Αγγλικά για τον John Oni. “Θα είναι στο παρελθόν, πηγαίνει στον Άρη” (vid)

Ο Άρης προτιμά την ενίσχυση της μεταφοράς του τον Ιανουάριο ως επιθετικός, αλλά και ως αριστερός-πίσω που θα μπορεί να παίξει στοπ.

Είναι μια καλή περίπτωση του 25χρονου διεθνούς Κύπριου Νικολάου Ιωάννου, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Manchester United (2006-2014), συνέχισε στο APOEL (2014-2020), ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο μετακόμισε στο Nottingham Forest.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ. Άρης. Οι οπαδοί του Al-Ittihad ζητούν από την PAE να μην πάρει το Prijovic. (φωτογραφίες)

Από την Κυριακή (27/12) οι κυπριακές δημοσιεύσεις “συνδέονται” με τον Ιωάννη Άρη, μια είδηση ​​που επιβεβαιώνεται από τις αγγλικές αναφορές.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος αμυντικός αναμένεται να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο τον Ιανουάριο, σύμφωνα με αυτούς.

Πιο συγκεκριμένες εκθέσεις: στootballleagueworld.co.uk:, περιγράφει. “Ο Άρης ενδιαφέρεται για τα Ιωάννου, ο οποίος πρόκειται να φύγει από το Νότινγχαμ τον Ιανουάριο. Ο 25χρονος full-back ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά παρά όλες τις προσπάθειές του, δεν μπορούσε να κάνει αλλαγή στην Αγγλία.

Δεν έχει επιλεγεί ως προπονητής του Chris Hunton σε πρόσφατες αποστολές, φαίνεται ότι είναι πιθανότερο να φύγει για την Κύπρο τον Ιανουάριο.

Στο Forrest, ως αριστερός, έχει τον Yuri Ribeiro και τον Gaetan Bong μπροστά του ως εναλλακτική λύση.

Ο 25χρονος αμυντικός θα μεταφερθεί στον Άρη, ο οποίος είναι σήμερα δεύτερος στο πρωτάθλημα, «επιδιώκοντας να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για τον τίτλο».

Πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος ο Ιωάννου έχει 8 εμφανίσεις με το Nottingham Forest, ενώ από το 2014, όταν έπαιξε για το APOEL μέχρι το 2020, όταν έφυγε, γιόρτασε τη νίκη πέντε τρόπαια στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Νικόλαος Ιωάννου. Στατιστικά σταδιοδρομίας του

https://www.youtube.com/watch?v=bDfBzni1Fcc:

,Source