Ήταν με τον APOEL και τώρα τον βρίσκει στον Άρη στο 24Sports & News

Όλες οι ενδείξεις είναι ότι ο Νικόλαος Ιωάννου θα συνεχίσει την καριέρα του στο Άρης Θεσσαλονίκης με δάνειο από το Nottingham Forest. Ο διεθνής αμυντικός θα συναντήσει και πάλι έναν παίκτη που είχε γενική παρουσία στο APOEL στο Kleanchis Wickellis.

Αυτό είναι το Facudo Bertolio. Ο μέσος Αργεντινός του Άρη πέρασε ενάμιση χρόνο στο APOEL, από το καλοκαίρι του 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2018, με το παιχνίδι του. Αυτές ήταν η τρίτη και η τέταρτη σεζόν του Ιωάννου στο APOEL, όπου έφυγε ως ενήλικας, αφήνοντας την ακαδημία της Manchester United το 2014.

Στην πραγματικότητα, στο δεύτερο εξάμηνο του 2016, ο Κύπριος αμυντικός πήρε μια βασική θέση στην ομάδα, συμμετέχοντας στους γύρους “32” και “16” του Europa League, αποκτώντας σημαντική εμπειρία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μετακινηθεί επιτέλους στον Άρη (είτε μέσω αγοράς είτε με δάνειο), ο Ιωάννου θα μπορέσει να ξεπεράσει το πρώτο βήμα προσαρμογής, βρίσκοντας έναν άνδρα με τον οποίο έχουν μοιραστεί μια σεζόν και μισή μεγάλη επιτυχία. αλλά ήταν ένας άλλος αμυντικός που γνώρισε στο αγγλικό έδαφος.

,Source