ΑΕΚ – Όλα είναι πολύ απλά

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ

Δεν θα είναι πολύ δύσκολο για τον Sofronis Augusti να σχηματίσει ένα αρχικό lineup για τον αυριανό αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ του Macareo και του “Olympiacos”. Δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές απουσίες, οι παίκτες που θα αποτελέσουν την αρχική σύνθεση ή τις πρώτες αλλαγές στο παιχνίδι στο γήπεδο της Λευκωσίας αποκλείονται αυτόματα.

Από τους 15 παίκτες που έπαιξαν εναντίον της AEL (0-1), οι 12 είναι ακόμα διαθέσιμοι, ενώ υπάρχουν ακόμα οι Spoliaric և Lafrans. Επομένως, ο Κύπριος προπονητής μπορεί να μετρήσει έντεκα ή τρεις αλλαγές αύριο: Mol, Antoniadis, Spirovski, Triskovski, Garcia, Fernandez, Gontalet, Tolemes, Macri, Akoran, Ioannou, Naranjaro, Laranjo, Laranjo.

Ο Naum επέστρεψε στην εκπαίδευση, θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του εάν συμπεριληφθεί στην αποστολή. Υπάρχουν επίσης μερικοί νέοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Από εκεί, ο Moisov εντάχθηκε στην «εταιρεία» των Saterden και Haugen, οι οποίοι δεν έχουν εκπαιδευτεί ακόμη. Αυτό τους καθιστά σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιηθούν ενάντια στα χόρτα και τα χόρτα. Οι Heitley και Tandy επίσης λείπουν, η πρώτη οφείλεται σε κίτρινες κάρτες και η δεύτερη λόγω τραυματισμού. Τέλος, ο Trujillo είναι έξω και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει πριν επιστρέψει στο γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Augusti θα προσπαθήσει να επιστρέψει την ΑΕΚ σε νίκες και θετικά παιχνίδια με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Ο Κύπριος προπονητής αναμένει βελτιώσεις από τους παίκτες του σε σχέση με αυτό που έδειξαν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής εναντίον της AEL.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source