Αναγκάζοντας τη νύφη να πάει σε πεθερά και να έχει πρόσβαση σε σεξουαλικά τοποθεσίες θεωρήθηκε λόγος διαζυγίου

Το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο αξιολόγησε την έφεση της υπόθεσης αμοιβαίου διαζυγίου του ζευγαριού, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρή διαφωνία, έφερε σε μια νέα διάσταση τις συζητήσεις προσδιορισμού του ελαττώματος μεταξύ συζύγου και συζύγου. Το Ανώτατο Δικαστήριο θεώρησε σοβαρό σφάλμα για να αναγκάσει τη γυναίκα να επισκεφθεί τη πεθερά και να επισκεφτεί ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Το νεαρό ζευγάρι, το οποίο ήταν σε σύγκρουση για λίγο, υπέβαλε αίτηση στο Οικογενειακό Δικαστήριο και υπέβαλε αίτηση αμοιβαίου διαζυγίου.

Ο ενάγων εναντίον του εναγομένου · Ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια της συζύγου του παρενέβη στο γάμο, δεν ήθελε να συναντηθεί με την οικογένειά του, χρησιμοποίησε σωματική βία και τον απείλησε.

Ο ενάγων σύζυγος εναντίον του κατηγορουμένου ισχυρίστηκε ότι «η γυναίκα μου δεν ήθελε να συναντηθεί με τη μητέρα μου, δηλαδή τη πεθερά της». αποφάσισε να αφήσει την επιμέλεια της στη μητέρα.

Αποφασίστηκαν μέτρα για το κοινό όφελος των παιδιών και διατροφή για τη συμμετοχή, αποζημίωση προς όφελος των εναγομένων-ενάγων γυναικών.

Το 2ο Πολιτικό Επιμελητήριο του Περιφερειακού Εφετείου, το οποίο ενεργοποιήθηκε όταν οι διάδικοι άσκησαν έφεση, επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ο ενάγων-εναγόμενος άντρας δεν ήθελε την οικογένεια της γυναίκας και μπήκε σε σεξουαλικά ιστότοπους. Ο εναγόμενος-ενάγων τόνισε ότι η γυναίκα δεν ήθελε να συναντηθεί με την οικογένεια του συζύγου της, δεν εκπλήρωσε τα καθήκοντα της ένωσης και ότι δεν μετέφερε τον σύζυγό της στο κοινό σπίτι στο τελευταίο περιστατικό. Αναφέροντας ότι οι διάδικοι ευθύνονται εξίσου σε αυτά τα γεγονότα που προκάλεσαν το διαζύγιο, ο εναγόμενος-ενάγων αποφάσισε να απορρίψει όλα τα αιτήματα ένστασης του ενάγοντος και του ενάγοντος-εναγόμενου για να προσδιορίσει το σφάλμα και το αίτημα έφεσης ως προς την αποζημίωση.

Όταν η ετυμηγορία ασκήθηκε έφεση από τους δικηγόρους του κόμματος, αυτή τη φορά μπήκε το 2ο Νομικό Τμήμα του Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου · Αναφέρθηκε ότι ο σύζυγος που ανάγκασε τη σύζυγό του να συναντηθεί με τη μητέρα του και μπήκε σε ιστότοπους σεξουαλικού περιεχομένου υπέπεσε σε σοβαρό σφάλμα. Αυτές οι ατελείς συμπεριφορές που αποδίδονται στους άνδρες αποτελούν επίσης επίθεση στα δικαιώματα της προσωπικότητας της γυναίκας. Η γυναίκα θα στερηθεί την οικονομική υποστήριξη του συζύγου ως αποτέλεσμα του διαζυγίου. Ως αποτέλεσμα του λανθασμένου προσδιορισμού ελαττωμάτων, η απόρριψη της αίτησης για χρηματική και μη χρηματική αποζημίωση γραπτώς δεν θεωρήθηκε σωστή και απαιτείται η αντιστροφή της. εγκρίθηκαν τα άλλα μέρη της προσφυγής που υπόκεινται σε έφεση.

.Source