Ήσυχοι δρόμοι στο Ανατολικό Μαρμαρά και τη Δυτική Μαύρη Θάλασσα

Διαφήμιση

SAKARYA (AA) – Οι δρόμοι και οι πλατείες στα Sakarya, Kocaeli, Düzce, Karabük και Zonguldak έχουν σιωπήσει λόγω των περιορισμών της απαγόρευσης κυκλοφορίας που εφαρμόζονται σε ολόκληρη τη χώρα ως μέρος του νέου τύπου μέτρων κοροναϊού (Kovid-19).

Οι πλατείες Çark Street, Atatürk Boulevard, Long Bazaar, Democracy και Station, που είναι από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Sakarya, παρέμειναν κενές.

Η αστυνομία, οι αστυνομικές ομάδες και οι γειτονικοί φύλακες συνεχίζουν τις επιθεωρήσεις τους σε διάφορα σημεία της πόλης.

Από την άλλη πλευρά, οι ομάδες καθαρισμού των δήμων εκτελούν εργασίες καθαρισμού στους άδειους δρόμους, τις πλατείες και τις λεωφόρους.

– Κοκαέλι

Παρατηρήθηκε ότι υπήρχε ένας μικρός αριθμός ατόμων που επιτρέπεται να βγαίνουν στις λεωφόρους και στους δρόμους στο Κοκαέλι σύμφωνα με την εγκύκλιο.

Η πλατεία Izmit City, η Walking Road, η οδός Fethiye και η λεωφόρος Atatürk, που είναι από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της πόλης, έμειναν σιωπηλές.

Ενώ οι επιχειρήσεις που εξαιρούνται από τον περιορισμό συνεχίζουν τις αλλαγές τους, οι κάτοικοι της πόλης έχουν παρατηρηθεί ότι συμμορφώνονται με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ενώ οι αστυνομικές ομάδες διενεργούν επιθεωρήσεις σε ορισμένα σημεία, ελέγχονται οι άδειες αυτών που σταματούν τα οχήματα.

– Ντουζτσε

Οι περιορισμοί της απαγόρευσης κυκλοφορίας παρατηρούνται σε μεγάλο βαθμό στο Düzce.

Η πιο πολυσύχναστη πλατεία του κέντρου της πόλης έμεινε σιωπηλή την πρώτη ημέρα του περιορισμού των λεωφόρων και των δρόμων.

Οι αστυνομικές ομάδες δεν επιτρέπουν την παραβίαση του περιορισμού συνεχίζοντας τις επιθεωρήσεις.

Διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένας μικρός αριθμός ανθρώπων έξω και ένας περιορισμένος αριθμός οχημάτων στους δρόμους λόγω αυτών που εκχωρήθηκαν και εξαιρέθηκαν από τον περιορισμό.

– Ζονγκουλντάκ

Στο Zonguldak, η σιωπή επικράτησε μπροστά από την οδό Gazipaşa και το Μνημείο Miner, όπου η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων είναι η πιο έντονη.

Αφού οι πολίτες που συμμορφώθηκαν με τους περιορισμούς από τις πρώτες στιγμές αποχώρησαν στα σπίτια τους, οι δρόμοι και οι δρόμοι παρέμειναν άδειοι.

Οι ομάδες του επαρχιακού αστυνομικού τμήματος συνεχίζουν να επιθεωρούν αυτούς που βγαίνουν και τους οδηγούς.

– Καράμπουκ

Οι δρόμοι, οι λεωφόροι, τα πάρκα και οι δρόμοι έχουν σιωπήσει στο κέντρο της πόλης Karabük.

Οι Fevzi Fırat, Menderes, Zonguldak και Kemal Güneş και Kent Square έχασαν τις κανονικές τους δραστηριότητες λόγω περιορισμών.

Οι επιθεωρήσεις συνεχίζονται στα σημεία ελέγχου που δημιουργούνται από τις ομάδες που συνδέονται με την επαρχιακή αστυνομική υπηρεσία. Διοικητικά πρόστιμα επιβάλλονται σε όσους δεν τηρούν τους κανόνες.

Από την άλλη πλευρά, οι δημοτικές ομάδες κάνουν επίσης εργασίες καθαρισμού στο κέντρο της πόλης.

– Μπαρτίν

Η σιωπή επικράτησε στην οδό κυβέρνησης, στην οδό Şadırvan, στο παζάρι Yukarı και στην πλατεία Kemer, μεταξύ των τόπων όπου συγκεντρώθηκαν οι πολίτες στο Bartın.

Η λεωφόρος Bülent Ecevit και η οδός İskele, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων είναι έντονη, επίσης έμειναν σιωπηλές.

Οι αστυνομικές ομάδες ενέτειναν τους ελέγχους τους στο κέντρο της πόλης και οι ομάδες κυκλοφορίας δημιούργησαν σημεία ελέγχου σε διασταυρώσεις.

.Source