Αναβολή του 23ου Μαραθωνίου της Logicom Κύπρου

Η οργανωτική επιτροπή του διεθνούς μαραθωνίου στην Πάφο “Logicom Cyprus Marathon” ανακοινώνει με μεγάλη λύπη ότι το 2021 Η διεθνής εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή αναβάλλεται εν μέσω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης της στεφανιαίας νόσου (COVID – 19) «μεταξύ πολλών». Αυστηρά περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται από την Κυπριακή Κυβέρνηση.

Παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκαν όλες οι προσπάθειες κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς της χώρας μας, καθώς και με τις οργανωμένες ομάδες և συνεργάτες և για την υποστήριξη της εκδήλωσης, που στοχεύει στην υλοποίηση της εκδήλωσης τον επόμενο Μάρτιο, δυστυχώς πρέπει να ακυρώσουμε την εκδήλωση. ότι ο κίνδυνος να γίνει αυτό εκτιμήθηκε ως πολύ υψηλός

Ο Κυπριακός Μαραθώνιος Logicom επιτρέπει στους δρομείς να μετακινήσουν την εγγραφή τους στην επόμενη εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου 2021, ενώ ως δεύτερη επιλογή, μπορούν να μεταφερθούν στο 24ο γεγονός του αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της 13ης. 2022 Μάρτιος: Επιπλέον, οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν τους αρέσουν οι παραπάνω ημερομηνίες, θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση της 25ης επετείου, η οποία θα διοργανωθεί το 2023. Κυριακή, Κυριακή.

Ταυτόχρονα, εξετάζεται η δυνατότητα οργάνωσής του «Virtual Logicom Cyprus Marathon 2021 “τον επόμενο Μάρτιο – με τους όρους συμμετοχής և προϋποθέσεις, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η οργανωτική επιτροπή του Κυπριακού Logicom Marathon εξακολουθεί να είναι αισιόδοξη ότι αφού ξεπεράσει την επιδημία, όλοι οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μαζί ξανά στον παλαιότερο ιστορικό μαραθώνιο της Κύπρου, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές – τις ομορφιές της ιστορικής πόλης της Πάφου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source