Αλλαγή εμφάνισης μετά το Survivor (εικόνα), 24Sports & News

Τρεις μέρες μετά την έξοδο από το “Survivor 4”, η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, γράφοντας: “Το έκανα. Έχω επιβιώσει. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας. Σε αγαπώ! »Ταυτόχρονα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα πινέλα στα μαλλιά της.

Ο Κύπριος τραγουδιστής ήταν ο παίκτης που έφυγε από το reality show της εβδομάδας. Είπε “αντίο” στον “Survivor” στους συμπαίκτες του και ο Τριαντάφυλος τον αγκάλιασε και τραγούδησε μαζί. “Ήμουν απολύτως σωστός, δεν χρειάζεται να ζητήσω συγνώμη από κανέναν. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί με λεγόταν κλέφτης. Ήμουν ειλικρινής και καθαρός, δεν μετανιώνω τίποτα. Το έχω ζήσει, νιώθω γεμάτος και ευγνώμων. Θα χάσω τα δεινά του Survivor, που σίγουρα με αφήνει με πικρή γεύση. “

Από την αρχή του παιχνιδιού, η Ελευθερία Ελευθερίου, την οποία αγαπούσε πολύ το ελληνικό κοινό, έδειξε τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της, τις οποίες μόνο λίγοι γνώριζαν. Ταυτόχρονα, η «Αφροδισιακή», όπως αποκαλείται από τους χρήστες του Twitter, είχε ένα από τα πιο εντυπωσιακά, σφιχτά επενδεδυμένα σώματα του παιχνιδιού, ως αποτέλεσμα του οποίου το άψογο σώμα της εμφανίστηκε συχνά στις κάμερες.

Πηγή: Ethnos.gr

,Source