Ήταν μόνος στο έδαφος και αβοήθητος … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Αυτές τις μέρες, η αστυνομία βρίσκεται στα πόδια τους για να προστατεύσει την ασφάλεια των πολιτών, καθώς και να παράσχει βοήθεια εάν είναι απαραίτητο.

Η παρουσία αστυνομικών ήταν ακόμη εμφανής σήμερα στους αυτοκινητόδρομους, τα κύρια οδικά δίκτυα, καθώς και σε περιοχές δημόσιας κυκλοφορίας, όπου ελήφθησαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, περιπολίες μοτοσικλετών και πεζών, τόσο στην πόλη όσο και στην εξοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα το πρωί, μετά τις σχετικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήγαν στην πολυκατοικία της Λεμεσού, αφού έσπασαν την κύρια είσοδο ενός συγκεκριμένου διαμερίσματος, βρήκαν έναν 84χρονο άνδρα ξαπλωμένο στο έδαφος, σηκωμένο. Σημειώστε ότι ο 84χρονος ζει μόνος.

Η αστυνομία παρείχε πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο άνδρα, καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν στο ίδιο μέρος για τρεις ημέρες, την ίδια στιγμή κλήθηκε ένα ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για θεραπεία.

Η αστυνομία παραμένει πιστή στην υπηρεσία του πολίτη και το προσωπικό της συνεχίζει να εργάζεται ακούραστα για την παροχή της απαραίτητης προστασίας στο κοινό, την προστασία της δημόσιας υγείας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την καταπολέμηση κάθε είδους εγκληματικής δραστηριότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source