«Αμερική τελευταίο» χοιρινό – Santa Barbara News-Press

Αυτή η χώρα δεν διέπεται από ένα «Δημοκρατικό Κόμμα» και ένα «Δημοκρατικό Κόμμα». Διοικείται από ένα κατεστημένο «μονοκομματικό» που προδίδει τους πολίτες μας σε κάθε στροφή.

Έκθεμα Α: Η κοινή ετήσια τελετή δημοσιονομικής χυδαιότητας, γνωστή ως ο λογαριασμός δαπανών παντού.

Ενώ οι Αμερικανοί αποσπούν την προσοχή τους με τις διακοπές, το Beltway crapweasels γεμίζει τα νομοθετικά χριστουγεννιάτικα δέντρα τους με καλούδια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για κάθε ειδικό ενδιαφέρον εκτός από τον αμερικανικό λαό. Έχω αναφέρει με καταθλιπτική τακτικότητα τον τελευταίο τέταρτο του αιώνα για το πώς αυτά τα τεράστια τερατώδη χοιρινού κρέατος κατακλύζονται από το Κογκρέσο, αδιάβαστα, με λίγο έλεγχο ή οργή.

Αλλά τελικά, οι λάμπες σβήνουν.

Η αντιπαράθεση της εξαιρετικά ανακούφισης COVID-19 για τους πολίτες των ΗΠΑ με φόντο την πλούσια βοήθεια για τους παράνομους μετανάστες, το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα, τη Big Pharma, τους υπερπόντιους πολεμιστές κοινωνικής δικαιοσύνης, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και τις ξένες χώρες είναι υπερβολικά αγενής για να αγνοήσει.

Οι Αμερικανοί θα λάβουν 600 $ COVID-19 επιταγές αρωγής και 300 $ ανεργίες ως μέρος του ενοποιημένου πακέτου χρηματοδότησης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Η βοήθεια που σχετίζεται με τα COVID 900 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι διπλωμένη στη μαζική νομοθεσία 5.600 σελίδων που περιλαμβάνει 12 δημοσιονομικούς λογαριασμούς 2021 δαπανών αξίας 1,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το ερεθιστικό πανδημικό ερέθισμα για εμάς τους λαούς είναι μια πολύ μικρή τιμή σε σύγκριση με αυτά τα δώρα που θάβονται στον απαίσιο χοιρινό «Αμερική τελευταίο»:

– 15,4 εκατομμύρια μέλη της οικογένειας παράνομων μεταναστών είναι πλέον επιλέξιμα για επιταγές και μπορούν πλέον να λάβουν αναδρομικές πληρωμές αξίας έως και 1.800 $.

– Το πρόγραμμα αμνηστίας για χιλιάδες Λιβερείς που έχουν ζήσει και εργαστεί εδώ παράνομα από το 2014 παρατάθηκε για ένα ακόμη έτος.

– Ανεξάρτητος αριθμός παράνομων μεταναστών που ισχυρίζονται ότι ζουν με «ασυνόδευτους ανηλίκους» που διακινούνται λαθραία πέρα ​​από τα σύνορα θα απολαμβάνουν τώρα μια νέα ασπίδα από την απέλαση.

– Ενώ η χρηματοδότηση της υποστήριξης για την κράτηση και την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών από την υπηρεσία μετανάστευσης και τελωνειακής επιβολής έχει μειωθεί κατά 431 εκατομμύρια δολάρια, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί ανοιχτών συνόρων χαίρονται για τη νέα χρηματοδότηση για πιλοτικά προγράμματα αλίευσης και απελευθέρωσης που θα κρατήσουν τους απελαθέντες λαθρομετανάστες ομοσπονδιακή επιμέλεια.

– 500 εκατομμύρια δολάρια για το Μπελίζ, την Κόστα Ρίκα, το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα, τη Νικαράγουα και τον Παναμά για «αντιμετώπιση βασικών παραγόντων που συμβάλλουν στη μετανάστευση των ασυνόδευτων ανηλίκων στις ΗΠΑ.»

– 461 εκατομμύρια δολάρια στην Κολομβία για προγράμματα ελέγχου των ναρκωτικών και «ανθρώπινα δικαιώματα».

– 75 εκατομμύρια δολάρια για την «Πρωτοβουλία για την ασφάλεια λεκάνης της Καραϊβικής».

– 33 εκατομμύρια δολάρια «για προγράμματα δημοκρατίας για τη Βενεζουέλα.

– 1,65 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ιορδανία για «ξένη στρατιωτική χρηματοδότηση» και άλλη βοήθεια.

– 700 εκατομμύρια δολάρια σε οικονομική βοήθεια στο Σουδάν για «παγκόσμια υγεία» και «μετάβαση».

– 40 εκατομμύρια δολάρια στη Συρία για οικονομική υποστήριξη, έλεγχο ναρκωτικών και επιβολή του νόμου, καθώς και επείγουσα ιατρική και διάσωση.

– Τουλάχιστον 25 εκατομμύρια δολάρια για «δημοκρατία» και «προγράμματα φύλου» στο Πακιστάν.

– «Τουλάχιστον» 135 εκατομμύρια δολάρια για τον έλεγχο των ναρκωτικών και τη βοήθεια επιβολής του νόμου στη Βιρμανία.

– «Όχι λιγότερο από» 85,5 εκατομμύρια $ στην Καμπότζη.

– 130 εκατομμύρια δολάρια στο Νεπάλ για προγράμματα «ανάπτυξης» και «δημοκρατίας».

– 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια στην Αίγυπτο για «οικονομική υποστήριξη» και «τριτοβάθμια εκπαίδευση».

– 453 εκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία.

– 241 εκατομμύρια δολάρια για την Τυνησία.

– 15 εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνιση ενός περιπολικού σκάφους στη Σρι Λάνκα.

– 170 εκατομμύρια δολάρια στο Βιετνάμ, συμπεριλαμβανομένων 19 εκατομμυρίων δολαρίων για τον καθαρισμό των διοξινών.

– 200 $ στο Μπαγκλαντές, συμπεριλαμβανομένων 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη στήριξη των βιρμανών προσφύγων και 23,3 εκατομμυρίων δολαρίων για «προγράμματα δημοκρατίας».

– 132 εκατομμύρια δολάρια «για βοήθεια στη Γεωργία».

– «Όχι λιγότερο από» 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για την εφαρμογή της στρατηγικής Indo-Pacific και της πρωτοβουλίας Asia Reassurance.

Στη συνέχεια, υπάρχει το Ισραήλ, το οποίο συγκέντρωσε στρατιωτική βοήθεια 500 εκατομμυρίων δολαρίων, συν 250 εκατομμύρια δολάρια για να επενδύσει σε ανταλλαγές «από άνθρωπο σε άνθρωπο» μεταξύ Παλαιστινίων, Ισραηλινών και Αμερικανών, «5 εκατομμύρια δολάρια για επανεγκατάσταση προσφύγων, 2 εκατομμύρια δολάρια για τη συνεργασία για την υγεία COVID-19, 2 $ εκατομμύρια για έρευνα «βιωσιμότητας», 4 εκατομμύρια δολάρια για το Κέντρο Αριστείας Ενέργειας και Υδάτων ΗΠΑ-Ισραήλ, 2 εκατομμύρια δολάρια για ενεργειακά προγράμματα συνεργασίας, 2 εκατομμύρια δολάρια για προγράμματα «ασφάλειας των συνόρων» ΗΠΑ-Ισραήλ και 2 εκατομμύρια δολάρια για «στρατηγικό διάλογο» μεταξύ ΗΠΑ, Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρος. “

Αυτό το δώρο μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων στο Ισραήλ, ένα από τα πλουσιότερα έθνη του κόσμου με καθολική υγειονομική περίθαλψη και υψηλή επιδοτούμενη τριτοβάθμια εκπαίδευση, έρχεται πάνω από 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε ξένη βοήθεια που έχει ήδη χορηγηθεί στη χώρα αυτό το μήνα μέσω του νόμου περί εθνικής άμυνας, που περιελάμβανε επίσης 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια για βοήθεια ασφαλείας, 500 εκατομμύρια δολάρια για την πυραυλική άμυνα, 47,5 εκατομμύρια δολάρια για την «τεχνολογία αντι-σήραγγας» και 25 εκατομμύρια δολάρια για εναέρια συστήματα κατά των αεροσκαφών χιλιάδες μίλια μακριά για την προστασία τους. Οχι εμείς.

Τι γίνεται με τα σύνορά μας; Τι γίνεται με την εσωτερική μας ειρήνη; Τι γίνεται με την υγεία μας; Τι γίνεται με την αειφορία μας; Τι γίνεται με τα σχολεία μας; Τι γίνεται με τις μικρές μας επιχειρήσεις; Τι γίνεται με τα ανθρώπινα δικαιώματά μας;

Οι Αμερικανοί που τολμούν να υποβάλουν αυτές τις ερωτήσεις δέχονται επίθεση από τους μεροληπτικούς πύργους και τους παγκοσμιοποιημένους μεταφορείς νερού ως «ξενοφοβικοί», «ρατσιστές» και «αντισημιτικοί». Είχαμε αρκετά. Μια κατασκευασμένη κρίση για τη δημόσια υγεία, η τυραννία μετά τον Τζορτζ Φλόιντ και η χονδρική πειρατεία του εκλογικού μας συστήματος ωθούν τους πολίτες στο χείλος της εξέγερσης.

Σε τέτοιες στιγμές, και ανά πάσα στιγμή, κάθε κυρίαρχο έθνος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να βάλει τον λαό του πρώτο. Εάν δεν απαιτείτε ηγέτες που εκπροσωπούν τα ενδιαφέροντά σας, αξίζετε τους σειριακούς κακοποιητές που επιλέγετε, ενθαρρύνετε και ενδυναμώνετε.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Michelle Malkin είναι [email protected] Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη Michelle Malkin και να διαβάσετε λειτουργίες άλλων συγγραφέων και γελοιογράφων δημιουργών Syndicate, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Creators Syndicate στη διεύθυνση www.creators.com.

MICHELLE MALKIN

Λογαριασμός δαπανών «omnibus» του Κογκρέσου γεμάτο καλούδια για ειδικά ενδιαφέροντα

Source