αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο στην Τουρκία

αποφάσεις σχετικά με διορισμούς λήφθηκαν σε ορισμένα υπουργεία Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα.

Ο Derya Yanık διορίστηκε Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, ο Vedat Bilgin διορίστηκε Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και ο Mehmet Muş διορίστηκε Υπουργείο Εμπορίου.

Η Derya Yanık διορίστηκε Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών

Ο Derya Yanık διορίστηκε στο Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, το οποίο συστάθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύθηκε στο τρέχον τεύχος της Επίσημης Εφημερίδας.

Βιογραφικό σημείωμα της Υπουργού Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Derya Yanık

Η Derya Yanık, Υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, γεννήθηκε το 1972 στην περιοχή Kadirli της Osmaniye.

Αφού ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο Kadirli, τη δευτεροβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Γυμνάσιο Adana Anatolian, ο Yanık αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης το 1995 και ολοκλήρωσε την πρακτική του δικηγορία στο Istanbul Bar Association τον Δεκέμβριο του 1996.

Ο Derya Yanık, ο οποίος άρχισε να εργάζεται ως ανεξάρτητος δικηγόρος και είναι επίσης μέλος του Ιδρυτικού Διοικητικού Συμβουλίου του AK Party Istanbul, ήταν μέλος του Μητροπολιτικού Δημοτικού Συμβουλίου της Κωνσταντινούπολης για την 5η και την 6η θητεία μεταξύ 2004-2014.

Η Derya Yanık, η οποία διετέλεσε επίσης επικεφαλής της Νομικής Επιτροπής του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης και εκπρόσωπος του Ομίλου AK Party, εξελέγη ως Κεντρική Απόφαση και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο 7ο Τακτικό Συνέδριο του AK Party.

Πρώτη αξιολόγηση από τον Υπουργό Derya Yanık

Ο Ντέρια Γιανίκ, ο οποίος διορίστηκε Υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών με την απόφαση διορισμού που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα με την υπογραφή του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είπε: «Ελπίζω ότι θα είναι επωφελές. Καθένας από τους υπουργούς μας που έχουν μεταφέρει τα καθήκοντα είναι πολύ πολύτιμα και αφοσιωμένα ονόματα. Θα φέρουμε τη σημαία που λάβαμε από αυτούς. ” είπε.

Ο Yanık συμμετείχε σε τηλεοπτική μετάδοση HaberTürk μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και έκανε αξιολογήσεις.

Μετά την ερώτηση, ο Γιανίκ είπε ότι έλαβε την είδηση ​​ότι θα διοριστεί στο Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της ημέρας, “Πρώτα απ ‘όλα, ελπίζω ότι θα είναι επωφελές. Καθένας από τους υπουργούς μας που έχουν μεταφέρει τα καθήκοντά τους είναι πολύτιμα ονόματα, που έχουν δουλέψει με μεγάλη αφοσίωση. Θα φέρουμε τη σημαία που λάβαμε από αυτούς. ” μίλησε.

Το Υπουργείο σε επαφή με πολλά θέματα στην Τουρκία, φιλοξενώντας τον Μπερνς επεσήμανε ότι σε σημαντικούς τομείς, “Για να εκπληρώσουμε σωστά αυτήν τη σημαντική ευθύνη που αναλαμβάνουμε στο μέλλον. Μην ντρέπουμε το έθνος μας” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Ο Μπερνς, η περίοδος επιδημίας στο ζήτημα της αξιολόγησης για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, ζητήματα που οι γυναίκες είναι κατά κάποιον τρόπο διατηρείται πάντα η επικαιρότητα και η σημασία τους στην πανδημική περίοδο της Τουρκίας, μας είπε επίσης ότι η αλλαγή.

Σχετικά με το ζήτημα των μελλοντικών στόχων του στην καταπολέμηση της βίας, ο Γιανίκ έκανε την ακόλουθη εκτίμηση:

“Η κυβέρνηση του Κόμματος του ΑΚ έχει ένα αποτέλεσμα που παρατηρούμε από την αρχή. Είναι επίσης μια γυναίκα στην Τουρκία, το ανδρικό ισοδύναμο κάθε πολίτη για να επιτύχει μια δίκαιη και ευημερούσα ζωή. Σχετικά με τις γυναίκες για να διασφαλίσουμε αυτήν τη συγκεκριμένη πολιτική, όλοι γνωρίζετε ότι η ανάπτυξη της στρατηγικής.

Όλοι γνωρίζουμε την ευαισθησία του Προέδρου μας κατά τις προηγούμενες κυβερνήσεις και το έργο των αρμόδιων υπουργείων σε αυτό το θέμα. Ο στόχος μου είναι να μετακινήσω το έργο σε αυτήν την προοπτική όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι πολύ ακριβές να προφέρετε έναν συγκεκριμένο στόχο ή αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή, δεν θα ήταν ρεαλιστικό. Ήμασταν εκτεθειμένοι στη βία των γυναικών στην Τουρκία, κοινωνικές, πολιτικές, προσπαθούμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα σε μια μεγάλη μορφή που μπορεί να φτάσει στους τροχούς της οικονομίας. Θα δουλέψω και για αυτό. “

Ο Vedat Bilgin διορίστηκε Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο Vedat Bilgin διορίστηκε Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με την απόφαση διορισμού που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα με την υπογραφή του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Vedat Bilgin διορίστηκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το οποίο συστάθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύθηκε στο τρέχον τεύχος της Επίσημης Εφημερίδας.

Ιστορικό του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Bilgin

Ο Vedat Bilgin, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1954 στο Bayburt. Ο Bilgin ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Bayburt και αποφοίτησε από τη Σχολή Κοινωνικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Hacettepe.

Μεταπτυχιακές σπουδές της Σχολής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης “Σχέσεις αστικοποίησης και εκβιομηχάνισης” στο “Βιομηχανική πολιτική και εκδημοκρατισμός στην Τουρκία” Ο Μπιλίν ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο πεδίο Κοινωνιολογία της Οικονομίας με το έργο του με τίτλο, βρέθηκε ως προσκεκλημένος λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του York. Συμμετείχε στη διεθνή μελέτη με θέμα “Προβλήματα εκσυγχρονισμού στις κοινωνίες της Μέσης Ανατολής” στο Πανεπιστήμιο του Michigan.

έμβλημα69

Ο Vedat Bilgin υπηρέτησε επίσης ως λέκτορας στη Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Gazi, Γενική Διεύθυνση TCDD και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Gazi, Τμήμα Οικονομικών Εργασίας και Βιομηχανικών Σχέσεων και Σύμβουλος Πρωθυπουργού.

Ο Μπιλίν, ο οποίος ήταν η 26η θητεία Αναπληρωτής του Κόμματος ΑΚ στην Άγκυρα, ήταν πρόσφατα ο Επικεφαλής Σύμβουλος του Προέδρου και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινωνικών Πολιτικών.

Ο Vedat Bilgin, ο οποίος μιλά πολύ καλά Αγγλικά, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο αναπληρωτής AK Party Istanbul Mehmet Muş διορίστηκε στο Υπουργείο Εμπορίου

Η απόφαση διορισμού που υπέγραψε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσιεύθηκε στο διπλό τεύχος της Επίσημης Εφημερίδας.

Σύμφωνα με την απόφαση, σύμφωνα με τα άρθρα 104 και 106 του Συντάγματος, ο υπουργός Εμπορίου Ruhsar Pekcan απολύθηκε και ο Mehmet Muş αντικαταστάθηκε.

Δρ. Ο Mehmet Muş γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1982 στο Trabzon Sürmene. Ολοκληρώνοντας την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στην Κωνσταντινούπολη, ο Muş αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Μεσογείου. Αργότερα, ο Muş ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Οικονομική Σχολή της Washington State University School of Economic Sciences και ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Marmara, Τμήμα Οικονομικής Ιστορίας.

Ο Mehmet Muş εργάστηκε ως Ειδικός Προγραμματισμού Προϋπολογισμού στον ιδιωτικό τομέα. Ο Muş, ο οποίος ανέλαβε ενεργούς ρόλους και πραγματοποίησε δραστηριότητες στον οργανισμό AK Party Istanbul Youth Branch, υπηρέτησε ως μέλος του επαρχιακού διοικητικού συμβουλίου του AK Party Istanbul Youth Branch, επικεφαλής οικονομικών υποθέσεων και επικεφαλής του οργανισμού, αντίστοιχα.

Ο Muş έγινε αναπληρωτής της Κωνσταντινούπολης της 24ης θητείας του κόμματος AK το 2011 και συνέχισε το καθήκον του ως αναπληρωτής της Κωνσταντινούπολης κατά την 25η, 26η και 27η θητεία. Ο Muş, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, της Επιτροπής Σχεδίου και Προϋπολογισμού, και της Επιτροπής Εναρμόνισης της ΕΕ στη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, διετέλεσε μέλος της Τουρκικής Ομάδας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ (NATOPA) καθώς και Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων στην έδρα του κόμματος AK.

Το 2014, ο Muş, ο οποίος εξελέγη μέλος του AK Party FMC και διετέλεσε αναπληρωτής πρόεδρος του AK Party και επικεφαλής των οικονομικών υποθέσεων, εκλέχτηκε ξανά ως μέλος του MKYK στο 2ο Έκτακτο Συνέδριο του AK Party.

Ο Muş ήταν αναπληρωτής πρόεδρος του AK Party Group, μέλος του MYK και διετέλεσε αναπληρωτής της Istanbul

Ο Muş, ο οποίος μιλά αγγλικά, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Ο Αντιπρόεδρος Oktay συγχαίρει τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου

Ο Αντιπρόεδρος Fuat Oktay ευχαρίστησε τους Derya Yanık, Vedat Bilgin και Mehmet Muş, οι οποίοι διορίστηκαν ως υπουργοί με την απόφαση διορισμού που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα, και Zehra Zümrüt Selçuk και Ruhsar Pekcan, οι οποίοι ανέλαβαν τα καθήκοντά τους, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά τους.

Ο Οκτάι είπε στην ανάρτησή του στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter:

«Εύχομαι επιτυχία στον κ. Derya Yanık, ο οποίος διορίστηκε στο Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, τον κ. Vedat Bilgin, ο οποίος διορίστηκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, και στον κ. Mehmet Muş, ο οποίος διορίστηκε το Υπουργείο Εμπορίου. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για τις προσπάθειες και τις συνεισφορές σας. “

Συγχαρητήρια μηνύματα από ορισμένους υπουργούς και πολιτικούς προς τα νεοδιορισμένα μέλη του υπουργικού συμβουλίου

Μετά τον διορισμό του Yanık στο Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, τον Bilgin στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και τον Muş στο Υπουργείο Εμπορίου, με την υπογραφή του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κοινοποιήθηκαν συγχαρητήρια μηνύματα στους νέους υπουργούς κοινωνικών μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Zehra Zümrüt Selçuk και τον πρώην Υπουργό Εμπορίου Ruhsar Pekcan, και εξέφρασε τις ευχές του στους νέους υπουργούς. Ο σύζυγος είπε: «Η υπηρεσία προς το έθνος μας περιμένει». χρησιμοποίησε την έκφραση.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Mehmet Nuri Ersoy ευχήθηκε επίσης επιτυχία στους νέους υπουργούς στα καθήκοντά τους και ευχαρίστησε τους πρώην υπουργούς Selcuk και Pekcan.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Abdulhamit Gül ευχαρίστησε τους πρώην υπουργούς Selcuk και Pekcan και ευχήθηκε επιτυχία στους νέους υπουργούς στα καθήκοντά τους.

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος του κόμματος του ΑΚ Ömer Çelik συγχαίρει τους νέους υπουργούς και είπε: “Ευχαριστούμε τους υπουργούς μας που έχουν μεταφέρει τα καθήκοντά τους. Συνεχίζουμε να βαδίζουμε έντονα προς τους στόχους μας”. βρήκε την αξιολόγηση.

Ο Πρόεδρος των Προεδρικών Επικοινωνιών Fahrettin Altun στις μετοχές, Επίσημο Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «νεοσύστατη οικογένεια» και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με το Υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Τουρκία και ήθελε να φέρει τους λαούς χωρίς κόστος.

Τους εύχεται επιτυχία στην αποστολή τους, συγχαίρει τους νέους υπουργούς και πρώην υπουργούς Selcuk και προσφέροντας στον Pekcan επίσης την ευγνωμοσύνη τους Altun, “Το Προεδρικό Σύστημα Διακυβέρνησης, κύριε υπό την ηγεσία του Προέδρου μας, να εργαστεί ασταμάτητα για το έθνος μας, θα συνεχίσει να παράγει το μεγάλο , θα παραμείνει ισχυρή και πλήρως ανεξάρτητη Τουρκία για να περπατήσει με αποφασιστικότητα. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο προεδρικός εκπρόσωπος İbrahim Kalın ευχήθηκε επίσης επιτυχία και καλή εξυπηρέτηση στους νέους υπουργούς στις θέσεις τους.

Source