Αναγεννησιακό παιχνίδι, AEL (un) Final – Η βασίλισσα ξύπνησε και υπέγραψε το εισιτήριο

Μπλε Νησί

Με μια μακρά αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, η AEL ξεπέρασε το εμπόδιο της μάχης της αναγεννησιακής πύλης, καθιστώντας την πρώτη ομάδα που εξασφάλισε μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου, στην οποία κυριαρχούσε ένα παιχνίδι που τελείωσε πρόσφατα, 53-69.

Η πορτοκαλί ομάδα της Πιτάκα έβαλε τα μπλε-κίτρινα σε μια δύσκολη κατάσταση, έχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, έστω και προβάδισμα +8. Μπροστά μου ήταν ο συνηθισμένος ύποπτος Cassidy Michalko, αλλά αυτός, ο Mercury-Chenaklieva, οι οικοδεσπότες φάνηκε να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Οι γαλαζοπράσινοι δεν βρήκαν λύσεις. Η εκπληκτική Petra Orlovich αγωνίστηκε για να διατηρήσει τη βασίλισσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, πραγματοποιήθηκαν οι φωνές του Pala ora Palalas, ությամբ με άμυνα που έσπασε τα κόκαλα, η AEL έτρεξε τη σειρά 18-7, οδηγώντας το +5 (42-37) με τον καταλυτικό Μαυρόντι.

Ο Όρλοβιτς και ο Παπαδούρι θα ήθελαν, ST πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να είχαν μοιραστεί το βραβείο MVP και η ομάδα της Πάλαλα ποτέ δεν κοίταξε πίσω στον επιταχυντή, παίρνοντας μια δίκαιη πρόκριση և νίκη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα μπλε-κίτρινα έπαιξαν χωρίς την Angela Tombkins.

Το κείμενο ενημερώνεται

Βάλσαμο αστεριών

Source