Αίτηση τώρα για μία από τις 30 υποτροφίες … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Φέτος, το Κυπριακό Ινστιτούτο Διεθνούς Διαχείρισης γιορτάζει 30 χρόνια αριστείας, ακούγοντας τις άνευ προηγουμένου συνθήκες της επιδημίας κοραναϊού, δίνοντάς μας ένα καλύτερο αύριο. στα οκτώ μεταπτυχιακά του προγράμματα με 30 υποτροφίες, οι οποίες αποτελούν το 50%.

Για έναν επαγγελματία που θέλει να αναπτύξει τις δεξιότητές του στην τεχνογνωσία επενδύοντας στα καλύτερα του σήμερα, για έναν μαθητή που αναζητά έναν ιδανικό τρόπο για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του, το CIIM είναι η σωστή επιλογή καθώς είναι το μοναδικό σχολείο επιχειρήσεων στην Κύπρο που απονέμεται από το 2015 և για πέντε συνεχόμενα χρόνια, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ανώτατης Εκπαίδευσης με έδρα το Παρίσι με 3 Palmes of Excellence από το Eduniversal.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Διαχείρισης Κύπρου, πιστοποιημένο σε όλους τους βαθμούς από το DIPAE և αναγνωρισμένο από την KYSATS, είναι η καλύτερη επιλογή σε μεταπτυχιακά προγράμματα MBA և MSc σε τομείς όπως το Ανθρώπινο Δυναμικό, τα Χρηματοοικονομικά, η Πληροφορική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Οικονομική και Φορολογική Νομοθεσία, ղեկավար Εκπαιδευτική ηγεσία և Διαχείριση.

Αποκτήστε το πτυχίο Master CIIM τώρα և: ασφαλισμένος το μέλλον που σου αξίζει. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 77 77 24 46 ή www.ciim.ac.cy, έως τις 20 Ιανουαρίου 2021 50% για μία από τις 30 υποτροφίες, CIIM ανοίγει Πόρτες για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Ζητήστε μια θέση τώρα σε υποτροφία το ακόλουθο: οκτώ Μεταπτυχιακά προγράμματα CIIM.

MBA – Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Μοναδικό, καινοτόμο πρόγραμμα, μάθημα υψηλής ποιότητας. Το CIIM MBA με Διεθνείς και Εγχώριες Διαπιστεύσεις είναι μια εμπειρία ζωής. Καινοτόμες τεχνικές διδασκαλίας նական πρακτική προσέγγιση, που χαρακτηρίζουν τον Α. Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, να σας αναπτύξουμε επαγγελματικά.

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες, το MBA έχει περισσότερους από 1.600 πτυχιούχους, οι περισσότεροι από τους οποίους κατέχουν ανώτερες θέσεις σε εταιρείες εντός και εκτός Κύπρου.

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ιδανικό για επιχειρηματίες, επικεντρωμένο στις βασικές λειτουργίες διαχείρισης του οργανισμού, όπως διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, χρηματοδότηση, λειτουργίες διαχείρισης, πωλήσεις και μάρκετινγκ.

MBM – Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του CIIM MBM είναι η χρήση της καινοτόμου μεθόδου Learning by Work.
Οι μαθητές του Κύριος: σε: επιχείρηση Διαχείριση: μπορεί να επιλέξει από 4 τομείς εξειδίκευσης, όπως Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Επιχειρηματικότητα, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διαχείριση Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

Κατατάχθηκε 21ος στη Δυτική Ευρώπη από τον Eduniversal, έναν παγκόσμιο οργανισμό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εδρεύει στο Παρίσι.

Οικονομικές υπηρεσίες του πλοιάρχου

Το CIIM Master of Financial Services συνδυάζει θεωρητικές γνώσεις με πρακτικές δεξιότητες, δημιουργώντας έτσι τον καλύτερο συνδυασμό για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να αναπτυχθούν επαγγελματικά στον κόσμο των οικονομικών, όπως τραπεζικές, ασφαλιστικές εταιρείες, Forex, εταιρείες FinTech, εταιρείες επενδύσεων, ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια և κ.λπ.

Σε: Πτυχίο μάστερ Χρηματοπιστωτικές υπηρεσίεςς: Έχει επίσης σχέση με τη διαχείριση επενδύσεων και είναι χρήσιμο για μαθητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις CFA. Είναι το μόνο πρόγραμμα στην Κύπρο που συνδέεται με το CFA Institute.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού և Οργανωτική Συμπεριφορά

Πτυχίο μάστερ Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού և οργανωτική συμπεριφορά Αναπτύσσει δυναμικούς επαγγελματίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού μέσω ενός περιεκτικού προγράμματος σπουδών, πλήρως εκπαιδευμένου και εξοπλισμένου με όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάδειξη των επιχειρηματικών ταλέντων κάθε οργανισμού.

Το δίπλωμα αναγνωρίζεται από το DIPAE και έχει εγκριθεί από τον Σύνδεσμο Κύπρου Ky.SY.DAD. – CyHRMA մասն Επαγγελματική πιστοποίηση της Αμερικανικής Εταιρείας Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού SHRM.

Master of Business Intelligence և Ανάλυση δεδομένων

Πρόκειται για ένα μοναδικό, καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που συνδυάζει τις διοικητικές και τεχνικές πτυχές της ανάλυσης δεδομένων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους προπτυχιακούς φοιτητές Επιχειρηματική ευφυΐα analysis ανάλυση δεδομένων Κερδίστε πρακτικές δεξιότητες στην εξεύρεση λύσεων στην ανάλυση δεδομένων, καθώς και επεκτείνετε τις δυνατότητές τους στη λήψη αποφάσεων στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών από την οπτική της ανάλυσης δεδομένων.

Master of Delivery Operations և Διαχείριση

Master of Delivery Operations և Η διαχείριση εστιάζεται Τμήμα Ναυτιλίας: և Σχεδιασμένο για τη βιομηχανία և άλλους υπαλλήλους, ενώ συνιστάται επίσης για և σχετικούς απόφοιτους βιομηχανίας ή επαγγελματίες που φιλοδοξούν να έχουν ένα λαμπρό μέλλον στην Παράδοση.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικά μαθήματα για το θαλάσσιο οικοσύστημα, την επιχειρηματική στρατηγική, τη χρηματοδότηση, καθώς και τον ρόλο της ανάλυσης δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του πεδίου.

Μεταπτυχιακό, ηγεσία և διαχείριση

Το πρόγραμμα συνδυάζει τρεις κλάδους με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε βασικούς τομείς της αγοράς εργασίας. Παρέχει ποιοτική κατάρτιση στην εκπαίδευση, εταιρική εκπαίδευση, διαχείριση, διοίκηση.

Πτυχίο μάστερ Εκπαίδευση, ηγεσία և διαχείρισηδιδάσκονται στα ελληνικά է παρέχει γνώσεις և δεξιότητες σε όσους εργάζονται ή θα εργαστούν ως εκπαιδευτικοί, σε όσους ασχολούνται με τις επιχειρήσεις στον τομέα της εκπαίδευσης և σε απόφοιτους που θέλουν να είναι διαφοροποιημένοι ηγέτες στους χώρους εργασίας τους.

Master of Financial Law Financial Διεθνής Φορολογία

Master of Financial Law և Η Διεθνής Φορολογία προσφέρει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία με θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στον τομέα του χρηματοοικονομικού δικαίου տրամադր στην παροχή φορολογικών συμβουλών τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Πτυχίο μάστερ Οικονομικό δίκαιο և διεθνής φορολογία επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν σε βάθος εμπειρογνωμοσύνη επιλέγοντας, μεταξύ άλλων, εξειδικευμένα μαθήματα επιλογής όπως GDPR, Blockchain Technologies, Fund Structure και Compliance.

Source