ΑΕΚ. End of Downhill – Super Sport FM

Για να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, η ΑΕΚ θέλει να κάνει κάθε θυσία στο σημερινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΣΓΠ, τον αναβαλλόμενο αγώνα του 15ου αγώνα.

Το παιχνίδι έχει γίνει ακόμη πιο δυνατό λόγω των πρόσφατων αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Η ομάδα της Λάρνακας αναζητά ένα “διπλό” για να αφήσει αυτές τις αποτυχίες πίσω και να αντιμετωπίσει αισιόδοξα τη συνέχεια. Διαφορετικά, η ανησυχία θα αυξηθεί.

Ορισμένες αλλαγές αναμένονται από τον Sofronis Augustis σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι Teunkens θα κρατηθούν λογικά στην πύλη, ο Αντωνιάδης, ο Γκονζάλες και ο Τάντι θα βρίσκονται στην πρώτη τριάδα, ο Τόμας Ιωάννου από τα αριστερά και ο Φερνάντεζ από τα δεξιά.

Οι Trujillos και Haitley θεωρούνται οι πιο κυρίαρχοι στο κέντρο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο Akoran και ο Naranjo θα κινηθούν πίσω από τον Makris. Υπάρχει ένα σενάριο που η Φλόρια θα παίξει στην κορυφή και ο Κυπριακός επιθετικός θα παίξει περισσότερο αντί του Naranjo. Μέχρι να δούμε μια έκπληξη τύπου Triskovsky, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται.

Στοιχηματίστε στην ALFA. Παίξτε online և λάβετε μπόνους 100% έως 100 եվ στην πρώτη κατάθεση

Source