Ήταν κρίμα για τη σειρά Phoenix. ξεκίνησε καλά αλλά καταλήγει σε σκάνδαλο!

TelevizyonGazetesi.com / Λεπτομέρεια – Η σειρά Zümrüdüanka, της οποίας τα δύο τελευταία επεισόδια παραμένουν στις οθόνες Fox TV, θα θυμόμαστε ως ένα από τα θύματα των σεναριογράφων. Η πρώτη σεζόν της σειράς ήταν, ωστόσο, πόσο αφελής και πόσο φυσική ήταν … Ίσως το κοινό ήταν άδικο και είπε πολλά άσχημα λόγια στον Ceren Yilmaz όταν μόλις ξεκίνησε. Ωστόσο, ο νεαρός παίκτης μετέτρεψε αυτήν την κατάσταση υπέρ του διατηρώντας ισχυρή απόδοση και καλή ενέργεια με τον Alp Navruz.

Οι οπαδοί της σειράς, οι οποίοι έβαλαν την κριτική τους Ceren Yılmaz στην καρδιά τους, αγάπησαν το ντουέτο Serhat – Zümrüt, την ιστορία και την Καππαδοκία. Ωστόσο, οι αλλαγές που έγιναν για τη δεύτερη σεζόν και το σενάριο μεταφέρθηκαν σε ένα εντελώς διαφορετικό σημείο και η μαγεία της σειράς έσπασε. Δύο σημαντικοί ηθοποιοί όπως ο İsmail Hacıoğlu και ο Gökçe Eyüboğlu δεν μπορούσαν να εμφανιστούν πλήρως. Ο τελευταίος συμμετέχων, Menderes Samancılar, δεν μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά για τη σειρά.

Ωστόσο, όλα αυτά ήταν στην πραγματικότητα το πρόβλημα του σεναρίου. Υπήρχε ένα σενάριο που άλλαζε συχνά την κατεύθυνση και δεν μπορούσε να σχεδιάσει σαφώς τον στόχο του. Το κοινό μερικές φορές προσκολλήθηκε στην αγάπη, μερικές φορές αγκάλιασε πιστεύοντας ότι η αφέλεια της πρώτης σεζόν θα επέστρεφε. Ωστόσο, στην τηλεοπτική σειρά The Phoenix, το σενάριο πήγε από κακό σε χειρότερο.

Αποφάσισε να τελειώσει τη σειρά στο 26ο επεισόδιο και απέμειναν μόνο 2 επεισόδια. Το δράμα πηγαίνει στο φινάλε, αλλά αυτή τη φορά περπατά προς το φινάλε με σκάνδαλο. Και πάλι, βλέπουμε ένα άλλο σφάλμα σεναρίου. Το νομικά απαράδεκτο ζήτημα της παρένθετης γονιμότητας τοποθετήθηκε σε μια σειρά στην Τουρκία. Ο Zümrüt δεν μπορεί να συλλάβει και η λύση είναι η παρένθετη παρέμβαση, η οποία είναι αντίθετη με την τουρκική νομοθεσία.

Η Κύπρος αντιμετωπίζεται επίσης για αυτό το θέμα, το οποίο είναι ακόμη χειρότερο. Και η Τουρκία θα υποβληθεί σε επεξεργασία σε ένα ζήτημα απαράδεκτο που εκατομμύρια άνθρωποι μετακόμισαν στο σπίτι με διάφορα μέσα για να βρουν μια λύση.

Η σειρά Zümrüdüanka ξεκίνησε καλά, αλλά περπατάει στο φινάλε με ένα σκάνδαλο. Ο Zümrüt και ο Serhat δήλωσαν ότι επέλεξαν τον χαρακτήρα του Deniz, τον οποίο έπαιξε ο Gökçe Eyüboğlu, ως αναπληρωματική μητέρα. Ένα άλλο ζήτημα είναι ο Zümrüt, βλέποντας τον Serhat και τον Deniz από την πόρτα ενώ γελούσαν στο κρεβάτι.

Έχετε μια καλή και ευχάριστη αρχή και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η παράσταση έχει φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνει τους θεατές τόσο θυμωμένους.

Πολλοί άνθρωποι που παρακολούθησαν το τρέιλερ σχολιάζουν ότι αισθάνονται απαίσια.

Ένας θεατής άφησε ένα σχόλιο λέγοντας, “Έχετε ήδη τελειώσει τη σειρά, δεν χρειάζεται να κάνει τον τελικό ακόμα” και υπήρχαν πάρα πολλά άτομα με παρόμοιες προβολές.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Instagram -> @tvdizianaliz

Εγγραφείτε

Source