Ανάλυση του George Vor Polivios για τους ημιτελικούς του Πρωταθλήματος Cup և

Κατά τη διάρκεια του RADIO PROTO և Ան Ան »Ան: ,,,,, ժամանակ ժամանակ ժամանակ ժամանակ ժամանակ ժամանակ ժամանակ ժամանակ ժամանակ ժամանակ :::::::::::::::::::::::::: :::

Ο Κύπριος προπονητής, ο οποίος οδήγησε τον APOP / Kinyras Pegeias να κερδίσει το κύπελλο, μίλησε λεπτομερώς …

… Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ: “Το κύπελλο δίνει στις δύο ομάδες την ευκαιρία να κερδίσουν τον τίτλο και να φύγουν από την Ευρώπη. Ό, τι μένει θα είναι μεγάλο χτύπημα. Το 0-0 θεωρείται ευνοϊκό για τους οικοδεσπότες, δεν είναι τόσο καλό γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν, αλλά δίνει μεγάλες ευκαιρίες στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα. Και οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικοί, δεν θέλουν να ρισκάρουν, το προκριματικό θα διεξαχθεί σε δύο αγώνες. “

Ή Ολυμπιακός-AEL. “Ο Ολυμπιακός είχε καλή απόδοση, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στον πρώτο γύρο, μετά από αυτό είχε μια κανονική πτώση, αλλά στο τέλος έφτασε στα έξι γκολ, τώρα όλοι πιστεύουν ότι αυτός είναι ο ημιτελικός. Έχει καλούς παίκτες, αλλά η AEL είναι μια καλύτερη ομάδα, πολύ σταθερή, παίζει καλό ποδόσφαιρο, φαίνεται πολύ κοντά, αλλά είναι ημιτελικός κύπελλο, τα πράγματα αναποδογυρίζονται πολύ γρήγορα. Και εδώ, θα χρειαστούν δύο παιχνίδια, αν και η AEL έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. “Θα του έδινα ακόμη περισσότερες πιθανότητες αν είχε βγει από το πρωτάθλημα, αλλά τώρα που τα κρίσιμα παιχνίδια επανέρχονται, είναι δύσκολο να αλλάξει το επίκεντρο των αγώνων σε 3-4 ημέρες.”

… Αγώνας τίτλου. “Η Ομόνοια έχει την πρώτη λέξη, ακόμα κι αν είναι ένα βήμα μπροστά. Βλέπω ότι είναι ηγέτης επειδή έχει δείξει ότι μπορεί να το κρατήσει. Το AEL είναι κρυφό. “Ο Απόλλωνας έχει καλούς παίκτες, υπερέχει σε μερικά παιχνίδια, αλλά μετά δεν συνεχίζει στα επόμενα παιχνίδια.”

Source