ΑΕΛ. Η πρόκληση του άλματος σε τρεις θέσεις.

KHAYALIK COSTA CALLI

Η AEL έχει μια τεράστια πρόκληση μπροστά της, λαμβάνοντας υπόψη τον αναβληθέντα αγώνα για τον 14ο αγώνα με τον Ολυμπιακό αύριο. Με τη νίκη θα πηδήξει τρεις θέσεις και από την πέμπτη έως τη δεύτερη θέση στην βαθμολογία. Θα φτάσει 31 πόντους, δύο φορές λιγότερο από τον πρωταθλητή Apollo. Λόγω εγχώριας δύναμης. Το Ts ryo μετρά τον απόλυτο αριθμό πόντων, η ομάδα της Circassian θα θέλει να “χτυπήσει” τον αγώνα με μια καλή ομάδα, όπως έχει δείξει μέχρι τώρα.

Οι Blue-Yellows γνωρίζουν ότι η δυσκολία του αυριανού αγώνα είναι υψηλή, αλλά ταυτόχρονα πιστεύουν ότι εάν επιτύχουν υψηλά αποτελέσματα και είναι αποτελεσματικά, θα επιστρέψουν στην επιτυχία. Και στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της “Νέας Σαλαμίνας”, παρά την απώλεια πόντων (1-1), η ΑΕΛ έχει πολύ καλή απόδοση παίζοντας με δέκα παίκτες, μόλις έχασε το γκολ. Ο αυριανός αγώνας, εκτός από το ότι φαίνεται καλός, θα πρέπει επίσης να χρειάζεται δύναμη, γιατί ο αντίπαλος έχει ψηλούς, ικανούς παίκτες.

Οι προετοιμασίες για το AEL ολοκληρώνονται σήμερα και ο Kerkes μετρά πάλι τον σημαντικό αριθμό απουσιών. Συγκεκριμένα, οι τραυματίες Bunoza, Medoevich, Oler, Dimitris Abraham, καθώς και ο Torres, που τιμωρήθηκε με κίτρινες κάρτες, θα απουσιάζουν.

Φυσικά, ο Κύπριος προπονητής είχε δυσκολότερη περίοδο, οπότε, όπως τόνισε προηγουμένως, ασχολείται με εκείνους που είναι παρόντες, όχι με αυτούς που απουσιάζουν. Πιθανότατα, ο Κυριάκου θα επιστρέψει σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ներքին Θα υπάρξουν εσωτερικά βήματα για να καλυφθεί το κενό του Torres. Με άλλα λόγια, ο Antonio πρέπει να παίξει ως ακραίο. Ο Παπαφώτης επιδιώκει τη θέση ότι αν το πάρει, ο Danilo θα κινηθεί στα άκρα, θα έχει έναν ρόλο κατά της αντίστασης.

Όσο για το τοπίο της μεταφοράς, η AEL ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό, ενώ το σενάριο μπορεί να γίνει ένα άλλο βήμα στην επίθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source