Αβέρωφ. Το κοινό έχει πρότυπα όπως ο Κώστας Βίκας, τα υποστηρίζουμε (βίντεο)

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφίτου συναντά τον ηθοποιό Κώστα Βίχα

Κατεβάστε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ IM ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android Տ ΕΔΩ για iOS

Ηθοποιός κ. Ο Κώστας Βία, πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος σε σχέση με το βραβείο του ως Ευρωπαίου πολίτη.

Απευθυνόμενος στον κ. Vihas, ο κ. Neofito τόνισε τα εξής:

“Αγαπητή μου Κόστα, καταρχάς σας συγχαίρω. Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ և ευχαριστώ που κάνατε την Κύπρο περήφανη σε μια δύσκολη περίοδο. Όταν η κοινωνία θέλει τα σωστά πρότυπα. Το σωστό, ηθικό πρόσωπο στο πρόσωπό σας είναι το παράδειγμα των νεότερων. Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα, γιατί περισσότερα σχόλια θα με απομακρύνουν από την ποιότητα, τον χαρακτήρα σας, αλλά και από τις ενέργειές σας. Η κοινωνία έχει υποδειγματικά μοντέλα όπως ο Κώστας Βίκας, σας υποστηρίζουμε.

Με τη σειρά του, ο κ. Βίκας τόνισε τα ακόλουθα.

“Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε, για τα ευγενικά σας λόγια, αλλά στο πρόσωπό μου, πολλοί άνθρωποι που προσφέρουν τον ίδιο στόχο ανταμείβονται. Θέλω να ευχαριστήσω την Κίτρινη Γραμμή για την αγάπη, την υποστήριξη και να σας βοηθήσω να δώσετε τόσο γενναιόδωρα σε άπορους καλλιτέχνες. Σας ευχαριστώ πολύ για όλους αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζονται φροντίδα τώρα. Δεν έχω τίποτα να σας πω, αλλά σας ευχαριστώ և Ξέρω ότι θα έχουμε υποστήριξη όσο χρειάζεται για να βγούμε από αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Είναι αυτός που πρέπει να χειραψήσει και να βοηθήσει τον γείτονά του. “

https://www.youtube.com/watch?v=lqbC-5Fcz90:

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφίτου συναντά τον ηθοποιό Κώστα Βίχα

Ο ηθοποιός κ. Κώστας Βία χαιρετίστηκε σήμερα στην έδρα του κόμματος από τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος με την ευκαιρία του βραβείου του ως Ευρωπαίου πολίτη.

Απευθυνόμενος στον κ. Vihas, ο κ. Neofito τόνισε τα εξής:

“Αγαπητή μου Κόστα, καταρχάς σας συγχαίρω. Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ և ευχαριστώ που κάνατε την Κύπρο περήφανη σε μια δύσκολη περίοδο. Όταν η κοινωνία θέλει τα σωστά πρότυπα. Το σωστό, ηθικό πρόσωπο στο πρόσωπό σας είναι το παράδειγμα των νεότερων. Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα άλλο, γιατί περισσότερα σχόλια θα αφαιρέσουν τον ποιοτικό χαρακτήρα σας, αλλά από τη δράση σας. Η κοινωνία έχει ηθοποιούς όπως ο Κώστας Βίκας, σας υποστηρίζουμε.

Με τη σειρά του, ο κ. Βίκας τόνισε τα ακόλουθα.

“Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε, για τα ευγενικά σας λόγια, αλλά στο πρόσωπό μου, πολλοί άνθρωποι που προσφέρουν τον ίδιο στόχο ανταμείβονται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας և υποστήριξη և για την Κίτρινη Γραμμή, για τη βοήθεια που δίνετε τόσο γενναιόδωρα σε άπορους καλλιτέχνες. Σας ευχαριστώ πολύ που φροντίζετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζονται αυτήν τη στιγμή. Δεν έχω τίποτα να πω, αλλά σας ευχαριστώ և Ξέρω ότι θα έχουμε την υποστήριξη που χρειαζόμαστε για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είναι αυτός που πρέπει να χειραψήσει και να βοηθήσει τον γείτονά του. “

https://www.youtube.com/watch?v=lqbC-5Fcz90:

Source