Ακόμα και ένα βραδινό iftar τραπέζι καίει μια τσέπη!

Το Ραμαζάνι, ο σουλτάνος ​​11 μηνών, ξεκινά αύριο. Απόψε, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προσευχή tarawih και η Σαχάρ θα πραγματοποιηθεί μετά τα μεσάνυχτα.

Κορωνοϊός Φαίνεται ότι τα γεμάτα και υπέροχα τραπέζια iftar θα είναι πικρά λόγω του γεγονότος ότι θα επισκιάζονται από το κόστος.

Cyprus Postδιερεύνησε το κόστος ενός μοναδικού απογευματινού τραπεζιού. Το κόστος του μενού μιας βραδιάς iftar, το οποίο ετοιμάζουμε με το λιγότερο υλικό για το τραπέζι iftar, κυμαίνεται μεταξύ 150 TL και 250 TL.

100 TL ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το μοναδικό μενού iftar το βράδυ που ετοίμασε η Cyprus Post περιλαμβάνει σούπα φακής, καθώς το κύριο πιάτο ετοιμάζουμε πατάτες, ρύζι και σαλάτα στο φούρνο με κόκκινο κρέας (μοσχάρι – αρνί) ή λευκό κρέας (κοτόπουλο) και πουτίγκα ρυζιού που παρασκευάζεται με τα λιγότερα συστατικά για επιδόρπιο.

Οι τιμές που παίρνουμε για το μενού περιλαμβάνουν τις «πιο προσιτές» τιμές όλων των συστατικών.

Η τιμή της γρήγορης ημερομηνίας που ανοίγει με ημερομηνίες κυμαίνεται μεταξύ 7,50 TL και 23 TL όταν το διαχωρίζουμε ως 300 γραμμάρια και 500 γραμμάρια.

Εάν θέλετε να γευματίσετε με ελιές, αυτό το εύρος τιμών αλλάζει μεταξύ 20 TL και 38 TL όταν διαθέτουμε 400 γραμμάρια και 800 γραμμάρια.

Όταν συνεχίζετε το μενού iftar με σούπα φακής, η τιμή της κόκκινης φακής είναι 11 TL και το βάρος του κρεμμυδιού που θα χρησιμοποιήσετε στη σούπα είναι 3,50 TL.

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε κοτόπουλο στο μενού που ετοιμάσαμε για το κυρίως πιάτο, το κοτόπουλο πωλείται για 19 TL ανά κιλό, ενώ το κοτόπουλο που θα αγοράσετε στην καλύτερη τιμή για 25 TL, η πατάτα που θα αγοράσετε για 3,20 TL, το πιο προσιτό ρύζι που θα χρησιμοποιήσετε για το ρύζι και η πουτίγκα ρυζιού πωλείται για 6 TL.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κόκκινο κρέας στο κυρίως πιάτο, θα πρέπει να πληρώσετε μεταξύ 83 και 93 TL για το βόειο κρέας και μεταξύ 140 και 150 TL για το αρνί.

Μαζί με το κυρίως πιάτο, το αγγούρι, η ντομάτα, το μαρούλι, το γολάνδρο και το κρεμμύδι κοστίζουν όλα 20 TL, ενώ μπορείτε να αγοράσετε το πιο προσιτό γιαούρτι για 15 TL.

Μπορείτε να προσθέσετε την πιο προσιτή πάστα ντομάτας στη λίστα αγορών του iftar σας για 9,50 TL και μισό λίτρο υγρού λαδιού για 11,25 TL.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μεταξύ 6 TL και 10 TL για τα ποτά που θα καταναλώσετε με τα γεύματά σας. Θα πρέπει να πληρώσετε 7,25 TL για 1 λίτρο γάλακτος και 9,35 TL για 1 κιλό ζάχαρη στο επιδόρπιο πουτίγκα ρυζιού, το οποίο μπορεί να φτιαχτεί με το λιγότερο υλικό για επιδόρπιο, το οποίο είναι απαραίτητο για τραπεζάκια iftar, ενώ μπορείτε να έχετε το iftar σας με πουτίγκα ρυζιού που θα κάνετε χρησιμοποιώντας ρύζι που αγοράσατε για 6 TL για πιλάφι.

Το μεμονωμένο μενού iftar το βράδυ, το οποίο θεωρούμε με την καλύτερη λεπτομέρεια, υπερβαίνει τα 150 TL όταν παρασκευάζεται με κοτόπουλο, ενώ το κόστος ενός τραπεζιού iftar με κόκκινο κρέας υπερβαίνει τα 265 TL

.Source