ΑΕΚ – Το υψηλότερο του Αυγούστου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟ

Τρεις συνεχόμενες ήττες և Το σκορ των 2-8 γκολ διέδωσε άγχος στην ΑΕΚ. Το 2021 δεν πήγε καθόλου καλά για τη Λάρνακα, πρέπει να πούμε ότι στο σημερινό παιχνίδι εναντίον της ΑΠΟΕΛ καλούνται να αντιδράσουν. “Πηγαίνουμε στη Λευκωσία με σκοπό να σταματήσουμε την αρνητική πορεία μας. Ο αντίπαλος άλλαξε τα πράγματα և προέρχεται από τη νίκη. Είναι ντέρμπι, և τα λάθη δίνουν το αποτέλεσμα τους. Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα είναι έτοιμη », δήλωσε ο Σοφρόνης Αύγουστος.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θέλει να δει την ομάδα του αμυντικά ευάλωτη σε άλλο παιχνίδι. “Παραδεχτήκαμε εννέα γκολ σε 17 αγώνες και παραχώρησε οκτώ στα τελευταία τρία”, δήλωσε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, σημειώνοντας ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε ένα άτομο αλλά στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. “Ο Πουσαϊτίδης έχει αλλάξει σίγουρα τα πράγματα στο APOEL, αλλά έχουμε ένα σχέδιο να κερδίσουμε τρεις πόντους”, είπε αλλού.

Ο Κύπριος προπονητής, είπε, βασίζεται στον Juan Trujillos και τον Ivan Triskovski. “Είναι σημαντικοί παίκτες. “Πριν από 25 ημέρες ήμασταν υγιείς, ξαφνικά είχαμε προβλήματα με τον κοροναϊό, κάτι μας επηρέασε”, δήλωσε ο Augustine, ο οποίος δεν έχει καμία ελπίδα για τους νέους παίκτες του Stefan Spirowski.

Η λογική είναι ότι το “Trisko” θα είναι στον πάγκο, θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την πορεία του παιχνιδιού, σε αντίθεση με τον Trujillo, ο οποίος πιθανότατα θα λάβει ένα βασικό πουκάμισο. Αναμένεται να διατάξει να κινηθεί δίπλα στον Heitley στο κέντρο, όχι στην άμυνα, όπου θα βρίσκονται οι Tandy, Gonzalez και Antoniadis. Η επιστροφή της χορωδίας στην αρχική σύνθεση πρέπει επίσης να θεωρείται δεδομένη. Ο Ισπανός, ο οποίος δεν έφυγε από το γήπεδο την περασμένη Κυριακή λόγω καρτών, θα είναι πίσω από τους τέσσερις πρώτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source