Αλταμίρα. Διαμερίσματα από 26.000 ευρώ և σπίτια … | Δημοσιογράφος Κύπρος

InBusinessNews: 14/01/2021 07:33:

InBusinessNews: 14/01/2021 07:33:

Τα διαμερίσματα και τα σπίτια με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ βρίσκονται στη νέα λίστα ακινήτων που δημοσιεύτηκε από την Altamira στον ιστότοπό της.

Οι τιμές των κατοικιών ξεκινούν από 100.000 ευρώ και τα διαμερίσματα από 26.000 ευρώ.

Διαμέρισμα τριών δωματίων στη Λευκωσία – 100.000 ευρώ
Διαμέρισμα τριών δωματίων στην ενορία του Πάρκου Αντωνίου στο Δήμο Λευκωσίας. Βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας πενταόροφης πολυκατοικίας, που χτίστηκε το 1965. Αποτελείται από σαλόνι – τραπεζαρία, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών – τουαλέτα. Η έκταση της κλειστής περιοχής είναι 115 τ.μ. και οι σκεπαστές βεράντες είναι 11 τετραγωνικά μέτρα. Έχει επίσης ανεξάρτητα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιωτική χρήση.

Διαμέρισμα δύο δωματίων στο Παραλίμνι – 80.000 ευρώ
Διαμέρισμα δύο δωματίων στον πρώτο όροφο του δήμου Παραλιμνίου σε τουριστικό μέρος. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός κτηρίου, αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο / τουαλέτα. Η έκταση του διαμερίσματος είναι 66 τ.μ. աց Ανεξερεύνητες βεράντες 10 τ.μ. Πρέπει να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα έχει αποκλειστικό δικαίωμα σε αυλή 60 τετραγωνικών μέτρων. Είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή προς ενοικίαση με καλή απόδοση. Το διαμέρισμα είναι άδειο.

2 διαμερίσματα στο Παραλίμνι
Διαμερίσματα στο Δήμο Παραλιμνίου, μέρος της πολυκατοικίας Ακινίτα Βροντή, που χτίστηκε γύρω στο 2002, το επίπεδο և κατασκευής և συντήρησης είναι καλό. Έχουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Τα ακίνητα είναι κατάλληλα για ιδιωτική χρήση ή προς ενοικίαση με καλή απόδοση.

4 διαμερίσματα στην Κάτω Πάφο – 26.000 € – 86.000 €
Διαμερίσματα στην Κάτω Πάφο, μέρος του συγκροτήματος “Venus Beach Village”. Τα διαμερίσματα είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο εξυπηρέτησης. Συγκεκριμένα, είναι δύο διαμερίσματα ενός δωματίου, στούντιο δύο δωματίων. Τα διαμερίσματα είναι κατάλληλα για ιδιωτική χρήση ή προς ενοικίαση με καλή απόδοση.

Διώροφη κατοικία στο Πέρα Χωριό – 200.000 ευρώ
Διώροφη κατοικία στο Πέρα Χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, χτισμένη γύρω στο 2010, το επίπεδο συντήρησής του είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι / τραπεζαρία ως ανοιχτό όροφο, κουζίνα և τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο. Στον επάνω όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια (κυρίως δωμάτιο), σκεπαστή βεράντα. Από το εξωτερικό κάλυπτε τον χώρο στάθμευσης, την αυλή, τις βεράντες. Ο εσωτερικός χώρος είναι 154 τετραγωνικά μέτρα. և καλυμμένες βεράντες 13 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή ενοικίαση. Είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.

Σπίτι στην Ξυλοτύμβου – 190.000 €
Μονοκατοικία σε χωριστά επίπεδα (υπερυψωμένο όροφο) στην περιοχή Λάρνακας, Ξιλοτίμβου. Το σπίτι χτίστηκε το 1990. Πρόκειται για μια καλά διατηρημένη, άνετη κατοικία τεσσάρων δωματίων με υπόγειο 65 τετραγωνικών μέτρων. Έχει μεγάλες, άνετες περιοχές με μεγάλες βεράντες, κατάλληλες για μεγάλες οικογένειες. Το εσωτερικό έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Ισόγειο: μεγάλο, άνετο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία.
Ημιυπόγειο. Κουζίνα με καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο με ντους և τουαλέτα, πλυντήριο և τουαλέτα επισκεπτών.
Ανυψωμένο πρώτο όροφο. Τρία υπνοδωμάτια արան μπάνιο με τουαλέτα.

Υπάρχει κεντρική θέρμανση, κλειστός χώρος στάθμευσης, ενώ υπάρχει αυλή, η οποία μπορεί να κανονιστεί σύμφωνα με το γούστο του αγοραστή. Αναφέρεται ότι το σπίτι ανήκει στο 1/8 της γης. Υπάρχει μια συμφωνία διανομής.

Ημιτελής κατοικία πρώτου ορόφου στο Καλό Χωριό, Λάρνακα – 145.000 ευρώ
Ημιτελές ισόγειο σπίτι στο Καλό Χωριό Λάρνακας, κατασκευής 2008,, κατασκευή լավ το επίπεδο συντήρησης είναι καλό. Έχει χωρητικότητα δύο υπνοδωματίων, που αποτελείται από ανοιχτό σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, τζάκι, ντους στο υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Το εξωτερικό είναι μια ξύλινη πέργκολα στα ανατολικά και δυτικά του σπιτιού. Το σπίτι βρίσκεται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί το 3ο στρώμα σοβάτισμα, η εγκατάσταση ηλεκτρικών, υδραυλικών και δαπέδων έχει ολοκληρωθεί. Ο εσωτερικός χώρος είναι 90 τετραγωνικά μέτρα. Το γεγονός ότι το σπίτι παραμένει ημιτελές επιτρέπει σε εσκεμμένους αγοραστές να επιλέξουν τα φινιρίσματα που προτιμούν. Το σπίτι είναι απασχολημένο.

Σπίτι πρώτου ορόφου στο Γέρι – 110.000 ευρώ
Σπίτι πρώτου ορόφου στο Γέρι, χτισμένο γύρω στο 1985, և κατασκευή level επίπεδο συντήρησης είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι / τραπεζαρία ως ανοιχτό χώρο, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, κοινόχρηστο ντους / τουαλέτα. Υπάρχει ένα κτίριο έξω, το οποίο αποτελείται από αποθήκη. Ο εσωτερικός χώρος είναι 65 τετραγωνικά μέτρα. և καλυμμένες βεράντες 4 τ.μ. Το σπίτι ενοικιάζεται για 400 ευρώ το μήνα.

Διώροφο σπίτι στο Δάλι – 100.000 ευρώ
Διώροφη κατοικία στην καρδιά του δήμου Idali. Το σπίτι βρίσκεται σε επαρκές επίπεδο συντήρησης է αποτελείται από σαλόνι / τραπεζαρία σε ανοιχτό χώρο, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών և αποθήκη στο ισόγειο. Στον επάνω όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με ντους. Ο εσωτερικός χώρος είναι 139 τετραγωνικά μέτρα. և καλυμμένες βεράντες 5 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή προς ενοικίαση με καλή απόδοση.

Source