής από τις 08.12.2020. Η αστυνομία δήλωσε ότι η έρευνα που ξεκίνησε εναντίον του υπόπτου συνεχίζεται και ότι ό, τι έκανε κατά τη φυγή στη χώρα θα διερευνηθεί και τα αρχεία των εγκλημάτων που διέπραξε θα ετοιμαστούν και ζήτησαν να κρατηθεί κατ ‘αρχήν για 3 ημέρες.

Ο δικαστής Özge Uğraşın, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση που δόθηκε παρουσία της, διέταξε την ύποπτη να κρατηθεί από την αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

.Source